Κεφάλαιο 15ο

386 82 189
                                    

Ανοίγω τα μάτια μου αργά και θυμούμενη πως κοιμήθηκα στο δωμάτιο του Γιάννη χθες, προσπαθώ να μην κουνηθώ πολύ. Ο τρόπος που κοιμηθήκαμε είναι αθεράπευτα παράξενος αφού κοιμάται μέσα στην αγκαλιά μου και εγώ μέσα στη δική του. Ουσιαστικά έχει τα χέρια του και γύρω μου και εγώ τα δικά μου γύρω του.

Αλήθεια πρέπει να σταματήσω να μιλάω τόσο πολύ, ακόμα και μέσα στο μυαλό μου.

«Επιτέλους ξύπνησες!» ακούω μία γνωστή φωνή που δεν είναι σίγουρα του Γιάννη και παρατηρώ την παρουσία της Ζωής και του Γιώργου στο δωμάτιο.

«Τι κάνετε εσείς εδώ;» ψιθυρίζω για να μην ξυπνήσω τον Γιάννη και τρύβω τα μάτια μου.

«Γυρίσαμε από την ντίσκο κατά τις 2 με τους γονείς και αφού εσύ ήσουν εδώ και είχατε κοιμηθεί ήδη, πήγαμε στο δικό μας δωμάτιο» μου εξηγεί ο Γιώργος. «Κάναμε και πρόβες για την παράστασή μας!» τα μάτια του γυαλίζουν. Είχα ξεχάσει την παράστασή τους.

«Πότε θα μας την παρουσιάσετε;» ρωτάω προσπαθώντας να σκεφτώ τρόπους να ξεφύγω από την αγκαλιά του Γιάννη χωρίς να τον ξυπνήσω.

«Σήμερα το βράδυ, όταν γυρίσουμε. Θα κατέβεις στη Μύκονο, έτσι;» παίρνει σειρά η Ζωή.

«Βέβαια. Έχω μερικές φίλες που θέλω να δω» ανακοινώνω και ξεγλυστρώ από τα χέρια του. Βάζω ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι του όταν το κινητό μου δονείται στο τραπεζάκι.

Από FBI😂: Είστε έτοιμοι με τον Γιώργο; Αν ναι, ελάτε στην τραπεζαρία. Μην ξυπνίσετε τους Αλεξίου, δεν υπάρχει λόγος xx.

Το μήνυμα είναι από τη μαμά μου έτσι εξηγώ στον Γιώργο ότι πρέπει να φύγουμε. Γέρνω προς το αυτί του Γιάννη, «Φεύγω. Ελπίζω να είσαι καλά, πάρε με τηλέφωνο όταν ξυπνήσεις, εντάξει;» τον ρωτάω και αυτός χαμογελάει στον ύπνο του.

Εγώ και ο Γιώργος παίρνουμε το ασανσέρ. «Για να έχουμε καλό ερώτημα, τι έκανες εσύ στο δωμάτιο του Γιάννη;» με ρωτά όταν μπαίνουμε στο θάλαμο και τρύβω τα μάτια μου.

«Ένιωθα απαίσια χθες -παθολογικά- και με κάλεσε για να μου κάνει παρέα. Στη συζήτηση μας πήρε ο ύπνος». Φαίνεται να πείθεται εφόσον ξέρει πως λέω αλήθεια, αν και δεν την λέω όλη. «Επίσης, μην πεις τίποτα στη μαμά και στο μπαμπά. Σίγουρα θα δημιουργήσουν τρελά σενάρια».

App Double Trouble | On HoldWhere stories live. Discover now