ΠΕΡΙΛΗΨΗ

14.2K 676 159
                                    

Δάφνη Σοφιανού στα είκοσι πέντε της χρόνια μεγαλώνει μόνη το παιδί της.Κανείς δεν ξέρει τι έγινε με τον πατέρα της μικρής.
Δεν έχει εμφανιστεί έως τώρα και όταν την ρωτάνε το μόνο που απαντά είναι πως το παιδί είναι δικό της και μόνο.Οι γονείς της δυστυχώς δεν ζουν και εκείνη δεν έχει κανένα στήριγμα. Μέχρι τα δεκαοχτώ της ζούσε σε ορφανοτροφείο.

Δεν δουλεύει και κάνει τα πάντα για το παιδί της.Ζουν σε ένα μικρό ισόγειο,σε μια παλιά πολυκατοικία με την υγρασία και το κρύο να είναι εμφανής σε κάθε σημείο του παλιού αυτού δωματίου.

Οι γείτονες στα υπόλοιπα διαμερίσματα έχουν όλη την καλή διάθεση να την βοηθήσουν
την έχουν σαν κόρη τους και η μικρή της σπέρνει την χαρά στα θλιμμένα πρόσωπα τους. Η κρίση και η εξαθλίωση τους έχει χτυπήσει την πόρτα αλλά δεν το βάζουν κάτω.

Όλοι μαζί προσπαθούν.Όλοι μαζί θα τα καταφέρουν

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος στα τριάντα του χρόνια εργένης και καρδιοκατακτητής με όλη την σημασία της λέξης.Γιατρός στο επάγγελμα.Γόνος του Αποστολή Παπαδόπουλου γνωστού επιχειρηματία τόσο στο εξωτερικό όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Θα πέσει στην ανάγκη του και απο εκεί και πέρα ξεκινά η περιπέτεια της με τον όμορφο Αλέξανδρο.

Μια βραδιά που εκείνος δεν θυμάται...ένα παιδί που εκείνος δεν ξέρει ότι υπάρχει...ένα ατύχημα θα τους αναγκάσει να έρθουν κοντά

Δάφνη- Αλέξανδρος - Μαρία

Νέα ιστορία.

Έρχεται σύντομα κοντά σας αν εσείς το θέλετε

Πείτε μου αν θέλετε συνέχεια αλλιως να μην την αρχίσω.

 ΈΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΣΟΥ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα