'Ga weg!'

143 7 1
                                    

(Sofie p.o.v)

Ik ben zo bang voor wat er gaat gebeuren. Barbara is tot in alled in staat en Niall hoef ik ook al niet meer te zien. Hij loog tegen mij en ging vreemd met Barbara. Ik loop voorzichtig mijn huis uit. 'Kalm blijven.' Zeg ik tegen mezelf. Ik stap over de drempel. Langzaam hoor ik mijn schoenen klikken over de tegels. Ik heb het gevoel dat ik gevolgd word. Ik versnel mijn pas, even kijk ik om. Ik zien niemand. Ik blijf lopen. Snel draai ik mijn hoofd weer.

Bam

Ik bots tegen iemand aan. ''Sorry.'' Verontschuldig ik me snel. Ik kijk omhoog. Er staat een niet lelijke, (zeg maar gerust dat hij knap is), jongen. ''Hii.. Ik ben Luke. Sorry dat ik tegen je aan botste..'' Zegt hij verlegen. ''Hi Ik ben Sofie..?'' Het kwam er meer als een vraag uit. ''Hi Sofie.'' Hij steekt zijn hand uit en ik schud hem. Er valt een ongemakkelijke stilte. ''Erm.. Had je haast?'' Vraagt Luke. ''Hoezo...?''  Vraag ik lachend. ''Je was zo aan het rennen en ik dacht.. Misschien?'' Ik lach. ''Ja.. Ik heb geen haast hoor. Lang verhaal.'' Luke lacht.

(Luke p.o.v)

''Ja.. Ik heb geen haast hoor. Lang verhaal.'' Zegt ze snel en ik lach. ''Oke.'' Zeg ik. ''Hier..'' Zeg ik snel. Ik geef haar een briefje met mijn nummer. Die was eigenlijk voor Harry. Hij heeft m'n nummer nogsteeds niet. Na al het lange werken met One Direction. ''Sorry ik moet weer gaan.'' Zeg ik. Ze kijkt teleurgesteld. ''Sorry.'' Ik zwaai en loop weg. ''Doei!'' Roept ze nog.

(Barbara p.o.v)

Ik volg haar nu al een hele tijd. Ohwnee ze stopt en staat te praten. Na een tijdje gaat de gast weg en kan ik hem beter zien. Wacht dat is Luke, en hij lacht. Ugh. Hij zwaait naar haar. Eindelijk is hij weg. Sofie blijft nog een tijdje staan. Ik sluip op haar af. ''Hup Jake, pak haar.'' Jake is mijn bodyguard. Hij pakt Sofie van achteren. Ze begint te gillen. ''GA WEG GA WEG!'' Roept ze. ''Zo zo.. Wie hebben we hier. Nu al flirten met iemand anders?'' Zeg ik gemeen tegen haar. Ze werpt me een dodelijke bange blik toe.

-------------

OMG ZO SORRY VOOR KORT STUK EN NIET UPDATEN. :(( Ik probeer weer vaker te updaten enzooow

xxx

See you!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu