21

4.9K 123 5
                                    

Michael ležel a zíral do zdi. Byl na holky, že jo? Měl rád holky, že jo? Michael zakroutil hlavou. Ty nejsi na holky, idiote. Pomyslel si. Trochu se sám sobě zasmál. Luke tu vždycky byl. Luke tu pro něj byl úplně vždycky. Michael se zvedl z postele a oblékl si tričko. Michael nasedl do auta a jel k Hemmingsovým. Zhluboka se nadechl a vešel dovnitř. Hezky Liz pozdravil a potom běžel nahoru k Lukovo pokoji. Nejdřív se uklindil. Ty to zvládneš. Slíbil si a zaklepal na jeho dveře. Luke je otevřel a před ním než na něj mohl křičet ať vypadne, Michael ho zatlačil zpátky do pokoje, zavřel za nima dveře a políbil ho. Luke chvíli jenom stál a nic nedělal, ale pak se přidal. Luke dal ruce okolo Michaelovo krku a Michael dal svoje ruce kolem Lukovo pasu. Oba dva spadli na Lukovo postel a zasmáli se.

"Jak dlouho?" Pošeptal Luke. Michael ho líbal po krku a potom odpověděl.

"Já-Já nevím. Tak nějak to ještě zjišťuju." 

Calum si urovnal jeho černé tričko a usmál se na sebe do zrcadla. Jasně, že to vyjde. Musí to vyjít. Zandal si mobil do jeho kapsy od džín a vyšel z koupelny. Dal si tu malou sametovou krabičku do kapsy u trička a sedl si do jeho černého auta. Zhluboka se nadechl. Tohle bude fungovat. Pomyslel si, když jel k Aně. Zaparkoval před jejich barák a zamračil se, když viděl jak tam stojí Michaelovo auto. Sakra. Pomyslel si. Proč mi jí musí vzít? Vylezl z auta a tvrdě zaklepal na dveře. Liz je otevřela a Calum se na ní falešně usmál.

"Dobrý den paní Hemmings. Je Ana doma? Ona um... si u mě zapomněla něco v autě, když jsem jí vezl ze školy."Zalhal a Liz se zamyslela.

"Myslím, že šla někam s Ashtonem. Ale Luke tady je, takže tu můžeš počkat s ním než se Ana vrátí." Řekla mile a Calum kývl.

"Děkuji paní Hemmings. To by bylo skvělé." Potom vyběhl schody a dvakrát zaklepal na Lukovo dveře než je otevřel. Byl šokovanej, když uviděl Michaela s Lukem jak jsou na sebe nalepení a koukaj na Netflix. Calum se ušklíbl.

"Takže hádám, že ty už mi Anu asi nevezmeš." Řekl a Luke se postavil.

"Ty se od ní drž dál Calume! Ublížil jsi jí a nezasloužíš si jí." Zavrčel a Calum zakroutil hlavou.

"Hele, Luku, já vím, že si to myslíš ale... ale já jí mám rád. Vážně. A chci jí to vynahradit." 

"Calume, jí je teprve 16! A tobě je 24, to je divný!" Křičel a Calum znovu zakroutil hlavou.

"Prosím Luku! Já se o ní dokážu postarat, zvládnu to!" 

"Ani náhodou. Máš zakázáno chodit s mojí sestrou!" 

Baby Girl // CH ✔ Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ