27

643 15 1
                                    

'Bedankt voor de gezelligheid en de cadeaus.' Zeg ik met Fay in mijn armen.

'Geen dank, het was gezellig.' Zegt Brandon en ik geef hem een hand. Ook Serena en Summer geef ik een hand.

'We kunnen we een keer een meiden middagje doen met z'n drietjes.' Zegt Summer en Serena en ik zijn gelijk enthousiast.

'Ja, leuk.' Zegt Serena. 'Mogen wij je nummer dan kunnen we afspreken waneer en zo?' Vraagt ze en ik geef haar mijn nummer.

'Nou dan spreken we elkaar nog wel. Doei Fay, doei Sofie.' Zegt Summer en ook de kinderen nemen met veel moeite afscheid.

'Tot morgen.' Zeg ik tegen Marian. Ik zwaai ze uit en sluit de deur als ze uit het zicht zijn. 'Wat een leuke mensen zijn dat toch.' Zeg ik hardop en ik kijk Fay aan. 'Zullen we jou maar eens eten geven?' Vraag ik aan Fay en ze kijkt me lachend aan.

~

Gisteren kwam een deel van Marians familie op kraamvisite en heeft Fay twee prachtige, zelfgemaakte cadeaus gekregen waar ze nu mee aan het spelen is. Ik heb haar na het eten en aankleden op het speelkleedje gelegd met haar knuffel die we, of eigenlijk ik, vlinder hebben genoemd. Fay was gelijk gehecht aan het knuffeltje en heeft veel moeite met het loslaten van dat ding zoals net aan tafel. Ik vind het niet fijn om dat ding tijdens het eten op tafel te hebben liggen want straks wordt het vies door melk of ander eten en dat zou zonde zijn. Dus had ik vlinder van Fay afgepakt en dat werd krijsen. Nu ligt ze daar met vlinder te spelen met de andere knuffeltjes die aan de mobiel hangen. Marian en ik zitten met een kop thee naar haar te kijken.

'Oh ik maak hier even een foto van als je het niet erg vindt want dit zou Brandon heel leuk vinden om te zien.' Zegt ze en ze maakt een foto met haar mobiel.

'Ik vond het gisteren echt heel gezellig en ik ben blij dat ze langs zijn geweest want het zijn zulke leuke mensen en die kinderen zijn zo schattig.' Zeg ik waardoor er een lach verscheid op Marians gezicht.

'Jij bent niet de enigste die het gezellige vonden ook Serena en Summer vonden het super gezellig en ze waren erg enthousiast aan het vertellen over jou toen we thuis waren en de mannen op ons stonden te wachten.' Verteld ze.

'Fijn dat ook zij het leuk hebben gehad.' Zeg ik en ik hoor de bel gaan. Ik loop naar de deur en schrik.

'Wat heb jij met je haar gedaan?' Vraag ik als ik zie dat het Lisa is met zilverblond haar (zie foto).

'Ik heb het geverfd, dat zie je toch?' Vraagt ze waardoor ik knik en aan haar haar zit.

'Wow, het is zo mooi.' Zeg ik en er komt een grijns op haar gezicht te staan.

'Oh nee, nee nee en nog eens nee. Ik ga mijn haar niet verven. Je bekijkt het maar.' Zeg ik en ik doe de deur dicht.

'Oké dan niet maar mag ik alsjeblieft binnen komen, het is al een tijdje geleden dat ik Fay en jou heb gezien.' Zegt ze smekend en ik open met een zucht de deur.

'Komt u binnen.' Zeg ik en Lisa loopt lachend naar de woonkamer en hurkt bij Fay neer.

'Hé kleine druif van me. Dat is lang geleden dat ik jou gezien heb.' Zegt ze en ik loop naar de keuken.

'Wat wil je drinken?' Vraag ik en ik pak twee glazen want Marian is alweer aan het werk gegaan.

'Cola.' Roept ze en ik schenk een glas cola voor Lisa en een glas water voor mij in en leg het op het dienblad.

'Uw cola.' Zeg ik en ik zet het voor haar neer.

'Thanks. Hoe gaat het?' Vraagt ze en ze pakt Fay op en komt naast me zitten.

'Goed, we hebben gisteren visite gehad, familie van Marian, en Fay heeft die knuffel gekregen en het speelkleed met mobiel. En hoe gaat het met jou? Hebben Bram en jij al iets?' Vraag ik en ik zie een lichte blos op jaar wangen verschijnen.

'Het gaat goed en nee we hebben nog niks. Bram is op vakantie naar Zwitserland met Dave. Ze zijn gisteren vertrokken.' Verteld ze.

'Oh ja dat is ook zo. En hebben ze het een beetje naar hun zin?' Vraag ik en ze haalt haar schouders op. 'App je niet met hem?' Vraag ik waardoor ik een traan langs haar gezicht zie glijden.

Your mine, I protect youWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu