MSOM? -31- ❝Acı'dan Adam❞

153K 6K 2.6K
                                    

Yeni bölüm çok gecikti. Öncelikle ülkemizde yaşanan yürek burkan olaylar yüzünden, bütün ilham perilerim tasını tarağını toplayıp beni terk etti. Üzüntümden bölüm yazamadım. Daha doğrusu, şehitlerime saygımdan. Sonrasında ise, kendi kişisel problemlerimle uğraştım. Kısacası son bir aydır her şey üst üste geliyor ve benim kalbim, tüm bunları kaldıramayacak kadar minnoş.

Size, ne ülke problemlerinden konuşacağım, ne de kişisel problemlerimden dert yakınacağım. Sadece, beni sabırla bekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum.

Bu bölüm de, hemen hemen diğerleri kadar uzun oldu. Öncelikle, bu bölümün duygusallık bakımından yoğun olduğunu belirtmek istiyorum.

Duygulandığınız paragraflara yorum yapabilirsiniz. Ona göre, kendi yazımımı değerlendirmiş olurum.

Barlas'ın geçmişi, canımı çok derinden acıttı. Sizi bu kadar etkiler mi, bilemiyorum. Bölümü yazarken başa sararak dinlediğim şarkıyı Multimedya'ya bırakıyorum. İsterseniz dinleyerek okuyabilirsiniz. Bence bu şarkı, fazlasıyla Barlas yüklü.

Bölüm şarkısı : Cem Adrian - Bana Ne Yaptın.

**Multimedya'da bölümle alâkalı resimler var!**

Bu bölümü, hikâyemizin şu anki kapağını yapan Doğa'ya ithaf etmek istiyorum. Yaptığın her iki kapak da çok hoşuma gitti, canım. Emeklerin için çok teşekkür ederim. ❤❤

@ dogaada17

Ayrıca bu bölümü, Wattpad aracılığıyla tanıştığım ve çok çok çoook sevdiğim Gizem'ime ithaf ediyorum. Kendisini şu an raflarda olan "Mafya Sekreteri" adlı kitabıyla tanıyorsunuzdur. Kendisi Barlas Seçkiner'in de isim annesidir. 😄 Öpüyorum seni, Zem. ❤❤

@ gizemmms4

Aynı zamanda Gizem'in şu an Wattpad'de yazdığı "Ölümden Önceki 100 Mektup" hikâyesini okumanızı tavsiye ederim. Henüz çok yeni ve çok güzel bir hikâye. Tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.

-Keyifli Okumalar.

~

31. Bölüm

3 HAFTA SONRA

▪Ecrin Karayel▪

Üzerime giyindiğim mavi kazağı, beyaz bir dar paça pantolon ile kombinledim. Saçımı ve makyajımi Cansu hallettiği için, tam olarak hazırdım. Cansu, yüzüme sade bir makyaj yapmıştı ve saçlarımı taç şeklinde örüp kalanını salık bırakmıştı. Çok hoş görünüyordum. Aynamdaki yansımama bakmaya bir son verdiğimde, bakışlarımı Cansu'ya yönelttim. Elindeki parfümü âdeta üzerine boşaltıp odamda kocaman bir parfüm bulutu yarattı. Elimle burnuma yelpaze yaparak ağır parfüm kokusunu savuşturmaya çalıştım.

"Sence de biraz abartmadın mı?"

"Neyi, bebeğim?"

"Parfümden bahsediyorum."

"En son İstanbul'a gelişimde, üzerimde bu parfüm vardı ve Duhan, bana kokumu çok sevdiğini söyledi. Elbetteki abartacağım. Buna hakkım var."

"Kesin sana sarıldığında, kendini parfüm dükkanında hissedecek ve söylediklerine pişman olacak."

Cansu gözlerini devirerek askılığa doğru ilerledikten sonra, üzerine kırmızı deri ceketini geçirdi. Deri ceketin altına gri bir kazak ve siyah dar paça pantolon giyinmişti. Saçlarını salaş bir at kuyruğu şeklinde toplamıştı. Yüzünü, bana yaptığı gibi hafif bir makyajla renklendirmişti. Kırmızı spor ayakkabıları ise, görüntüsüne daha fazla sportif bir hava katıyordu. Benim ayaklarımda ise siyah çizmelerim vardı ve dar paça pantolonumu çizmelerimin içine sokmuştum. Ben de askılığa doğru ilerledim ve siyah montumu elime alıp üzerime geçirdim. Cansu gözlerini üzerimde gezdirdi. Ardından dudakları gördüklerinden memnun şekilde memnuniyetle kıvrıldı.

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin