Už úplný konec...

6K 277 30
                                    

Nevím, proč mě to furt nutí vracet se sem, ale jde o to, že tenhle příběh je mi opravdu moc blízký a já ho dost ke konci odflákla.
Bůh ví, jestli si to ještě někdo přečte, ale sama pro sebe si potřebuju tohle všechno zakončit...
V Claře jsem se hodně viděla, ani ne vzhledem, jako povahou a chováním. Proto jsem jí dala taky tohle jméno, které je až nápadně podobné tomu mému... 'Klára - Clara'

Do Meisna jsem vtiskla svého staršího bratra, který mi byl vždy oporou, a na sto procent vím, že by se choval stejně ochranitelsky, jako Meisn ke Claře!

Na bio. otci je samozřejmě taky kus pravdy. Každý se nenarodí do ideální rodiny, ale to hned neznamená, že můj bio. otec prodává bílé maso, nebo tak... 😅 Jen jsem se inspirovala vlastními myšlenkami, nějakou tou minulostí a dobarvila to, jak jinak, než fantazií...

Carol, mamka, a Mike, jako nevlastní táta, ale přesto daleko důležitější v životě Clary, mají v mém srdci velké místo.
V pravém světě nejsou samozřejmě mrtví, ani jejich osud nebyl takový, aby mámu Clary koupil otec jejich dětí, jako Falenu, ale na všem je kousek pravdy, ne?

Harry, Zayn a Niall, další tři hlavní členové, kteří tu ztvárnili své role dominanta, záhadného cizince a nejlepšího přítele, ti byli neodkladatelnou součástí!

Původně měl být příběh jiný, ale náhodou jsem s ním vcelku vlastně spokojená... Protože, až na příčiny, a vlastně i nějaké ty důsledky, kdo by nechtěl mít sexy starší mužskou chůvu, která by vás zasvětila do světa touhy, vášně a lásky?

Já ano, a proto tenhle příběh vznikl💕

Děkuju všem, a teď tu už opravdu končím...💝

My dominant Babysitter - H.S.Kde žijí příběhy. Začni objevovat