Capitolul III

23 2 0
                                    

Dimineața sunt trezita de bătăile în ușă și strigătele unei persoane a cărei voci imi era foarte cunoscută, da era a lui Vic. În momentul în care am realizat ce se întâmplă am sărit din pat și I-am deschis ușa idolului meu.

Vic: Vezi cât e ceasul?spune el plictisit

Eu: Neata și ție, îmi pare rău că...
Nu apuc sa termin propoziția ca Vic mă ia în brațe și îmi șoptește la ureche:

Vic: Ai ochii umflați...ai plâns, de ce?

Eu: Nu contează, sunt o proasta...Îmi pare rău pentru aseară și pentru astăzi...Chiar nu voiam sa reacționez așa.

Vic: Nu e nici o problema, spune el acum uitându-se în jos, frumoși chiloți.
În momentul acela am realizat ca eu eram doar într-un maieu mai transparent și niste chiloți pe măsură. Rușinata îl rog sa iese afară pentru a mă schimba. După ce mi-am terminat "rutina" mă indrept spre bucătărie pentru a o saluta pe mama, lângă aceasta era Vic care încerca să o convingă sa mă lase în tur cu trupa pentru a-i ajuta și pentru a câștiga niște bani. Mama părea destul de interesantă de idee dar, înainte sa dea un verdict este atrasa de usa bucătăriei care era puțin crăpată.

Mama: Ravenna, te-am văzut, poți ieși acum.

Eu: Mă lași? Mă lași ?

Mama: O sa mă mai gândesc, acum pleacă la studio. Pa.
Am ieșit afară din casa, în fața porții se afla o mașină Ferrari Sergio de un vișiniu închis în care reflecta soarele.
Ajunși la destinație, Vic îmi face turul studioului și îmi arată unde voi sta eu.

Vic: Aici este locul tău, eu mă duc cu Jaime la Starbucks sa luam cafea, încearcă sa schițezi niște idei și nu-ti fie frica sa vorbești cu Tony sau Mike.
După ce s-au întors cu cafeaua, am ales niște idei și m-am pus pe treabă. După ce s-a făcut ora 8 seara, Tony s-a oferit sa mă duca acasă.
   Ajunsa acasă, fug la mine în camera, îmi sun cel mai bun prieten și îi povestesc cele întâmplate.
De dimineață mama mă trezește cu un zâmbet malefic pe fata, spunându-mi ca, cu ocazia zilei mele de naștere am voie sa merg la acel tur. Eram bucuroasa dar și dezamăgită, niciodată nu mi-a cumpărat un cadou de ziua mea, mă simțeam ca o sclava care nu merita nici măcar un la mulți ani. După ce mi-am mâncat micul dejun l-am sunat pe Vic pentru a-i spune ca sunt gata. După o ora în care mi-am finalizat cele 3 desene apare Mike spunându-mi ca fratele său nu poate sa ajungă azi. Ajunși la studio aflu ca este pana de curent și va trebui sa stăm în bezna pana va reveni curentul. Perfect, cea mai faina zi de naștere...Se putea mai rău ?

Forbidden Love - Vic Fuentes FanfictionOnde as histórias ganham vida. Descobre agora