#Chapter 27#

7.4K 313 26
                                    

Nemůžu uvěřit, že podzimní prázdniny zase končí a já se s Harrym vracím ''domů''.
Čeká mě zase škola, učení a otravní učitelé.
Kdyby tam byl alespoň ten Tomlinson, který si se mnou povídal a byl mladý, nemusela bych se tolik nudit o přestávkách.
Nialla mám moc ráda a je to můj nejlepší kamarád, ale jeho zajímají hlavně holky a koukat se na to, jak s nimi flirtuje, to se mi fakt nechce... Proto je nejlepší bavit se s Niallem před školou a po škole, protože jediná holka jsem v jeho blízkosti já a mě bere jako mladší sestru.
A pak je tu Zayn. Musím říct, že je velice pohledný a milý, ale Harry říká, že má na mě špatný vliv, když jsem se kvůli němu opila... Jenomže jaký vliv má na mě pak Harry?

Přestala jsem o tom smýšlet a vydala se směrem k autu. Harry samozřejmě zase telefonoval a netvářil se nijak nadšeně, takže je jasné, že na druhé straně hovoru byl můj otec. Typické.

,,Jo, už se vracíme. Nevím. Možná. Zvládnu to!'' blekotal naštvaně do mobilu a pak ho zamračeně zastrčil do kapsy.
Otevřel mi dveře od černé Audiny a sám si sedl vedle mě.
Nic jsem neříkala, jelikož jsem se naučila v takových situacích mlčet. Harry nejspíš nad něčím přemýšlel, protože se soustředěně díval před sebe, a skoro jsem slyšela cvakání koleček v jeho hlavě, jak mu v ní šrotovalo.

,,Těšíš se do školy?'' navázal konverzaci a já na něj udělala obličej zvaný ''Děláš si srandu?''. ,,No, dobře. Tak asi ne,'' zasmál se. ,,K čemu je škola? Stejně tě tam nic nenaučí. Nenapadlo tě někdy se na ni vykašlat?'' Podíval se na mě a já se zarazila.

,,Několikrát, ale nikdy jsem to nezrealizovala, kvůli mamce. Říkala, že je to důležitý. Že bych měla mít nějaký vzdělání,'' vysvětila jsem.

,,Kdybych ti teď dal na výběr, že bychom mohli odjet, co nejdál bys jen chtěla, místo školy - klidně tě budu doučovat sám - co bys mi odpověděla, Claro?'' Na chvíli ke mně stočil svůj zelený pohled a poté ho opět odvrátil.

,,Asi... že jsi blázen a zároveň ten nejúžasnější člověk na světě!'' usmála jsem se nechápavě a on šlápl více na plyn.

,,Pak tedy, babe, ti ukážu, jak to vypadá v Kalifornii. Prázdniny se ti holt trošku prodlouží!''

*

  Vůbec jsem nechápala, o co tu šlo. Harry otočil auto a rozjeli jsme se směrem k letišti.
Myslela jsem, že to bude brát jen jako srandu, ale on to pochopil jako hotovou věc, která se zrealizovala během několika vteřin.
Přijde mi trochu podezřelé, že odjíždíme na americký kontinent, jen kvůli tomu, že jsem naznačila, že nechci chodit do školy. Ale zeptat se Harryho, to je moc velká výzva. Zaparkovali jsme před ''London City Airport'' a Harry mi pomohl z auta. Mlčky vzal moje zavazadla a rozešel se do příletové haly.

Během hodiny se toho semlelo tolik, že jsem ani nepobrala, kdy jsem se dostala do letadla.
Letěli jsme první třídou, jak jinak, a Harry stále nervózně bubnoval prsty o opěrátko. Sebrala jsem všechnu odvahu a tiše se ho zeptala:

,,Stalo se něco, Harry?'' Má otázka ho zaskočila a on nervózně zavrtěl hlavou.

,,Nic podstatného. Jen potřebuju vypadnout,'' řekl a dodal: ,,A ty jak vidno také.'' Položila jsem si svou hlavu na jeho rameno a zavřela oči. Chvíli jsem přemýšlela, než mě klidný let ukolébal ke spánku.

*

,,Ahoj, Claro,'' ozval se za mnou povědomý hlas.
Srdce se mi na chvíli zastavilo. Otočila jsem se a překvapeně hleděla na osobu před sebou. Stál tam. Zase, jako v prvním snu.

My dominant Babysitter - H.S.Where stories live. Discover now