Capitolul II -Rămăși orfani

502 28 10
                                    

Să începem al doilea capitol!😃😃😃
Kai povestește:
Aveam doar 10 ani nu știam ce se întâmplă sora mea Nya avea 8 ani era cea mai tare soră din întreaga lume!În fine da trec peste asta,tata m-a luat pe mine si Nya de mână  nu prea înțelegeam ce spune îmi zicea că o să plece intr-un loc departe si nu se va mai întoarce niciodată!😥😥😥La acele cuvinte m-a luat plânsul nu îmi venea să cred ce aud😢😭😭😭Tata mi-a zis ultimele cuvinte :"Fiule trebuie să ai grijă de sora ta!Nu contează ce se va întâmpla cu mine sau cu mama ta voi doi trebuie să vă înțelegeți si tu sa o protejezi ca ești mai mare!"cu acele cuvinte a fost ultimele pentru tatăl meu!Tata a auzit ușa ca se spărgea m-a luat pe mine si Nya si ne-a închis intr-un dulap să ne salveze si protejeze!Ușa s-a spart venise un tip foarte înspăimântator avea niste ochii rosii ca focul era musculos dar era acoperit cu o mască neagra!!el era un.......Ninja în spatele acelui ninja era chiar un tip si m-ai nebun nu stiu cine era sau cum îl chemă ! Seful lui ninja i-a dat un semn din mana,ninja știa ce trebuia să facă a luat cea mai ascuțită sabie si i-a infipt-o tatălui meu în piept!😱😱😱😨😨😨 Eram speriat nu știam ce să fac rămăseserăm împietrit,nu o lăsăm pe Nya să se uite știam că o să sperie!Tatăl meu a zis acele cuvintele lui Ninja si prietenului său psihopat:"Fiul meu va v-a invinge,el are puterea focului!".Ninja a scos sabia din pieptul tatei si tata s-a stins! chiar s-a stins pe mine m-a apucat plânsul încercam să plâng m-ai încet nu vroiam să mă audă cei doi nebuni!Atunci tipul  acela mai bătrân zice:"Zău așa fiul tău!cum îl cheamă, Kai???Mă poate el să invinga?Mă faci să râd😂😂😂😂! Când îl voi găsi pe Kai îl voi omorî și pe el și fiica ta!
Atunci mi s-a făcut pielea de găină!Acel zis rău facător se apropie de dulapul unde era închis se apropie din ce în ce mai mult!Vroia să îl deschida!Bine ca cei doi au plecat fiindcă i-a chemat cineva.
M-am așezat lângă trupul fără viață care din păcate era tatăl meu!L-am luat în brațe pentru ultima dată și am început să plâng eram distrus😭😭😭,în fiecare zii când îmi aduceam aminte plângeam fără oprire fără să vadă surioara mea Nya eu trebuia să îi dau putere să nu mă vadă slab!Mi-am condus tatăl pentru ultima dată pe ultimul drum când l-am văzut că gropari l-au așezat în groapă am început să strig:"TATA TE ROG ÎNTOARCE-TE!"plângând amarnic!eu am preluat afacerea familiei făceam arme de luptă sabii etc. Sora mea Nya m-a ajutat si sprijinit mereu! Făceam o sabie până când am început să mă gândesc iar la acele vremuri! Eram obosit si frânt,aveam cearcăne și niște ochii roși!Când mi-am adus iar aminte am simțit că m-a luat amețeală nu îmi m-ai simțeam picioare și am căzut inconștient pe jos!
Nya povestește:După moartea tatălui meu am fost distrusă,Kai crede că nu îmi dau seama ce are dar îl văd și îl cunosc că e mai distrus si suferă mai mult decât mine!De aceea i-am fost mereu alături fiind o soră mai mică bună și de încredere!Mă apropii de locul în care Kai făcea săbiile si lucra in atelier să îi aduc un pahar cu apă știind că e obosit.Nu îl găseam de niciun fel!M-am uitat pe jos si Kai era pe jos inconștient avea temperatura corpului foarte mare!Am sunat la ambulanțà🚑🚑🚑să vină să îl ajute!La controlat doctorul si a zis ca are decât o mica răceală la plămâni! Doctorul:"Buna ziua! Domnișoara Nya Smith? Fratele dv are o răceală minora la plămâni dar se poate trata va recomandam să îl ținem sub supravegherea la spital în seara asta!" Nu îmi venea să cred ce a pățit fratele meu!Voi avea mereu grija de el zii si noapte!!!
Kai povestește:M-am trezit într-un salon de spital nu știam ce se întâmplă și ce caut eu aici dar oricum eram răcit rău și aveam o branula in mana!Am văzut-o pe Nya lângă căpătâiul meu a stat toată noaptea langa mine să mă îngrijesca ce sora incredibilă!M-am dat jos din pat nu prea puteam să merg eram praf nu conta trebuia să fie ea bine așa că, am luat-o în brațe și am pus-o în patul meu și am stat pe scaunul ei având grijă de ea ca orice frate mai mare!Nya se trezește!
-Kai de ce ai făcut asta trebuia să stai în pat să te odihnești!
-Nicio grija surioara nu o să ți se întâmple nimic rău!
Ne-am întors acasă și Nya mi-a făcut ceva de mancare,am mâncat cât am mâncat și am zis sa merg in prăvălie să mai fac vreo sabie ceva Nya ma oprește și îmi zice:"Stai așa domnisorule doctorul a zis sa te odihnești!"
Eu i-am răspuns:"Bine Nya o să ma odihnesc doar pentru că zici tu!Am stat pana a venit un moșuleț cu o barbă lungă și albă și mi-a urat sănătate mi-a zis ca era un prieten de a lui tata si se numește Wu!Mi-a zis că am o putere imensă si foarte mare și anume focul îmi arde focul🔥🔥🔥🔥 în inima desigur eu nu l-am băgat în seamă credeam că e o prostie!😑😑😑
Sensei Wu povestește:
Trebuie să îl iau pe acest tânăr Kai să fie ucenicul meu sa il iau sub aripa mea și să îl învăț Spinjitzu dar din păcate este prea căpos la fel ca și tatăl lui!O să îl iau pe el si câțiva ucenici al pământului,ghetii,fulgerui să îl învingă pe fratele meu, Garmadon și să păzească armele de aur!
Sper ca va plăcut al doilea capitol o să vin si cu al treilea sper ca curand!dacă vreți puteți să lăsați un comm cu ați mai vrea să fie povestea!paaaa!😃😃😄😁😁😀

NINJAGO: Un Nou Început Место, где живут истории. Откройте их для себя