12.The Lie (Hidden parts)

2K 82 44
                                    


Tell me you need me. Say that you've missed me. Beg for me back. 

Or

Tell me you're over me. Say that i mean nothing to you. Beg me to leave you alone.

Lauren's real reblog on tumblr 




(Δωράκι:P Enjoy :D)

Lauren's POV

***

«The Lie » - The beginnig»

"Λόρεν...Λόρεν..." η ψιθυριστή φωνή στα αυτιά μου σε συνδυασμό με το ελαφρύ σκούντηγμα στο χέρι μου με έκανε να ανοίξω ελαφρώς τα μάτια μου από τον βαθύ ύπνο που ήμουν. Δεν ήμουν σίγουρη αν βλέπω σωστά γιατί η όραση μου ήταν ακόμη λίγο θολή.

"Καμίλα;" βγήκε η βραχνιασμένη φωνή σαν μουρμουριτό από το στόμα μου. 

Τα μπουμπουνητά από έξω έκαναν το πρόσωπο της Καμίλα να φωτίζεται μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Φαινόταν φοβισμένη.

"Συγγνώμη που σε ξύπνησα.." η φωνή της χαμηλή για να μην ξυπνήσει την Νορμάνι που κοιμόταν στο διπλανό κρεβάτι. 

"Τι έπαθες; Είσαι καλά;" ξάφνικα με έπιασε μια ανησυχία γιατί με ξύπνησε μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. 

"Βασικά.." ξεκίνησε κάπως διστακτικά. "Μπορεί να σου φανεί χαζό αλλά..αναρωτιόμουν..αν θα μπορούσα να κοιμηθώ..μαζί σου..γιατί φοβάμαι να κοιμηθώ μόνη μου με αυτές τις βροντές" ολοκλήρωσε κομπιασμένα σαν να ντρέπεται για αυτό που μου ζητάει και κοιτούσε μία έξω από το παράθυρο και μία εμένα.

Η ερώτηση της με έπιασε απροετοίμαστη. Ναι μεν είχαμε έρθει πολύ κοντά αυτές τις δυο εβδομάδες που είχε ξεκινήσει το X Factor αλλά δεν ένιωθα και τόσο άνετα να κοιμηθώ με ένα άλλο άτομο στο ίδιο κρεβάτι. 

"Αν δεν θέλεις το καταλαβαίνω ίσως ήταν βλακεία που στο ζήτησ.." είπε με μια ανάσα καθώς με έβλεπε να μην της απαντάω αλλά η φωνή μου την διέκοψε. Δεν ξέρω γιατί δίστασα να της απαντήσω. Αν είναι δυνατόν. Είναι 15 χρονών και φοβάται και κάθομαι και το σκέφτομαι;

"Όχι όχι συγγνώμη..απλά είμαι από τον ύπνο" δικαιολογήθηκα. "Έλα.." είπα και έκανα χώρο δίπλα μου για να μπει κάτω από τα παπλώματα.

Στο πρόσωπο της σχηματίστηκε κατευθείαν ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης. Ήταν αξιολάτρευτη. Η Καμίλα μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες που μέναμε μαζί στις εγκαταστάσεις του X Factor είχε γίνει κάτι σαν την πρώτη μου μικρή «θαυμάστρια». Υπολόγιζε απίστευτα πολύ την άποψη μου και κρεμόταν από τα χείλη μου κάθε φορά που μιλούσα. Είχα γίνει κάτι σαν το πρότυπο της παρά το γεγονός ότι την περνούσα ένα μόλις χρόνο. Δεν ξέρω..ίσως το γεγονός ότι ήμασταν και οι δυο από το Μαιάμι μας έφερε πιο κοντά από ότι με τις άλλες. Ή ίσως επειδή για πρώτη φορά ήμασταν μακριά από τις οικογένειες μας και ο τρόπος ζωής μας είχε αλλάξει ολοκληρωτικά από τότε που μπήκαμε στο X factor.

The Lie (Camren)Where stories live. Discover now