Prológ

6K 289 2
                                    

Toto bolo presne to, čo som nechcela počuť. Čakala som na to, kedy sa niekto z nich začne smiať že som im naletela, no nič také sa nedialo. Bola to krutá pravda, ktorej som mala zabrániť, aby sa stala.
No malo mi to napadnúť hneď. Som proste neschopná.

No už je neskoro a márniť čas výčitkami by bolo to najhoršie čo môžem teraz robiť. Mohla som tomu zabrániť. Prečo sa nedokážem ovládať dostatočne? Najbližšie na moju nekontrolovateľnosť a neskutočnú nemožnosť niekto doplatí. Ďalšie straty už lovci neznesú.
Hlavne keď ich spôsobujem ja. Lebo tie majú nadpriemernú veľkosť. Pre lovcov by to tak znamenalo vyhladenie. Potlesk pre mňa prosím.

Treba s tým skoncovať! Tá vojna musí skončiť skôr, než sa stane niečo zlé. A zabránime tomu aj keby ma to stálo život. Ale prečo tak premýšľam? Veď nemusím sa hneď nechať zabiť.

Z môjho uvažovania ma prebrala na mojom ramene.

,,Lottie? Si v poriadku?"

Až teraz som si uvedomila, že kým som ja premýšľala o statočnom sebaobetovaní v boji za slobodu, oni už zvažovali zrejme všetky reálne možnosti na záchranu situácie.

,,Tak na čo ste prišli?" opýtala som sa s neskrývaným záujmom v hlase.

,,Povolal temné sestry." nevedela som čo sú zač, no po tejto odpovedi mi ak tak bolo jasné, že vojne už nijako nezabránime.

Božie dieťa ✔ Where stories live. Discover now