#1. Vine acasa

2.1K 88 6
                                    

Ma trezesc din somnul meu profund si ma duc sa îmi fac rutina de dimineata.
Ma machiez usor folosind fond de ten, pudră, tus, putin fard de obraz, rimel si aplic un ruj mat de culoarea piersicii (Sweet Tarte ).
Ma îmbrac intr-un miou alb, pantaloni scurți albastri,iar pe deasupra maioului îmi iau o bluzita piersicie. Ma incalt in niste balerini albi cu flori galbene si frunzulite verzi, care aveau o fundita albă.
Îmi pun ceasul la mana, cadoul primit de la Luke de ziua mea si îmi iau geantă maro dupa mine ca sa plec cu Olivia la mall mai tarziu daca e.

O da, ce prostuta sunt,nici macar nu m-am prezentat. Sau poate m-a prezentat autoarea, dar eh, sa va zic si eu cate ceva despre mine, ce stie autoarea despre mine.*usor ironica*
Ma numesc Narcissa Styles si in viața viețişoarelor voastre sa nu îmi ziceți Narcissa caci mie mi se pare un nume nașpa, dar ce sa fac daca mama mi l-a pus...
Revenind...sunt strigata Cissy, sunt blonda si iubesc culoarea albastru de Caraibe.
Sunt mecanic si nu in ultimul rand, lucrul pe care il urăsc din toate puterile este ca sunt o Styles, da tipul ala de Styles, adică sora lui *aplauze va rog* este vorba de oaia in călduri care fute orice fata vede pe strada si nu in ultimul rand si cel mai rău,fratele meu psihopat care m-a părăsit pentru o trupa de afoni, Harry Styles a.k.a Cap de Oaie.
Prietena mea cea mai buna este Olivia si locuieste împreună cu mine deoarece mama o adora. A fost părăsită de părinți intr-un orfelinat, dar nu o judec ci o sprijin cum a facut si ea cu mine.
Ea este o actrita in devenire si ea mi-.a facut cunostinta cu 5SOS si dintre toti Luke ne-a devenit cel mai bun prieten ( baiat).
Brr-brr
Telefonul meu suna pe patul meu. Ma duc sa răspund si cine credeti ca e...nimeni altul decat Dylan, seful meu.
Ctt
-Hey, Dylan.
-Buna, pustoaico.
-Spune, de ce m-ai sunat.
- Pai stii...Imi amintesc ca in prima ta zi de munca ai uitat sa vi la muncă asa ca amintindu-mi de momentul asta m-am dat seama ca ar trebui sa iti amintesc ca ai de lucru la 13. Spune sefu' râzând.
- Oh...nu...Dylan, daca nu îmi aminteai uităm si acum. Merci, amice.
-N-ai pentru ce, Cissy.
Ctt
Cobor repede in bucătărie, ma asez la masa o salut pe mama de buna dimineata cu un sărut pe obraz si ma asez la masa alaturi de prietena mea pentru micul dejun.
Mama pregătise niste rulouri cu cașcaval si spanac...miammi...preferatele mele. Infulec repede totul.
- Care-i graba? spune Olivia.
- Am uitat ca azi am de lucru, iar daca Dylan nu ma suna uitam sa ma duc...
-Off...Prietena mea uituca, spune ea zâmbind.
-Tu nu lucrezi azi, o întreb cu gura plina.
Ea doar face semn din cap negativ si mai înfulecă un rulou.
-Norocoaso! spun repede.
-Hei, poate întâlnesti si tu un băiat drăguț, Cissy.
-Olivia, am mai vorbit despre asta. Nu vreau pe nimeni,nu vreau sa sufăr ca acum doi ani când a plecat Harry. Prefer sa mor singura cu 69 de pisici negre.
-Hugh...
-Apropo de fratele tau, Cissy, spune mama usor tensionată.
-Nu imi pomeni de el.
-Cred ca nu am de ales.
-Ce, dar spune repede,nu am chef de 'vedeta' casei.
-Uhhh...pai, scumpo, eu si Bob ne-a gandit sa va facem o surpriza si sa va lăsăm sa petreceți timp împreună, poate chiar sa va reparati relația, asa ca am decis ca vei locui cu el si trupa lui si nu numai asta, dar vei merge si in turneu cu ei.
Efectiv m-am înecat cu mâncarea.
-Nu merg!spun serioasa.
-Nu cred ca ai de ales, Cissy!
-Am 20 de ani ,mama, nu o sa îmi impui ca la 5 ani sa merg in excursiile alea odioase cu educatoarea. Asa ca nici acum nu imi vei impune ce sa fac, spun nervoasa.
-Ba bine ca DA, tipa ultimul cuvant. Nu ma intereseaza ca nu il suporți vei merge cu el si ca sa nu fi singura si Olivia.
-NU MERG NICAIERI SI PUNCT PĂTAT! !!
- NARCISA ISABELLA STYLES, O SA MERGI IN NENOROCITUL ALA DE TURNEU SI VEI LOCUI CU FRATELE TAU FARA ALTE COMENTARII.
-SI CU LOCUL DE MUNCA CUM RAMANE, CU PRIETENII DE AICI SI CU FAPTUL CA PRESUPUSUL MEU FRATE M-A ABANDONAT ACUM DOI ANI, ii strig.
Olivia se uita când intr-o parte când intr-alta, când la mine când la mama de parca ar urmări o comedie de prost gust.
-O SA ITI GASESTI ALT JOB, IAR RELATIA CU FRATELE TAU SE VA IMBUNATATII.
-POATE NU VREAU ASTA. NU POT SA CRED CA IMI FACI ASTA, spun si lacrimile se aduna in colțul ochilor mei.
I-am luat geantă de pe scaun si am iesit din casa trantind totul in urma mea. Nu imi pasă acum. Simteam ca explodez. M-am urcat in Mustangul meu si am accelerat puternic. Cred ca nici nu mi-am dat seama când am ajuns la munca caci efectiv eram langa o masina reparand-o cu groaza si furie.
Dylan s-a apropiat de mine si mi-a spus ca nu ma simt bine si sa ma întorc acasă. Desi i-am spus in repetate rânduri ca nu ma întorc pentru ca oricum trebuie sa renunț la job zilele astea, el nu a renuntat si in cele din urma am plecat acasă.
Când am vrut sa parchez masina pe alee locul meu era deja ocupat de o alta masina, un Porche albastru inchis.
Cine poate fi?
Am vrut sa fiu discretă si sa nu ma fac văzută sau auzită de musafirii mamei asa ca am intrat pe usa din spate dar la cat de nervoasa eram am trântit usa.

- Cissy, spune mama din sufragerie, poti veni putin?
-Uh...ce e mama?
Când am ajuns in sufragerie fata mea a fost cuprinsă de o mai mare furie, o furie care stiam ca in câteva clipe se va transforma in lacrimi ce exprimau durere.
Pe canapeaua din sufragerie era asezat nimeni altul decat 'fratele meu' si gasca lui de dobitoci.
-Surioara!
-NU!EU NU SUNT SORA TA, NU M-AI CONSIDERAT NICIODATA SORA TA.
- Cissy, eu...te consider sora mea, esti sora mea,ce e cu tine?
-CE E CU MINE? ASTA MA INTREBI DUPA CE AI DISPARUT DIN VIATA MEA FARA SA DAI PIC DE URMA? CUM ITI PERMITI SA MA MAI NUMESTI SORA DUUPA TOT CE MI-AI FACUT, HARRY?CUM? ESTI ATAT DE IPOCRIT SI MI-E SCARBA CA SUNT SORA TA, DEFAPT STII CE, RENUNT SA FIU SORA TA. AM PLANS PREA MULT IN ASTIA DOI ANI PENTRU PLECAREA TA IDIOATA, MERITI SA SUFERI DE DOUA ORI MAI RAU CA MINE. Cu asta termin si plec in camera mea stiind deja ca o sa dau drumul lacrimilor.

Am urcat scările si am trantit usa camerei mele.
M-am lipit de usa si am alunecat stropind cu lacrimi in jurul meu. Tot machiajul se ducea de râpă dar nu imi pasă vroiam doar sa ma eliberez de toate astea...
I-am trimis mesaj Oliviei spunandu-i ca prostul meu frate a venit acasă.
Olivia: O doamne...Catrice m-a chemat la o noua sedinta foto si de asta am dispărut. Imi pare rău ca nu sunt acolo.
Eu: E okey, draga mea...

Când mi-am revenit putin m-am urcat in vârful patului si l-am strâns in brate pe Tiber, ursuletul pe care eu si Harry il adoptăm si ii spuneam toate secretele copilăriei.
-Amm...scuze, pot sa intru? era o voce necunoscută mie. Probabil era unul din maimutoii lui Harry.
-Ce vrei? spun rece.
-Uite poate sunt indiscret si nepoliticos si poate nu sunt in masura sa te întreb asta, dar de ce esti atât de supărată pe Harry?
-Nu cred ca trebuie sa stii, acum pleaca din camera mea.
-Bine. Se întoarce pe călcâie si se îndreaptă spre usa.
- M- a parasit fara sa ma mai contacteze in vreun fel si nici macar nu a recunoscut ca are o sora. Când eram mica mi-a spus ca nu ma va părăsi niciodată, dar tot ce a zis atunci, acum in ochii mei sunt doar minciuni.
- Imi pare rău, spune si se întoarce din nou spre mine. Vine si ma strânge in brate călduros.Au...nici macar nu m-am prezentat, ce aiurit sunt, eu sunt Liam!
- Cissy! spun încercând sa zâmbesc.
-Am auzit ca vei sta cu noi!
-Din obligație, a soptit ea.
- Offf...Cissy! Haide te ajut sa impachetezi.

Bun. Acesta este primul capitol din carte. Sper ca nu e plictisitor si sper sa urmăriți povestirea. Va iubesc mult si va pupicescccc!

Sister of Harry Styles I. Understanding innocent #Wattys2016Where stories live. Discover now