Kapitel 24

2.8K 140 21
                                    

Jag vaknar med ett ryck av att Felix slår sig ner på min sängkant och han sänder mig ett ursäktande leende.

“Väckte jag dig?” Frågar han försiktigt och jag nickar lite men sätter mig upp i sängen och ler svagt. “Det är lugnt, jag har sovit en stund” yttrar jag med ett lågt skratt och han instämmer mjukt på skrattet samtidigt som han lugnt smeker mitt lår.

“Jag hörde att du åt hela måltiden idag” yttrar han lugnt och jag möter hans blick samtidigt som jag märker hur han medvetet smeker längre in på mitt lår. “Mmm..” Hummar jag tyst och han ler. “Det förtjänar en belöning..” Yttrar han lurigt och jag möter hans blick och följer honom förvånat med blicken när han snabbt går bort mot dörren och låser om oss trots att jag egentligen inte får låsa min dörr.

“Du måste ju ändå bli kåt...jag menar visst det är en sak att göra någonting åt det själv men jag kan göra det bättre baby” yttrar han sensuellt och jag flämtar till, var längesen han var intim med mig och visst har han rätt, han gör det så jävla mycket bättre än någon annan.

“Felix…” Mumlar jag fram med ett stön och han flinar smått innan han lugnt sätter sig grensle över mig och låter sin hand smyga sig in under täcket. Jag flämtar till då hans hand lugnt stryker över min kuk utanpå kalsongerna som redan hunnit styvna märkbart. “Åh baby, du blir hård så lätt…” Mumlar han hest och jag stönar dovt och biter mig i läppen för att inte låta för högt.

Lugnt trycker han ner handen i mina kalsonger och runkar av mig i en stillsam takt och jag biter mig hårt i läppen och trycker bak huvudet mot kudden.

"Stöna för mig..” Mumlar han fram och jag möter hans blick. “Vi är på ett sjukhus Felix” yttrar jag ansträngt och han flinar och lutar sig fram och kysser mig på nyckelbenet innan han lutar pannan mot min axel.

“Stöna i mitt öra då” mumlar han fram och jag flämtar till innan jag tillåter mig att låta ett par låga stön slinka ut och han hummar nöjt och nafsar på min axel medan han snabbar på sin hands rörelse över mig.

“Uhm F-Felix..” Yttrar jag hest och stönar ansträngt mot hans hals, drar lätt i hans hår innan jag kommer i hans hand och han skrattar tyst vilket får mig att rodna.

“Du kom snabbt, det var ett tag sen du onanerade eller hur?” Frågar han och jag begraver mitt rodnande ansikte mot hans bröst samtidigt som jag hummar tyst.

“Nästa gång knullar jag dig mot väggen..” Yttrar han hest och kysser mig snabbt innan han reser sig upp, placerar ett par rena kalsonger mot madrassen och låser snabbt upp dörren innan han kollar sig omkring och blinkar med ena ögat innan han lämnar rummet.

. . .
Sorry för bad update men har haft mycket att göra!! Men nu har jag flyttat och allt är klart nu börjar jag uppdatera igen!

Btw om ni vill får ni gärna kolla in min blogg (self promo at its best) för där är jag väldigt aktiv atm och lägger upp texter och sånt ibland!
{ nouw.com/nadinechristine }

Men iallafall ni brukar gilla dirty här har ni 😉

Ätstörd ~ foscarDär berättelser lever. Upptäck nu