12.Плаж

764 53 2
                                    

Взехме Вал след което отидохме да вземем и Хрис и Тори. В момента сме в колата.

-Скучно ми е. Люк пусни радиото-каза Вал

- Пусни си го сама-отговори и Люк

-Щях но съм на задната седалка за това натисни онова бутонче и пусни радиото-каза Вал. Люк изпуфтя и пусна радиото. Тъкмо почваше едно от любимите ни писни. Like that-jack&jack. Ужасно много харесваме песните на Джак и Джак и смятайки какво стана. Запяхме заедно с радото. То не беше пеене а грачене. Ние никога не пеем ние само грачим. Тъкмо когато песента свърши стигнахме на плажа. Слязохме от колата и тръгнахме по пясъка.

-Много сте дразнещи когато пеете с тези двамата или с Шон Мендес. Грачите ужасно много-каза Люк.

-А ти не се прави на много знаещ защото ме дразниш. Кухите ти приятели ще идват ли-попитах

-Аз винаги знам много и не са кухи. И да ще дойдат-отговори ми Люк

-Ако ти си много знаещ тогава защо завърши с 4 по математика да те питам-той се замисли-така си и мислех-тъкмо си намерихме място. Сложих кърпата си на горещия пясъка след което останалите последваха примера ми. Съблякох дрехите си и останах по  и легнах по корем на кърпата. Останалите също се съблякоха след което влязоха във водата. Извадих телефона и слушалките и започнах да си ровя. Сложих си слушалките и си пуснах музика. Започна любимата ми песен на Джак и Джак-Tides мога да я слушам постоянно. Просто тя повишава настроението ми а и е точно лятна песен. Заслушах се в текста. Дори започнах да си тънаникъм. Както казах обожавам тази песен. Изобщо не обръщах внимание на другите. Дори не знам дали момчетата са дошли. Спокойно продължавах да си слушам музика.

*Гледната точка на неутрален разказвач*
Момчетата пристигнаха на плажа и отидоха при приятелите си. Постлаха кърпите си, съблякоха се и влязоха във водата. Крис все още спокойно лежеше на кърпата си докато слушаше музика. По едно време в главата на Аш прещрака нещо и той излезе от водата. Отиде при Крис и я хвана през кръста. Момичето започна да пищи от допира на мокрите ръце на момчето към кожата и. Аш влезе във  водата все още държейки Крис.

-Аш кретен такъв пусни ме-пищеше момичето а момчето се подсмиваше. Водата започваше да се покачва и момичето да се панира повече понеже не можеше да плува. Аш не знаеше че Крис не може да плува затова продължаваше да върви навътре във водата.

Texting with Kian Lawley Where stories live. Discover now