27-VEDA

1.3K 72 21
                                    



Merhabalar, KOR Ailesi!

Beklenen gün geldi. KOR artık raflarda! En kolay yoldan D&R internet sitesinden sipariş vererek ulaşabilir ve devamını okuduktan sonra o cici kitaplıklarınıza yerleştirebilirsiniz. Kahveniz ve KOR'la çektiğiniz fotoğraflarınızı Facebook Gümüş Mürekkep sayfasında paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Evet, kitabımı nihayet elime alıp o huzur veren kokusunu içime çekebildiğim için son derece mutluyum. Ancak bu buruk bir mutluluk benim için zira artık yeni bölüm paylaşamayacağım. En azından bir süre.

Son olarak bir haberim daha var. Yakında serinin ikinci kitabı olan ELMAS'ı yayınlamaya başlayacağım. Bir tarih belirlemedim ama KOR 5K okunma ya da 2K oyu geçmeden ELMAS'a başlamayı düşünmüyorum.

Aşkı gereksiz bulan, aşka düşerek sahip olduğu sıkı kontrolünü elden bırakmak istemeyen ve aslında insanı başkalaştıran böylesi güçlü bir duygudan ödü kopan; ruhundaki kanatlarından ailesine kelepçelenmiş, son derece naif ve toy bir kadın olan LEYLA ile hayatını, kendini bildi bileli yanında olan ve bir ağabeyden çok bir baba gibi gördüğü Haşim'e öykünerek geçiren ancak kendi Hanım'ını asla bulamayacağını çünkü ondan bir tane daha olmadığını düşünen; kadınlara inancı olmayan, bir kadını nasıl sevip mutlu edeceğini bilmeyen, gaddar bir adam olan RÜZGAR'ın hikayesi, ELMAS.

Tüm kadın karakterlerim benden bir parça taşısa da dönüp baktığımda en çok Leyla'yı yakın görüyorum kendime. Öyle olsun istememiştim, bunu Leyla seçti. Yine kitabım kendi hikayesini yazdı yani. Ve ben final yaparken şarkısını da seçti: Durum Leyla.Bir gün ELMAS'ı okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu yüzden ELMAS hakkında konuşmayı burada bırakıyor ve veda ediyorum.

Keyifli bir yolculuktu. Desteğiniz bana güç verdi. Sizleri çok seviyorum.

Okumayla kalın...

BJA<V'

KORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin