#4

21 1 0
                                    

Ma trezesc din cauza alarmei, asta inseamna ca e 7 dimineata, imi fac toaleta de dimineata, imi pregatesc geanta pentru scoala, asta insemnand 3 caiete, doua marker-e, rosu si negru plus un pix albastru, avand in vedere ca nu am orarul.

Cobor jos unde era Emma și bunica ce mâncau micul de jun

B: Buna dimineața scumpo! Spune bunica zambind

R: Neața! Spun fără nici o expresie pe fata - Neața pitic. Ii spun Emmei ce își bea ceaiul.

E: Buna dimineața Becca! Spune zambind.- Ma duci tu la școală?

R: Sigur ingeras. Spun dându-i un pupic.

B: Dacă vrei o duc eu sa nu întârzi tu la liceu.

R: E okay bunica, ma descurc.

O pregatesc pe Emma pentru scoala, e în clasa întâi,prima ei zi de școală.

***

R: Okay scumpo, eu trebuie sa plec, iar tu o sa stai aici pana la ora 14, bunica vine sa te ia.

E: Dar tati și mami? Intreaba putin incruntata, la întrebarea ei am simțit de parca o săgeată a intrat în mine. Abia îmi abțineam lacrimile.

R: Tati si mami dorm, dar ei te vad și te protejează de sus. Spun calm,o iau în brate și îmi iau la revedere, aștept ca ea sa intre în școală și cu asta am plecat spre liceul meu.

Am întârziat doua ore, nu ma preocup.
Intru în parcarea scolii cu masina cumpărată de parintii mei pentru aniversarea de 18 ani.

Pentru munca lui tata am reușit sa obțin mai repede carnetu' de șoferi, bineînțeles învățând.

Cobor din ea și ma uit în jurul meu: elevi prin curtea scolii ce se holbau la mine, copaci, bănci, alee, iarba cat de cat verde pentru ca eram în luna septembrie și în fata mea liceul.

Bat la ușa directoarei și aud un 'intra', zis și făcut.

R: Buna ziua! Spun domnei ce sta pe scaunul negru de dupa birou, o doamna cam de 45 de ani daca nu ma inseala aspectul ei: parul prins impecabil la spate, cu o camasa alba, ce am observat ca o are asezata perfect in fusta neagra, imediat ce s-a ridicat pentru a face cunostinta

Dr: Buna, tu trebuie sa fii eleva noua, Rebecca Rivers

R: Da, eu sunt.

Dr: Eu sunt directoarea Prescott. Aici ai orarul tau și numărul dulapului, și speram ca de acum vei ajunge la ora 8 la școală. Spune zambind forțat, nu ca m-ar fi interesat dar chiar credeam ca ne vom intelege, adica ar fi fost in avantajul meu sa ma inteleg cu directoarea, insa zambetul si sarcasmul ei spun altceva.

R: Voi încerca. Spun zambind în acelasi mod apoi ies afara

Bun...se pare ca acum e pauza iar dupa am geografie. Nu e punctul meu forte dar stiu sa ma distrez pe seama profesorilor. Faceam asta la scoala veche, problema e cum va intelege proful glumele

Intru în cantina, toate privirile ațintându-se spre mine. Grozav..

R: Mâncarea e în farfurie nu la mine. Spun tare din ușă încât sa ma audă toată cantina. Noul caracter mi se potriveste de minune, fiecare se întoarce la mâncarea lor iar eu imi continui drumul pana la bucatareasa.

Recunosc ca mancarea asta e mai buna ca cea de la scoala din San Diego. Si...toata linistea mea s-a dus, o bruneta se pare ca are grija sa-mi ruvinese prima zi la scoala noua

R: Te pot ajuta cu ceva? Intreb uitandu-ma la ea. Era imbracata în haine...nu tocmai de școală dar cine sunt eu sa judec

Ea: Stai pe scaunul meu. Spune plina de sine

Dangerous Love I.We are differentWhere stories live. Discover now