#17. Licență pentru moarte

810 38 2
                                    

CONCURS. Voi da starul unui concurs. Cel care alcătuieste cel mai frumos trailer la aceasta carte pe care desigur ni-l veti lasa in comentarii (linkul logic) va avea sansa sa scrie un capitol special pentru aceasta carte,iar trilerul lui va fi trilerul oficial al acestei cărți. Tot ce trebuie sa faceti ca sa Va înscrieri in concurs este sa participat i cu o intrebare în Q&A, sa votați acest capitol, sa distribuiți aceasta carte pe facebook si nu in ultimul rand sa lăsați un comentariu cu gata.
Facebookul meu este Gabitza Stan,iar intagramul @stangabitza, va astept cererile acolo. V-am pupat
Va pup si lectură plăcută. :*











Pov' Louis

Priveam terifiat scena din fata ochilor gandindu-ma la cat am putut sa fiu de orb si sa realizez ca am murit odată cu decizia Narcissei.
Eram un mort al inimii mele ce cunostea doar durere, suferința in gândul unui muritor si indiferența. Nu cunosteam cuvântul fericire din cauza ei. Din cauza unei inimi de fier, unui suspin de pistol si unui gand de mafiot care iubea doar glonțul.
Buzele lor s-au desprins parca temandu-se de mine,de fiinta care ii bloca sa treacă la un alt nivel.
-Ammm....Stiam ca Cissy nu isi va gasi cuvintele, nu va putea sa ma privească in ochii si poate va avea si lacrimi. In schimb ea nu schita nici măcar un sentiment al dragostei,al durerii, schita doar indiferenta.
-Uite,Louis,nu am facut-o intenționat. Îmi spuse ea cu glasul care ma făcea sa îmi pierd mințile de fiecare data.
-Nu trebuie sa îmi dai explicatii,nu sunt iubitul tau sau ceva. Stiam ca rosteau cuvintele malițioase persoanei iubite, dar stiam ca asa e mai bine,indiferenta ei îmi subjuga indiferenta mea. Putem sa axam acum pe antrenamente?
-Nu. Cred ca ar fi mai bine sa ne oprim astăzi aici, răspunse Luke si eu doar aprob din cap nefiind in stare nici măcar sa privesc in ochii persoanele din fata mea.
Am trecut pe langa ei si mi-am luat ghiozdanelul aruncat pe salteaua rosie asezată pentru odihna.
M-am suit in masina care o primisem de la renumitul Alfons, dar chiar când sa apas pe accelerație si sa o sterg de aici apare nimeni altul decat 'Printul' în carne si piele.
-Hei, amice, crezi ca ma primesti si pe mine?
-Sigur, notand astfel indiferenta de care nu puteam da parte si ii arunc un zâmbet trist
-Ce e Louis, probleme in Paradis?
-Mai bine spus in Iad, rostesc monoton si apăsând accelerația zburînd din locul asta blestemat.
-Care e problema, prietene? spune el încercând sa para prietenos
- Hmm...Nu cred ca pot sa spun asta.
-Cissy, rosteste cuvântul nenorocit cu o calamitate criminală si cu o duritate clocotinda
-Poate.
-Ce a putut sa iti facă Prințesa noastra de te-a adus in pragul disperării
- A omorât ultimul strop de speranță ca as putea sa ii ofer dragostea mea. Si da, inteleg ca nu poate sa ma puna in pericol, dar acum când am intrat in dracia asta de ce nu vrea sa incercam sa fim un cuplu?
-Poate ca e teama de a iubi.
- Si tu crezi ca teama asta nu se aplica si in cazul lui Luke?!
- Poate ii e frica sa nu te piardă si prefera sa iti dea drumul di-nainte.
-Nu stiu ce sa zic, Alfons.
- Dar eu stiu. Am cunoscut-o pe Cissy când ea avea 14 ani. Si da era o vârstă fragedă la care cineva sa intre in asemenea lucruri ilegale, dar totodata era uimitor de curajoasă. Nu stiu cum tatăl meu a ajuns sa o cunoasca stiu doar ca atunci când a adus-o pe pista primul lucru pe care a invatat-o a fost sa conducă. A prins totul intr-un an, iar in ultimul an când tatăl meu s-a stins încercând sa ma apere pe mine a spus ca isi doreste ca Cissy sa fie conducatoarea noastra.
-De ce?
- Încrederea, curajul si tenacitatea de care dadea Narcissa parte speria chiar si teroriștii. Mana mi-a alunecat pe schimbatorul de viteze ascultând cu mare atentie povestea lui Alfons si fiind atent la indicatiile pe care mi le dădea cu mana cu privire la curbe. A omorât cel mai mare terorist din toate timpurile la doar 16 ani, iar acum Fulgerele din Istambul o urmăresc si o cauta pentru răzbunare.
- Cine sunt fulgerele astea.
-Fulgerele din Istambul sunt grupul se terorism care a acaparat lumea in urma cu 4 ani. Iar Codelo era seful acestui grup. Toți cei din acest grup purtau pe încheietura mâinii un tatuaj in forma de fulger, care dovedea unicitatea lor.
-Chiar ma uimeste tot ce îmi spui, ii zic putin îngrozit de tot ceea ce Alfons imi povestea si totodata îmi dovedea ca părerea mea cu privire la Cissy era corecta. Era dură, neiertătoare, malițioasă, temperată si cu o doza de nebunie curată în vene. Niste atribuții care ar trebui sa ma îngrozească, dar care îmi produceau doar o încredere deplină în femeia care locuia cu mine in casa.
Am parcat in fata casei,iar Alfons si cu mine am coborât din masina. L-am poftit pe Print in sufragerie si am fost intampinat de nimeni alta decat Prințesa care isi ținea mâinile in sold, bătând cu putere si nervozitate in podea cu piciorul drept.
- Pe unde umbli, Tomlinson?
-A fost cu mine, Narcissa, îmi ia apărarea Alfons, dar privirea ei fulgerătoare dadea de inteles ca nici daca eram cu Obama nu ma ierta.
- Nici cu tine nu am terminat, domnule Gold, sa îmi amintesc bine ca trebuia sa îmi aduci dosarul cu actele pentru transportul de maine seară?
-Exista acte in universul asta ilegal,spun batjocoritor.
-Tomlinson, gura. Exista acte pentru a nu intra in conflict, acte de încredere. Nu te gândi la acte cu mii de semnături, aprobări si alte cacaturi din astea. Am dat rapid din cap în semn ca am inteles si am încercat sa ma păstrez calm. Fata de ea, calmul meu era mult mai vulcanic pe când ea pastra apele tulburi pana la furtuna propriu-zisa, care se apropia din ce in ce mai repede.
-Sunt chiar aici, spune si isi introduce mâna in buzunarul de la spatele pantalonilor,de unde scoase o foaie usor mototolita pe care i-o întinse fetei cu ochi verzi.
Nu am fost atent la reactia Narcissei dar in schimb i-am auzit replica trepidantă
-Se pare ca Carax e pregătit.
-Asa se pare. Pe cine vei lua la transport?
-Pe Luke, Cygnus, Hyuna si Claire. Înafara de primul nume niciunul nu îmi suna cunoscut. Si pe langa faptul ca erau si teribil de ciudate pe atât ma ispitea gândul sa merg si eu in aceasta misiune, dar stiam totusi ca orice încercare a mea de a merge cu ea ar fi avut un singur raspuns:nu.

Alfons Pov'
Privirea de gheață a lui Cissy ma speria chiar si pe mine. Stiam faptul ca Louis nu va merge in misiune,iar eu eram persoana care trebuia sa il tina locului in sala de antrenament. Insa ceea ce nu puteam sa suport era faptul ca Narcissa nu a fost corecta cu Louis. Stiam ca nu vrea sa il infiltreze in toate ilegalitățile noastre, insa sunt sigur si mai mult ca sigur ca merita măcar o explicație cu privire la acel 'act de incredere' care nu era un act de încredere.
Era o licenta pentru moarte. Hmm...Aceasta licenta consta in trimiterea unui sol sa zicem,desi nu mai suntem pe vremea bunicii,care isi declara practic singur condamnarea la moarte. Era trimis sa moară si el nu riposta ci era de acord cu asta. Era propria lui decizie si era întotdeauna la-n de-mana sa nu isi întemeieze o familie si poate nici măcar sa cunoasca dragostea,pentru a evita durerile sufletesti ale celor dragi.
Acest sol era de obicei cel care nu prea ajuta cu nimic mafia si era doar un pilon trimis in fata.
In seara asta transportul se transmitea in New York, iar noi nu ne riscam pielea decat pana la iesirea din Londra. Tirul va transporta arme pentru nimeni altul decat Gamble Carax, un mare traficant, dar care mereu si-a apărat doar propria piele nu si pe a celor din echipa sa.
Carax l-a trimis pe Arando spionul sau cel mai de pret ca fiind solul care ne va transmite banii pe arme, dar si cel care se va lasa împuscat, ceea ce e o miscare destul de buna si cred ca vom avea probleme la aterizare cu Arando daca acesta va hotărî sa lupte împotriva noastra si va fi omorât cu forta provocând un conflict intre mafii,mai exact solul este actul de încredere pe care ni-l da Gamble Carax. Si totusi merita, adică 65 de milioane de $,nu e totusi de colea.

Îmi pare rau ca acest capitol este plictisitor, eu una insa sper sa va placa. Si încă astept intrebarile pentru Q&A aici in comentarii sau in privat.

Sister of Harry Styles I. Understanding innocent #Wattys2016Donde viven las historias. Descúbrelo ahora