5. Hayden'i POV

398 55 2
                                    

Vahetasin üleval korrusel seni, kuni Hayley alla läks. Miks ma teda juba nimepidi kutsun? Vahet pole.

"Eeh.. Vabandust," kogeles keegi ukse pealt "Noormees Hayden. Mingi naine ootab teid all." Lausus nüüd Hayley, kui ma pea talle pöörasin.

Hayley siiani jõllitas mind ning see meeldis mulle. Mulle meeldib Hayley jõllitamine? Mis sitta ma suust välja ajan? Hayley'le ei hakka ma kunagi meeldima, kuna esiteks kui ta teada saab, et mina kui Hayden talle nii tegin siis mul on lips peal.

"Mine nüüd," laususin muiates.

"Jah," kogeles nüüd Hayley ning tormas minu toast eelmine hetk minema.

Vaatasin veel oma välimust peegli ees ning ma olin valmis minema alla kus mind nõudlik Georgia ootas. Sammusin oma toast välja ja panin ukse kinni. Seejärel kõndisin trepist alla ning seal ootaski mind Georgia kes närviliselt oma kella vaatas, kuid kui ta mind nägi lõi ta nägu särama.

"Ooh.. issand sa oled nii seksikas." Lausus nüüd Gerogia seksikalt.

Naersin tema öeldu peale, kuna tegelik riide valija oli hoopis ju Hayley. Kahju, et tema seda siin hetkel ei kuulnud, ta oleks ikka korralikult haiget saanud, kuid nii on ainult hea. Ma ei hooli Hayleyst.

Gerogia tiris mu oma kodust välja ja ma panin oma teise käega ukse kinni ja Georgia sakutas mind käest ning järgmisel hetkel olimegi minu autos.

Alustasin sõitmist.

•••

Jõudsin lõpuks autoga oma maja ette ning koperdasin täis peaga ukse taha käes viinapudel. Lasin uksekella. Ma ei pidanudki kaua ootama, kuni ukse avas ei keegi mu kui Hayley. Ta oli ilus, kuid sellegipoolest polnud ta nii ilus kui Georgia.

"Mis sa passid? Tule eest," laususin ja koperdasin majja nüüd üleni sisse.

Kuulsin kuidas uks minu tagant kinni pandi.

"Te olete ju veel alaealine, et alkoholi juua," märkis Hayley natukene kartlikult.

"Kes sa oled, et keelata mul alkoholi juua?" Küsisin talt ning liikusin talle lähemale samal ajal muiates ning meie vahel oli ainult 10 sentimeetrit kui ma Hayley vastas olin.

"Ma pidin ju teie eest hoolitsema.." Ütles nüüd Hayley, kuid ma segasin talle vahele.

"Haha sa oled teenija." Laususin ükskõiksus mu hääles.

"Jah, aga teie isa palus seda," lausus nüüd tüdruk närviliselt oma seelikuäärt pigistades.

"Ma otsustan ise, mida teen. Ja, kui sa tahad, et sa siia tööle jääksid, siis teed seda mida mina käsin!" laususin nüüd muiates "Head ööd printsessike!".

Peale seda lähenesin talle kiirel sammul ning suudlesin teda samal ajal ta käsi kinni hoides, tundub, et tüdruk ei nautinud seda vaid viimasel hetkel ta sai must lahti ja jooksis minema. Kindlasti jooksis ta teenijate majja.

Koperdasin trepist üles ning oma tuppa. Viskusin voodisse ning peagi uinusin.

•••

Kuulsin mingit ukse avamist mille peale ma võpatasin ning oma pilgu sinna suunasin, kuid minu üllatuseks polnud seal kedagi. Kindlasti oli see mingi tuuletõmbus. Panin pea padjale tagasi ja üritasin magama jääda, kuid see ei õnnestunud, kuna lõpuks tabas mu nina üks kohutav alkoholi lõhn ning see oli tappev. Tõusin ruttu voodist püsti ja avasin akna.

Hingasin akna kaudu natukene õhku ning lõpuks viskasin pilgu oma riietele ning need olid ju eilsed riided? Mis need mul seljas teevad? Miks mu voodis on pooleldi jäänud alles alkoholi klaas ning pool sellest on kõik voodisse imbunud.

Sina, sa rikkusid muWhere stories live. Discover now