#6

12 1 0
                                    


Nu mai zice nimic, defapt nu mai aud nici felul cum respira, de parca n-ar mai fi în camera.
-----------------------------------------------------------

*Eva pov*

Ma uit trista la ea iar după pe fereastra la el, îmi pare nespus de rău, nu intenționam sa le stric prietenia, care după cum se vede e chiar strânsă.

Decid sa traversez balconul, care e uimitor, și bat în geam la el.

Dupa câteva secunde apare. Ma invita inauntru si el se aseaza pe pat eu stand în picioare. E o liniste deplina, se aude doar ticaitul ceasului.

Ev: Uite Dylan. Decid eu sa sparg tacerea- e vina mea pentru ca am vorbit prea mult.

D: Evelyn, nu e vina ta ca Rebecca a fost exmatriculata, de când au murit parintii ei am putut observa foarte ușor schimbarea brusca. Se pare ca am pierdut ceva... faptul ca părinții ei nu mai sunt. Din nu știu ce motiv mi se părea în regula ca ea sa locuiască cu bunica ei, iar când am ajuns aici, la fel de normal mi se părea ca părinții ei sa nu fie acasa, asta explica multe lucruri legate de comportamentul ei. - ....calea care vrem sa o parcurgem ne-o alegem singuri de la o anumita vârstă. Iar Rebecca a încetat sa mai lupte. Termina Dylan fraza care n-am auzit-o chiat toata fiind prinsa in ganduri

Ev: Cum au murit? Înghit în sec, nu stiam cum sa reacționez

D: Oh...hm...- decid ca nu trebuie neapărat sa stiu și îl întrerup

Ev: Defapt las-o balta. Am venit să-ți spun ca ea a vrut sa fie exmatriculata, pentru a se muta înapoi aici, și după cum o cunosc eu, e ceva normal la ea sa facă chestii de genu. Spun afisand un mic zambet -dacă ai știi ce replici da băieților. Spun de data asta razand

D: Te referi la Rebecca Rivers? Fata care e cuminte la școală si vorbește frumos cu toată lumea? Intreaba el mirat.

Ev: Se pare ca nu mai e așa, doar cu surioara ei, Dylan ea a venit pentru tine, se vede ca însemni mult pentru ea, iar din cate am observat, nu cred ca prietenia voastră e construita de un an. Spun apropiindu-ma de el.- Dylan tu ești motivul pentru care Rebecca s-a întors, nu o respinge.

Il privesc o ultima data apoi ma intorc înapoi în camera Beccai și observ ca doarme asa ca ma duc jos.

***

*Rebecca pov*

Incerc sa-mi ridic pleoapele greoaie, ma întorc pe partea cealalta cu gândul sa ma uit la ceasul de pe noptiera dar dau de un piept. Îmi ridic privirea si dau de, Dylan?

Ma uit în ochii lui, așterne un zambet micut, atunci am înțeles ca nu mai e suparat pe mine, îl iau în brate apoi îmi pun capul pe pieptul lui tare iar el își aseaza mana în jurul taliei mele. Cred ca arătăm ca și un cuplu dar ma simt bine în bratele lui și protejata.

Stam în liniștea ce s-a așternut asupra noastră pana intra Eva în camera.

E: Nea- expresia vesela de pe fata ei se schimba în una ușor zâmbitoare iar asta îmi lasă semne întrebătoare- Neața la amândoi!

*Eva pov*

Ma trezesc și ma uit la ceasul de pe telefon, e 8:30, nu e devreme pentru mine chiar dacă suntem în vacanta. Ma ridic din pat și ma duc la baie pentru a-mi face rutina. Imi pieptăn parul apoi il las desprins pe spate. Ma dau cu puțin rimel, ma îmbrac în pantaloni de treining, un tricou crem și bluza de treining.

Ies din baie uitandu-ma după un ceas, opresc căutarea cand îmi aduc aminte de spusele ei "nu am ceas în camera de oaspeti, și o sa te învârti după el, mai bine dormi în camera Emmei" totuși nu regret ca n-am acceptat sa dorm în camera micuței blonde.

Dangerous Love I.We are differentWhere stories live. Discover now