Sofie

328 7 1
                                    

(Sofie p.o.v)

''Niall'', zeg ik terwijl Niall me knuffelt. ''Ja'', zegt hij terug.

Ik loop uit het ziekenhuis bed. Ik zoek Niall. ''Niall, Niall waar ben je? We moeten zo snel mogelijk naar huis toe, ik mis je'', roep ik. Ik hoor een knal, en gelach...

En ik schrik wakker. Waar is Niall? Ik loop uit het ziekehuisbed. Ik ga naar de liften. Als ik bij de liften aankom zie ik Niall en een meisje. Geen lelijk meisje. Ik word jaloers. Allerlei vragen spoken door mijn hoofd. Wie is zij? Wat doet ze hier? Waarom gaf ze Niall een kus op zijn wang? Ja dat deed ze. Wat doet ze bij mijn Niall?- Ho

Stop

Ik en Niall hebben helemaal niks. Misschien ben ik wel verliefd op Niall. Het zou zomaar kunnen. Ik vond hem altijd al leuk-

Ik stop met denken. Niall neemt het meisje in de arm en gaat weer weg.

Whuut!?! Lopen ze nou zomaar weg? Is Niall überhaupt wel bij mij op bezoek geweest..? Ja want hij zong Story of my life, zei een stemmetje in mijn hoofd. Nee dat was geen stemmetje het was dat irritante rot elfje. Sorry elfjes..!

(Niall p.o.v)

Ik sta meteen op. ''Jessie'', roep ik uit, ik geef haar een knuffel. Ze knuffelt terug. ''Ik kwam kijken hoe het met Sofie is'', zegt ze.

''Ze ligt te slapen''

''Ow doe je haar dan de groetjes van me?''

''Tuurlijk''

''Zullen we weer naar beneden?''

''Jahoor ik vind het goed'', zeg ik en we gaan de lift in.

Als we beneden zijn gaan we nog even wat drinken bij Starbucks aan de overkant. Ik loop Starbucks in. Er zit er zit een meisje de hele tijd naar me te kijken. Opeens roept ze: ''OMG DAT IS DE NIALL HORAN'', waarom doet ze dat nou. Meteen staan ik en Jessie op en rennen Starbucks uit. Terug naar de overkant, het ziekenhuis denk ik bij mezelf.

(Sofie p.o.v)

Ik ben blij, ik mag eindelijk m'n gewone kleren weer aan i.p.v dat lelijke ding dat je hier aan moet, maar dat komt vast omdat ik vandaag naar huis mag. Ik kijk verveeld naar buiten. Ik zie Niall uit Starbucks komen. Hij heeft de hand vast van dat meisje. Ze rennen, waarom rennen ze? Opeens komen er honderden gillende meisjes van alle kanten aangerend. Onee ik moet naar beneden. Ik spring in mijn schoenen en sprint naar beneden. Niall en het meisje staan nu ingesloten door de fans. Er staan ook een paar reporters bij, ze vragen zulke stomme vragen zoals: 'Is dit je nieuwe vriendin? Ik dacht dat je met Sofie was', ofzo, Ga je vreemd?' Wtf! Wie vraagt nou zoiets?. Ik wurm me door de menigte heen. Naar Niall. Niall ziet me en ik steek mijn hand uit. Hij pakt mijn hand en we proberen door de menigte heen te komen.

Een paar honderd gillende meisjes en pennen in ons gezicht later staan we in het ziekenhuis. Niall zucht, ''Heel erg bedankt'', zegt hij. Hij loopt naar me toe een geeft me een echte Horan hug.

Hij maakt zich los uit mijn armen en wijst naar het meisje. ''Dit is Jessie'', zegt hij. Jessie steekt een hand naar me uit. Ik geef haar een hand. ''Leuk je te ontmoeten, Niall heeft al veel over je verteld'', zegt ze en ze kijkt naar Niall. Niall bloost. Hij is echt schattig. ''Ik ben een oude vriendin van Niall, we zijn altijd al Beste Vrienden geweest.''

Ik lach. Dan voel ik me schuldig, ik was onterecht gemeen over haar. Ze is eigenlijk heel lief.

''Ik mag vandaag weg uit het ziekenhuis, ik ben helemaal hersteld zei de dokter. Goed he'', zeg ik.

''Dat is fantastisch'', zegt Niall. Ik geef Niall een knuffel.

(Niall p.o.v)

''Dat is fantastisch'', zeg ik tegen Sofie. Ze lacht en geeft me een knuffel. Ik knuffel terug.

We pakken de spullen van Sofie en vertrekken uit het ziekenhuis.

Ik stap in de auto, Jessie is weer naar haar huis toe. Ik start de auto en zie dat Sofie bang is...

(Sofie p.o.v)

Niall start de auto. Ik word bang. In een flits zie ik alles weer gebeuren. De wind, de tak, de knal, het griezelige mens, en al het andere. Ik denk na, dat was een droom, een nachtmerrie, het is niet echt gebeurt. Waarom moet ik dan bang zijn? Omdat ik bang ben dat het echt gaat gebeuren. Nee, het gebeurt niet.

Niall ziet dat ik bang word. Heel even heeft hij een vraagteken boven zijn hoofd, maar al snel weet hij waar het over gaat, ik heb hem natuurlijk alles verteld. ''We gaan een veilige weg'', zegt Niall en rijd weg. We rijden over een rustige weg, Jessie rijd voor ons (heel toevallig) denk ik en ik rol met mijn ogen. Ik zit niet op te letten en Niall trapt op zijn rem. BLIJKBAAR is het stoplicht op rood. Ik schiet naar voor. Jessie voor ons is ook gestopt en ik zie hoe ze, net als ik en Niall, naar voor wordt geschoten. Er rijd nog een auto voor haar, die rijd gewoon lekker door alsof er niks aan de hand is. Wat een malloot.

Oké

Misschien was het hem helemaal niet.

Misschien

Gewoon heel misschien

Waren het de Elfjes

Wat is er mis met mij?

Hebben die klap en die coma nijn hersenen veranderd in Elfjes?

Het zal wel.

Het licht gaat weer op groen, denk ik bij mezelf. Nee, het licht is rood en gaat weer op rood. Zegt het irritante rot Elfje in mijn hoofd. Betweter!

We stoppen voor een onbekend (nouja voor mij dan) appartement. ''Waar zijn we?'', vraag ik.

''Jou nieuwe appartement!'', zegt Niall vrolijk terug.

Ik lach. :)

(Emily p.o.v)

Sofie komt vandaag naar haar nieuwe appartement. Ik ben zo blij! Ik wil haar verassen, dus ik heb een taart gebakken samen met de jongens. Ik ben zo blij :). Ik hoor een autodeur dichtklappen. Daar zijn ze :)

See you!Where stories live. Discover now