A treia mărturisire - Sandra

440 30 8
                                    


" Să mergem la Cuvântul Domnului ȋn Noul Testament:

(Matei 10:28) "Nu vă temeţi de cei care ucid trupul, dar cere nu pot ucide sufletul; ci temeţi-vă mai degrabă de Celce poate să piardă şi sufletul şi trupul în gheenă."

Când un om ajunge în iad, el dobândeşte un corp al morţii. Domnul Isus m-a luat de mână şi am început să ne coborâm în jos printr-un tunel întunecos care ducea către mijlocul pământului. Imediat am ajuns într-un loc cu multe uşi. Una dintre uşi s-a deschis şi Domnul şi cu mine am intrat înăuntru. Mi-a fost frică să las mâna Domnului pentru că am ştiut că dacă ÎI lăsam mâna, urma să rămân acolo pentru totdeauna. Odată intraţi pe uşă am văzut un zid enorm. Pe zidul acela erau agăţaţi mii de oameni cu cârlige de cap, încătuşaţi de mâini şi legaţi cu lanţuri de zid. De asemenea am mai văzut peste tot mii şi mii de oameni care stăteau în mijlocul flăcărilor.

Ne-am apropiat de o flacără care a început să scadă din intensitate. În interiorul ei am văzut o persoană. Când a început să vorbească mi-am dat seama că era un bărbat. Acest bărbat era îmbrăcat în haine preoţeşti, dar ele erau murdare şi rupte în bucăţi. Viermii intrau şi ieşeau de peste tot din corpul său. Arăta carbonizat şi ars din cauza focului. Ochii erau smulşi afară din cap, iar carnea de pe el se topea şi cădea jos pe pământ. Dar după ce toată carnea ȋi cădea jos, creştea alta la loc şi tot procesul acesta ȋncepea din nou.  Când bărbatul L-a văzut pe Isus a spus: "Doamne, ai milă de mine! Ai milă de mine! Te rog, scoate-mă afară de aici, lasă-mă numai un moment afară! Numai un minut!" Pe pieptul bărbatului era o placă de metal pe care scria: "Sunt aici pentru furt!" Când Isus S-a apropiat de el, L-a ȋntrebat: "Cum te cheamă?"El i-a răspuns: "Andrei! Numele meu este Andrei, Doamne!" Domnul L-a întrebat: "De cât timp eşti aici?" Andrei i-a răspuns: "Sunt aici de foarte mult timp, Doamne!" Omul a început apoi să povestească. El a spus că a fost responsabil de strângerea zeciuielii (a zecea parte din veniturile proprii, dăruită Bisericii) şi repartizarea banilor printre săracii din biserica sa catolică. Cu toate acestea, omul mai degrabă furase banii care trebuiau împarţiţi săracilor. Domnul L-a întrebat cu o privire plină de milă: "Andrei, ai auzit vreodată Biblia/Evanghelia?" Andrei i-a răspuns: "Da, Doamne! Acolo era o femeie creştină care venea la biserică şi predica Evanghelia, dar n-am vrut s-o accept! Nu am vrut să cred, dar acum cred! Acum cred că este adevărată. Doamne, te rog, scoate-mă afară de aici, măcar pentru un moment!"

Şi cum vorbea, viermii mişcau şi se târau prin orbitele goale ale ochilor, ieşeau afară prin urechi şi intrau înapoi prin gură. El încerca să-i tragă afară cu mâinile, dar era imposibil. Omul striga groaznic şi continua să-şi ceară iertare în faţa Domnului, şi-L ruga pe Isus într-una să-l scoată afară din locul ăla. În aceelaşi timp ȋl torturau demoni, ȋnfigându-şi suliţele ȋn el. Demonii arătau ca nişte păpuşi de jucărie existente pe pământ. Acestea se numesc Jordanos sau Trolls. Am văzut aceste papuşi în iad, dar aici nu mai erau păpuşi, ci erau pline de viaţă şi diabolice. Demonii după care au fost create păpuşile erau de aproximativ 105 cm înălţime şi aveau dinţi foarte ascuţiţi. Din gură le curgea sânge iar ochii le erau complet roşii. Ele îl ȋnjunghiau pe Andrei cu toată puterea, aşa cum făceau şi ceilalţi demoni din partea asta a iadului. Când am văzut ce se întîmplă, L-am întrebat pe Domnul: "Doamne, cum este posibil ca o păpuşă de pe pământ să arate exact ca demonul acela?" Domnul mi-a spus că acelea erau spiritele tristeţii 

 Mergând mai departe am văzut că peste tot sufereau mii şi mii de oameni în chinuri groaznice. De fiecare dată când sufletele ÎL vedeau pe Domnul, întindeau mâinile lor subţiri să-L ajungă. Am observat că o femeie a început să strige, când L-a văzut pe Isus. Ea striga: "Doamne, ai milă de mine! Scoate-mă afară din locul ăsta!" Ea suferea mult şi ridica mâna în sus către Domnul, rugându-L să o scoată afară măcar pentru o secundă. Femeia era în pielea goală şi plină de mizerie pe tot corpul. Tot părul ei era murdar, iar viermii se târau pe ea în sus şi în jos. Ea ȋncerca să-i dea jos cu mâinile, dar cu fiecare încercare, viermii doar se înmulţeau şi mai mult. Aceştia erau în jur de 15-20 centimetri lungime.

 Cuvântul Domnului ne spune: "Dacă mâna ta te face să cazi ȋn păcat, taie-o; este mai bine pentru tine să intri ciung ȋn viaţă, decât să ai două mâini, şi să mergi ȋn gheenă, ȋn focul care nu se stinge, unde viermele lor nu moare, şi focul nu se stinge." (Marcu 9:43-44)


Era aşa groaznic s-o vezi, s-o auzi cum plânge şi să vezi cum viermii mâncau din carnea ei cu lăcomie. O placă de metal care nu putea fi distrusă de foc era pe pieptul femeii. Pe placă scria: "Sunt aici din cauza curviei!". Conform cu păcatul ei, femeia era forţată să păcătuiască cu un şarpe gros şi dezgustător. Şarpele avea pe tot corpul său nişte ţepi lungi de circa 15-20 cm lungime. Şarpele o penetra prin organul ei intim şi pătrundea ȋn trupul ei până la gât. Când şarpele intrat în ea, femeia urla de durere.

Ea ÎL ruga pe Domnul şi mai insistent să o scoată afară de acolo: "Doamne, sunt aici pentru curvie! Au trecut numai şapte ani de când am murit de sida! Am avut şase iubiţi şi sunt aici pentru curvie!" În iad era obligată să-şi repete într-una păcatele. Ea nu avea odihnă nici ziua şi nici noaptea, ci suferea neâncetat ȋn acelaşi mod. Femeia încerca să-şi întindă mâna către Domnul, dar Domnul i-a spus:"Bianca, pentru tine este prea târziu! Aşternut de viermi vei avea, şi viermii te vor acoperi." (Isaia 14:11) Când Domnul i-a spus aceste cuvinte, o pătură de foc a acoperit-o şi nu am mai văzut-o.

Am continuat să mergem mai departe şi am văzut mii şi mii de oameni. Tineri, adulţi şi bătrâni sufereau în chinuri mari. Am ajuns într-un loc care se asemăna cu un bazin de înot, dar acesta era plin cu foc. Înăuntru erau mii şi mii de bărbaţi şi femei. Fiecare avea pe piept o placă de metal pe care scria: "Suntem aici pentru că nu am dat zeciuiala (a zecea parte din venituri)." După ce am citit aceste cuvinte, L-am întrebat pe Domnul: "Doamne, cum este posibil ca oamenii aceştia să fie aici din acest motiv?" Domnul mi-a răspuns: "Da, pentru că aceşti oameni au crezut că zeciuiala şi jertfele nu sunt importante, pe când Cuvântul Meu porunceşte asta!" 

 (Maleahi 3:8-9) "'Se cade să ȋnşele un om pe Dumnezeu, cum Mă ȋnşelaţi voi?' Dar voi ȋntrebaţi: 'Cu ce Te-am ȋnşelat?' Cu zeciuielile şi darurile de mâncare.

Sunteţi blestemaţi, câtă vreme căutaţi să Mă ȋnşelaţi, tot poporul ȋn ȋntregime!"

Mergând mai departe, Domnul mi-a arătat un bărbat. L-am putut vedea de la mijloc până la cap şi am primit o viziune despre cum a murit. Numele bărbatului era Rogelio. În timp ce era în maşină, cineva s-a apropitat de el, i-a predicat Evanghelia şi i-a dat o Biblie. Dar Rogelio a refuzat să ţină seama de avertismentul pe care ȋl primise şi a continuat să meargă mai departe, fără să ştie că doar ȋn câteva minute urma să aibă un accident mortal. Maşina sa a căzut într-o prăpastie iar el a murit la scurt timp după accident. În momentul prăbuşirii, Biblia s-a deschis la Apocalipsa 21:8, unde scrie: "Dar cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, ȋnchinători la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este ȋn iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua." După ce Rogelio a citit acest vers, a murit şi a ajuns în iad.

El era acolo numai de o lună şi încă mai avea nişte carne rămasă pe faţă. Cu toate acestea el suferea la fel ca ceilalţi din iad. La început bărbatul nu a ştiut de ce era în iad. Eu cred că atunci când acel creştin s-a apropiat de maşina lui, i-a oferit singura şi ultima lui şansă de a-L accepta pe Domnul. Aşa cum şi mulţi alţii au avut o ocazie asemănătoare să-L primească pe Isus ȋn viaţa lor.

Astăzi te invit să-ţi deschizi inima pentru Isus – El singur este "calea, adevărul şi viaţa" (Ioan 14:6). Numai prin El putem fi salvaţi în Împărăţia Cerului (Faptele Apostolilor 4:12). Domnul ne cheamă să-L urmăm ȋn modul Său de viaţă sfânt şi spre slava Sa.

Dumnezeu să te binecuvânteze. "





 

Despre Apocalipsă și IlluminatiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum