Capitolul I

17 1 0
                                    

Muzica e data la maxim, e sâmbătă și ploua afară...ce ar putea sa îmi strice dispoziția asta?...A da...mama...Nici nu apuc sa mă gândesc la asta ca mama deja urla din alta camera:

Mama: Da muzica aia satanista mai încet, imediat ajunge un client nou.

Mama este manager pentru vedete și de obicei aceștia vin la mine acasă sa discute cu mama...etc. Nu mă bag ca mai multe nu știu (eu nu mă înțeleg cu mama).

Eu: Bag p*la.
Imediat ce am oprit muzica se și aud niște uși trântite, probabil a ajuns noul client al mamei. Deoarece nu am ce face mă duc sa văd cine este, mă uit pe geam și rămân fără aer. Era chiar Vic Fuentes, el și restul trupei Pierce the Veil (trupa mea preferata).
Mă frec la ochii sa văd dacă nu cumva visez, dar nu, era mai adevărat decât notele mele la mate de anul acesta, Vic intra în casa mea. Deoarece nu aveam voie sa intru la mama în birou m-am așezat pe scaunul din fata acestuia, sperând ca mama sa îmi facă cunoștință cu idolul meu.

*după 2 ore care nu mai treceau în sfârșit se deschide ușa biroului*

Mama: Ce cauți aici?ști bine ca nu ai voie.

Eu: Mam... Incerc eu sa caut o scuza dar sunt oprita de Vic care îi spune mamei ca e încântat sa întâlnească oameni noi.

Vic: Salut eu sunt Vic.

Eu: Știu, eu sunt Raven.

Vic: Bun deci sa înțeleg ca nu mai trebuie sa ți mai prezint pe ceilalți, nu ?

Eu: Haha nup, spun eu încercând sa nu par o obsedată. Ai putea sa faci o poza ca cu mine? mare fan, mare fan.

Vic: Sigur, vin-o aici fetiță mica.

Eu: Nu sunt chiar așa mica, am 16

După ce am făcut poza am fugit în camera fără sa mai zic ceva, m-am holbat la poza aceea pentru un timp, timp în care mama și-a condus noi clienți și au planificat următoarea întâlnire. După acea perioadă de timp, aud cum se trântește usa camerei mele, era mama care era foarte nervoasa.

Mama: Ce îți veni în cap, Raven?ști ca nu și voie nici măcar sa te uiți la clienții mei. De acum în colo nu mai ai voie sa părăsești camera ta decât sa mănânci și sa mergi la școală.

Eu: Dar mama am 16 ani, nu sunt cam mare pentru pedepse?
La cele auzite mama îmi trage o palma peste fata și mă lasa în camera mea anosta, trântind ușa.

Forbidden Love - Vic Fuentes FanfictionDove le storie prendono vita. Scoprilo ora