TANITIM-İYİ Kİ DOĞMUŞUM

1.5K 91 13
                                    

Merhaba, Wattpad Ailesi! Sizinle ilk kez karakterlerim dışında, sadece BEN olarak konuşuyorum. 

Evet, bugün benim doğum günüm! 

Yıllar önce böyle sıcak mı sıcak bir temmuz günü doğmuşum. 

İlk kutlamayı kendim yapayım dedim; İYİ Kİ DOĞMUŞUM!

Mutluluğumu yanlış değerlendirmeyin; kendini beğenmiş, egoist bir kişilik değilim. Ama doğmasaydım, Wattpad ailesine katılamayacak yuvamı bulamayacaktım. Kalemimden dökülenleri kitapseverlerle paylaşamayacak, naif hikayelerimle onların kalplerine dokunamayacaktım. Kitaplarımı elime alıp yazdıklarımın kokusunu içime çekmenin hazzına varamayacaktım. Mutluluğumun sebebi budur; sonunda kendimi bulmuş olmam. Bugün aynı zamanda ölüm günüm de olsa gözüm açık kalmayacak çünkü nihayet geride bırakacak bir mirasım var artık! Neyse, kendimden fazlaca bahsederek sizleri sıkmak istemem. Sadece diyebilirim ki ben, hayli naif, arkadaşlarımın tabiriyle tam bir Pollyanna ve tam bir unutkanım! Evet, hikayemin TANITIM yazısını unutacak kadar unutkan. Ama hep söylediğim gibi, hiçbir zaman geç değildir. 

~TANITIM~

Ailesinin biricik prensesi olan Hanım'ın tozpembe hayatı, evlenmek zorunda olduğunu öğrenmesiyle birden altüst olur. Onunla evlenmek isteyen kart zamparayı vazgeçirmek için yola koyulan Hanım, kendini birden hiç bilmediği bir yerde etrafı cehennem zebanileriyle sarılı halde bulur. Acaba genç kadın yoluna çıkan canavarların en korkuncu olan Şeytan'dan kendini, dahası kalbini korumayı başarabilecek midir?

Annesini doğarken kaybeden Haşim, korkunç bir saldırıda nefret dolu babası ve ağabeyiyle birlikte gençliğini de kaybetmiştir. Kendisini toprağa adadığı yalnız yıllarının ardından yaygaracı ve hayaller gören bir kadın hayatına bomba gibi düşer. Acaba bu, onun çayırlarından bile daha yeşil bakan kadının, ruhuna dokunup yaralarını iyileştirmesine izin verecek midir?

Okumayla kalın, kalemdaşlar.Sizleri seviyorum. Laf olsun diye değil, içtenlikle.

KORHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin