#7. Noul băiat -Intre doua lumi-

1.5K 61 6
                                    

Stiti cum e sa auzi 4 țipete in acelasi timp din cauza ta? O doamne.... In orice caz ne-am ales cu o ceartă monstru de la băieți. Iar Lou' i-a ajutat sa isi scoată vopseaua din par.Ma refer la farsa deci calm nu am mai facut nimic de aseară.
Pot sa jur ca l-am auzit pe Niall ca nu o sa mai poate mânca 5 luni si asta ma sperie. Singura farsă pe care ne-am facut mie si Oliviei a fost sa ne punem pasta de dinti in gura. Si da a fost foarte penibil si ei si-au dat seama.
- Cissy, pregatesteti fundul! ma avertiza Louis, iar eu îmi duc mâna sa vad daca e încă acolo.
-Hei, hei, hei, Tomlinson, sa nu te prind ca te atingi cu un deget măcar de sormea, altfel jur ca rămâi fara micuț.
- Nici nu vei stii când o ating,  murmură Louis, si promit sa nu tipe decat de placere.
-Scarbosule! Inghite-ti limba!spun dezgustata de vorbele lui.
-Recunoaste ca ti-ar plăcea sa stai sub mine.
-Recunoaste ca esti prost. Ii replic încântată si plec din holul hotelului.
Olivia nu m-a urmat. A rămas sa ii ajute pe băieți cu ceara, iar fix când am iesit din hotel, țipătul ca de fetita al lui Harry m-a facut sa am o criza de ras.
Am plecat spre un parc din apropiere, mi-a băgat căstile in urechi si am pornit muzica. M-am asezat pe o banca urmărind copiii fericiti care se jucau cu părinții. Deodată am simtit o mana calda pe umărul meu. M-am întors si am vazut o figura necunoscută mie. Era un băiat înalt, cu parul brunet, ochii căprui si buze subtiri. Părea un  băiat cu corp bine lucrat, spun asta pentru ca prin tricoul negru i se vedeau pătrățele bine conturate. Purta un tricou negru, asa cum am mai spus, blugi negrii skinny si niste vans tot negri.
-Tu cine esti,  scot cuvintele fata sa îmi dau seama, desi as fi vrut in continuare sa ma pierd in ochii lui asa cum ma pierdeam in marea ochilor lui Louis, când nu ne certam.
- Sunt Cedric Milany. Iar tu esti?
-Cissy Styles.
-Tu esti renumita sora a lui Harry Styles?
- In carne si piele.
-Esti mai drăguță ca in fotografii.
-Am...mersi.
-Cissy! deodată o voce ma striga si îmi întrerupe discuția cu Cedric, era Louis însoțit de Liam.
-Ce vrei? spune rece.
-Uite Cissy, sa nu mai faci niciodată farsa cu ceara depilatoare, spune Liam certaret. Langa mine Cedric a inceput sa rada pe sub mustăți.
-Da-da, altceva? răspund cu acelasi ton de mai devreme.
- Harry vrea sa iti prezinte pe cineva.
-Pai perfect. Cedric, ne insotesti, spun si fac o fata de catelus, iar Louis isi da ochii peste cap si Liam il inghionteste usor.
-Nu cred ca pot sa te refuz.
Când ajungem la hotel Harry ne astepta in hol. Era împreună cu curvă lui de companie, Dorothy, care a plecat la vederea mea. Da imi amintesc ca zilele trecute am pariut-o putin si era sa ii fac o noua fraza, daca nu era Niall.
-Deci Harry prietene nu te-am mai vazut de mult, spune Cedric si se arunca in brațele fratelui meu strangandu-i puternic mana.
- Nici eu, frate pe unde umbli.
- Eh..
-Cissy, el e Cedric Milany. Un vechi prieten
-Ne cunoastem, Harry. Ne-am întâlnit mai devreme.
Fata lui Louis era excepțională. Merita sa ii faci o poza acum. Avea o expresie de gelozie, iar cu greu Liam si Niall il mai țineau cu picioarele pe pământ încercând sa nu il lase pe Louis sa ii dea un pumn lui Cedric. Periculosul
-Si Cedric, se baga Niall, ai prietena, spune el încă pironidu-l de pământ mai bine pe morcovar.
-Mnu..Dar cred ca imi voi gasi una cat de curand, raspunde  acesta si îmi face cu ochiul.
Louis se enerva si mai tare si isi inclesta maxilaeul si pumnul.
-De ea nu te atingi, sare el in fata mea si îmi atinge cotul in semn de posesivitate.
-Louis, nu sunt a ta si nici nu o sa fiu ,asa ca termina.
-Adică eu te astept ca un dibitoc degeaba. Cine crezi ca te va astepta cat te astept eu?
Cine crezi ca o sa treacă cu vederea toate momentele in care ne depilai? Cine crezi ca înafara de mine o sa te facă sa te calmezi. Te iubesc la dracu.
-Termina. Prea mult sentimentalism pentru o zi, spun si îmi cer scuze si ma retrag in camera.

Chiar ma iubeste? Sau au foat doar vorbe goale. Iar Cedric, e atat de frumos, de dulce, amuzant si....are o mulțime de calități.

Pov' Louis
Nu pot sa cred ca i-am spus ca o iubesc, dar nu mai puteam sa o mint in continuare si sa ma comport ca un străin. Iar Cedric asta cine se crede sa se dea la ea.
- Frate, esti bine? ma intreaba Harry după ce Cedric asta pleacă la hotelul lui.
- Nu. Nu pot sa cred ca i-am zis ca o iubesc. Cissy nici macar nu ma merita. Sunt un fraier.
-Ba nu esti. Esti doar prostut. Nu ai mai rezistat sa nu poti sa iti exprim sentimentele si ai facut-o,dar cred ca n-a fost cel mai potrivit moment, spune si Liam.
-Dar tu nu o placi pe Cissy, il întreb pe Liam.
- Nu...suntem doar prieteni.
-Ahh...deja nu mai rezist;  acum sigur nu va mai vorbi cu mine.
-Atunci vorbeste tu cu ea.
-Ca sa mai scot alte perle?
-Nu Louis, eu te las sa fi cu ea, dar trebuie sa faci si tu ceva, imi spune Harry si zâmbește apoi ma strânge de umeri si băieții ma împing in lift pana la camera lui Cissy.
Bat la usa de câteva ori pana aud un mic intra.
-Cissy, putem vorbi? Iar in vocea mea se simțea durere, nostalgie si multa iubire pentru fiinta din fata mea. Lacrimile amenințau sa cadă si au cazut, dar Cissy a venit imediat si mi le-a sters.
- Bine, ce e de vorbit.
-Uite, eu nu te-am mintit. Chiar simt ceva pentru tine. Te plac, te iubesc de fapt. Simt mai mult decat prietenie pentru tine. Când te vad langa un alt băiat înnebunesc. Când stăteai cu mine in camera nu stiam cum sa fac sa ma abțin sa nu te sărut, dar acum chiar nu mai pot sa ma mai abțin. Ma aplec asupra ei si îmi pun una din mâini  pe talia ei si cealalta pe obraz si o sărut. Surprinzator imi răspunde la sărut.Era un sărut tandru, pasional si in acelasi timp sălbatic. Eram atat de prinsi in sărut încât nu am băgat in seama faptul ca nu aveam suficient aer din cauza sarutului.
Când ne-am desprins din sărut ochii ei au inceput sa lacrimeze. I-am sters lacrimile si i-am sărutat ambii ochi.
- Ochii tăi nu trebuie sa verse lacrimi,ochii tăi frumosi trebuie sa fie mereu veseli si cu sclipirea aia care nu m-a putut face sa nu ma îndrăgostesc de ei.
-Louis nu, spune cand vreau sa ma aplec si sa o sărut din nou. Eu sunt confuza, nu pot sa iau o decizie acum. Esti tu si Cedric la mijloc
-Ah...el e problema, spun lovind cu pumnul in perete si provocadu-mi răni din cauza nervilor.
-Te rog, se milogeste ea. Calmeaza-te spune lundu-mi pumnul însîngerat putin in palmele ei fine. M-a asezat pe pat si a luat trusă de prim- ajutor din baie. Mi-a dezinfectat rănile eu scrasind si gemand de durere atunci când lichidul ma ustură mai tare, Cissy doar isi punea buzele peste obrajii mei făcând durerea sa se diminueze.La final mi-a înfășurat mana intr-un pansament alb si mi-a sărutat mana pentru ultima data.
- Te rog, nu mai iti face rău din cauza mea. O sa iau o decizie, inima o sa ia o decizie.
- Dar eu am nevoie de tine, spun milogindu-ma. De o decizie acum.
-Stiu, dar eu am nevoie de claritate in inima si timp, spune usor tristă.
- Daca nu ma voi hotărî, nu ma astepta, Louis, traieste-ti viața. Bucurate de frumusețile vieții, eu cu timpul o sa trec peste asta si tu peste iubirea pe care mi-o porti.
-Pot sa rad, pot sa cânt,  pot sa visez, dar inima mea continuă sa bată in ritmul numelui tau, Cissy.
-...
Mi-a dat un sărut scurt pe buze savurandu-mi buzele.
-Ce inseamna asta, Cissy?
-Ca decizia mea o sa vina mai repede decat crezi si cu acest sărut sa canti, sa râzi si sa visezi. Pastreaza-l ca pe un cadou.Spune ea dulce. Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine.
-Nu ,eu iti multumesc.  Trebuie sa plec. Ea se ridica dintre picioarele mele si îmi face loc sa ies din camera.
Fata asta m-a dat rău peste cap.  M-a facut sa iubesc....


Capitol dedicat: @Sandra_Styles31

Sister of Harry Styles I. Understanding innocent #Wattys2016Where stories live. Discover now