Ultima mărturisire

190 22 1
                                    

Buna dimineata dragilor,aceasta este a sasea marturisire,adica ultima.In urmatorul capitol o sa pun ceva foarte interesant despre illuminati,o surpriza ^^ .

(Luca 22:29-30) "De aceea vă pregătesc Împărăţia, după cum Tatăl Meu Mi-a pregătit-o Mie, ca să mâncaţi şi să beţi la masa Mea ȋn Împărăţia Mea."

În locul acela minunat, Dumnezeu ne-a permis să vedem cea mai frumoasă sală de recepţie, despre care nu am fi crezut vreodată că ar putea exista undeva ȋn tot universul. Am văzut un tron uriaş cu două scaune din aur pur şi ȋmpodobit cu pietre preţioase care nu există nicăieri pe pământ. În faţa tronului uriaş era o masă care nu avea sfârşit, pe ea era o faţă de masă albă. Era atât de albă, ȋncât nu se poate compara cu nici o nuanţă de alb de pe pământ.

Pe masă erau tot felul de mâncăruri deosebite şi alese, pe care nici nu ţi le-ai putea imagina vreodată. Am văzut struguri de mărimea portocalelor – Domnul Isus ne-a permis să gustăm câţiva din ei. Încă ne mai amintim de gustul lor nemaipomenit! Frate şi prietene, tu nu poţi să-ţi imaginezi toate lucrurile care te aşteaptă în Împărăţia Cerului şi pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru tine:

(1 Corinteni 2:9) "Dar, după cum este scris: 'Lucruri, pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit, şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile, pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc."

Dumnezeu ne-a permis să ne uităm la pâinea care era pe masă, era "mana cerească". Aceasta era pâinea lui Dumnezeu despre care ne vorbeşte Sfânta Scriptură. Nouă ni s-a permis să gustăm din ea împreună cu tot felul de lucruri extraordinare, care nici nu există pe pământ.

Toate aceste lucruri ne aşteaptă pe noi în Împărăţia Cerului ca moştenire nestricăcioasă. Când vom moşteni Împărăţia Cerului, o să ne bucurăm de o mâncare delicioasă. Am fost surprinşi că scaunele erau aşezate pe ambele părţi ale mesei. Pe fiecare dintre aceste scaune frumoase era scris un nume. Am putut citi clar numele noastre pe scaune, dar nu erau numele noastre de pe pământ. Acestea erau nişte nume noi, pe care nu le ştia nimeni în afară de noi. (vezi Apocalipsa 2:17)

Ceea ce am mai găsit scris ȋn Cuvântul lui Dumnezeu, ne-a surprins: "Totuşi, să nu vă bucuraţi de faptul că duhurile vă sunt supuse; ci bucuraţi-vă că numele voastre sunt scrise ȋn ceruri." (Luca 10:20)  

Acolo erau foarte multe scaune! Este suficient spaţiu pentru toţi cei care vor să vină în Împărăţia Cerului. Apoi am văzut şi scaune care fuseseră luate de la masă. Aceasta înseamnă, că acei bărbaţi şi femei cărora le erau rezervate scaunele, se plictisiseră să-I slujească lui Dumnezeu; ȋn consecinţă, numele lor fuseseră şterse din Cartea Vieţii, şi ei nu mai aveau voie să participe la nunta Mielului.

Dumnezeu ne-a permis să vedem şi câteva din personjele biblice, sfinţii minunaţi despre care citim în Sfânta Scriptură. Am fost surprinşi să-l vedem pe Avraam. În Biblie el era în vârstă, dar acolo ȋnfăţişarea şi trupul său nu erau astfel. Ca înţelepciune era ȋn vârstă. Părul său era alb în întregime, dar fiecare fir de păr arăta ca şi cum ar fi fost un fir de sticlă sau de diamant. Ceea ce ne-a surprins cel mai mult a fost faptul că el era chiar mai tânăr şi decât noi. În Rai vom fi toţi ȋntineriţi şi vom arăta tineri. Am fost de asemenea surprinşi de cuvintele spuse de el. Avraam ne-a spus ceva, ce nu vom uita niciodată. El ne-a urat "Bun venit în Împărăţia Cerului", şi ne-a spus că foarte curând vom fi şi noi acolo, deoarece Domnul Isus Hristos va veni repede pe pământ.

Dumnezeu să vă ajute! "

Despre Apocalipsă și IlluminatiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum