DUYURU: ❝Röportaj, Açıklama ve Spoi❞

59.9K 2.5K 202
                                    

Öncelikle merhaba sevgili okurlarım. Uzun süredir yeni bölüm beklediğinizi biliyorum. Size yeni bölümle gelemediğim için üzgünüm. Yeni bölüm ile ilgili açıklamamı sona saklıyorum. Önce röportaj hakkında konuşacağım :)

Berfin ile çok keyif alacağınız bir röportaj yaptık. -Ona buradan bol bol öpücük gönderiyor ve teşekkürlerimi sunuyorum- Tabii ki Erkin yine röportajın tadı tuzu oldu :D Sorular Barlas, Ecrin, Erkin ve İrem'in ağzından yanıtlandı ve bu yanı, röportajı daha renkli bir hâle getirdi. Tabii aralara ufak tefek ipucu sıkıştırdım. Artık anlayabilene :) Rica etsem okur musunuz? O tatlı yorumlarınızı okumak için sabırsızlanıyorum!

Röportajın Linki: http://w.tt/1KpQi2n

Not: Eğer linke giremiyorsanız kitabın adı; Watty Röportajları ve yazarın adı da; herkeskalpbenya

Şimdi yeni bölümün gecikmesi hususuna değineceğim. Bildiğiniz üzere MSOM?'un bölümleri çok uzun oluyor ve bu yüzden erkenden yazmak gibi bir imkânım olamıyor. Birde şöyle bir durum var, psikolojim uzun yazmaya o kadar alışmış ki, bölüm yazmaya her kalkışımda yazacağım o uzun sayfaları gözümde o kadar büyütüyorum ki, hevesim de ilham perilerim de kaçıveriyor.

Zaten son zamanlarda kendime hakaret etmekten başka bir şey yapmıyorum. Habire kötü yazdığım hakkında söylenip duruyorum. Ne kadar hikâyemin edebi değeri iyi olsa bile, nedense bana yeterli gelmiyor. Kendime güvenimi kaybettim sanırım ve şu sıralar bu sebepten ötürü hıçkıra hıçkıra ağladığım bile oluyor.

Ben bu yola o kadar büyük hayallerle başladım ki, o kadar çok yol katettim ki, şu an bulunduğum nokta bana çaresizlikten başka bir şeyi çağrıştırmıyor. Aklımda onca dönüp duran tilkilerin bir türlü dile gelip kağıda dökülemiyor oluşları gerçekten sinir bozucu. Hayallerim için daha çok çabalamam lazım ve yazmaktan asla vazgeçmemem lazım, biliyorum. Ama şu sıralar duygusal bir çöküş yaşıyorum. Belki özel problemlerimden kaynaklıdır, bilemiyorum...

Yeni bölümün yarısını yazdım, ne zaman tamamlarsam atacağım. Uzun olur mu olmaz mı bilmiyorum ama annemle bayram temizliğine başlayacağımız için yazabildiğim kadar yazacağım, kendimi kasmayacağım. Sabırla bekleyenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyiki varsınız güzelliklerim, anlayışınız adına minnettarım♥

Size ufak bir spoi bırakayım dedim kuzularım :)

~

"Gel."

Barlas'ın otoriter bir edayla söylediği kelime, neredeyse dizlerimi titretecekti. Fakat yüzümdeki ciddi ifadeyi hiç bozmadan elimle kapıyı aralamış gibi bir tavır sergiledim ve bir adım ileri çıktım. Şu an rol gereği seksi patronunu arzulayan bir asistanı oynuyordum ve piyeste Barlas evli bir adamdı. Bana karşı her ne kadar istekli olsa da, bunu belli etmemeye çalışacaktı. Az sonra yapacaklarımı gözümün önünden geçirdiğimde dahi aklımı kaçıracak gibi oluyordum.

"Size kahve getirdim, efendim."

Kelimeleri tane tane ve olabildiğince kısık bir sesle söylediğimde, kulağıma sahiden baştan çıkartıcı bir tınıda çalınmıştı. Yüzümdeki ciddi ifadeyi hiç bozmadan ona bakarken, birden başını usulca kağıtlardan kaldırıp gözlerini gözlerimle buluşturdu. Gözleri, kanımı alazlandıracak kadar derin bakıyordu. Yüzündeki gergin ifade onu o kadar çekici gösteriyordu ki, bir an için baştan çıkarılacak tarafın ben olacağımı hissettim.

Kalçalarımı kıvırta kıvırta Barlas'a doğru ilerlediğimde, bakışları önce bacaklarımda ardından kalçalarımda gezindi ve rolü gereği sırtını sandalyeye yaslayarak ciğerlerine gergince bir nefes çekti. Benim usulca attığım adımlar nihayet son bulduğunda, tam Barlas'ın masasının önünde durdum ve elimdeki bardağı masanın üzerine bıraktım. Ardından her buluştuğunda birbirini ateşe veren gözlerimizi birleştirdim.

"Teşekkür ederim Ecrin. Kesinlikle buna ihtiyacım vardı." dedi boğuk bir sesle.

Dudaklarım seksi bir tebessümle kıvrıldığında, bir elimi masanın üzerinde gezdirerek yavaş adımlarla ona doğru ilerledim. Ona adım adım yaklaştıkça, kalbim âdeta göğüs kafesimin içinde dövünüyordu. Her içerlerime çektiğimde, bana huzuru çağrıştıran kokusunu burun deliklerimden içeri misafir ettiğimde konsantremi kaybetmek üzereydim. Bu kokunun tek yan etkisi, aşırı dozda dikkat dağınıklığı yaratıyor oluşuydu.

"Nedense daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum."

~

Umarım en kısa zamanda yeni bölümde görüşürüz. Sizi çok seviyorum ve bol bol öpüyorum :* ♥

Mayıs Sineğim Olur Musun? (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin