~1~

251 16 0
                                    

V rukách držím všetky tie fotky s mojimi spolužiakmi. 1,2 a 3 ročník na strednej. Nadýchnem sa a fotky roztrhnem na polovicu. Hodím ich do koša pod bielym stolíkom.

"Teff, ak už si zbalená tak, ahá." zakričala na mňa mama ale vetu nedokončila, predpokladám, lebo zbadala moje kufre.

Hodila som sa na posteľ a na chvílu som zavrela oči. Ak sa pýtate, kam sa balím, tak sa sťahujem k bratovi. Je o rok starší a býva v San Franciscu. Ja som doteraz s rodičmi bývala v Los Angeles, ale kedže nemám najlepšie správanie, a učitelia to nevydržali tak sa rodičia rozhodli takto. Oni tu ostávaju, kedže tu maju dobrú prácu.

Ked sme s bratom skončili základku, rodičia mu dovolili sa tam presťahovať. Bol to jeho sen už od malička.

Má tam vlastný dom v ktorom býva spolu s jeho spolužiakom. Teda, už aj mojim.

Moje správanie je najhoršie na celej škole, ale v učení som najlepšia. Takže ma preradili o triedu vyššie. Takže aspoň budem v triede niekoho poznať.

Večer mi letí lietadlo, takže mám ešte čas na oddychovanie. A aby som nezabudla, určite sa pýtate prečo som roztrhla tie fotky. Kedže tu na škole mám povesť najvačšej bitkárky, nikto sa so mnou nebavil, pretože sa ma všetci báli.

A to mi niekedy vyhovovalo.

Párkrát som zbila v škole žiakov, niektorých viezla sanitka zo školy, párkrát ma do školy alebo domov doviezli policajti a podobne.

Nateov Pohľad.

„Na, podrž mi to. A môžeš to aj otvoriť." nastúpil som do auta a podal som Jackovi obálku.

„Čo je to?" spýtal sa ma a už roztrhával vrch obálky. „Sestrina zložka. Aspoň si prečítame aké mala probémy. Aj keď o väčšine viem." zasmial som sa.

Sestru mám rád a som rád že sa ku mne sťahuje. Už dlho sme neboli spolu. O niektorých jej problémoch som vedel. Čo sa týka učenia, tak je mega dobrá. Verím, že aj na našej škole bude najlepšia. Ale v správaní .. no .. bitky, sprejerstvo a podobne. Síce nemala kamarátov, ale stále si ich snažila nájsť. Všetci sa jej boja. Asi preto. Aj keď sa stale usmieva a je milá, no niekedy jej päsť ujde. Takže preto.

„Whaat?! 3 žiakov zbila tak že ich viezla sanitka!!??" ani som sa nenazdal a Jack už čítal sestrinu zložku z minulej školy.

Teffany moc neverili, tak ju radšej poslali mne poštou aby som ju odniesol k riaditeľovi do školy, do ktorej chodíme s Jackom. No a teraz tam bude chodiť aj Te.

Nad prezývkou som sa zasmial. Keď sme boli malý, nevedel som povedať Teffany tak som jej hovoril Te. A prezývka vydržala až do teraz.

„Si robíš srandu. Ja mám v jednom dome bývať s niekým, kto mláti ľudí, sprejuje a predpokladám že na políciu chodí ako na hodiny klavíru, ak nie ešte častejšie?!?! A hlavne mi nehovor že má skúsenosti s drogami." začal hovoriť Jack a z hlasu mu bolo počuť strach.

Hlasno som sa zasmial začo som si od neho vyslúžil vražedný pohľad.

„To, že má skúsenosti s drogami je pravda ale je milá. Neboj sa. Ak na ňu nebudeš zlý, nezmláti ťa." opäť som sa zasmial a obaja sme vystúpili z autá.

Od pošty ku škole to nebolo až tak ďaleko. Vstúpili sme do školy a veci si zaniesli do skrinky. Po ceste do triedy sme sa zastavili v riaditeľni a riaditeľovi sme dali zložku.

Prišli sme do triedy a pondelkové utrpenie v škole sa mohlo začať.

▬ ▬ ▬

Takže prvá oficiálna časť príbehu. :) Budem rada ak mi napíšete váš názor :)

V médiách fotka Jacka. 💖💖💖

xoxo ❤ Mia.

Kvôli Tebe.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum