10

5.9K 142 3
                                    

Ana byla zase sama a zírala do zdi. Jako vždycky. Ona a Michael ani nedělali nic špatnýho. Stejně by s nim ani nic takovýho nikdy nedělala. Lukovo slova jí v hlavě zněly pořád dokola. Řekl to tak jakoby byla nějaká děvka. Nemůžu se na tebe ani podívat Ana už cítila jak jí začínají stékat slzy po tváři. Snažila se být silná, ale po třech vteřinách už to nevydržela a začala brečet. Položila si hlavu do polštáře a brečela. Když jí to konečně trochu přešlo přikryla se a usla. 

Později večer ucítila jak si někdo sedl na její postel. Otočila se, otevřela oči a uviděla Caluma. 

"Chybíš mi babygirl." Zamumlal, zalezl si k ní pod peřinu a přitáhl si jí k sobě. Ana si položila hlavu na jeho hruď a on jí objal.

"Ty mi taky chybíš Calume! Vím, že jsem řekla, aby jsi mě nechal být, ale lhala jsem. Lhala jsem Calume." Řekla. Calum jí dal pusu na čelo a pohladil jí po vlasech.

"To je v pořádku Ano. Vím, že jsi to nemyslela vážně." Ana znovu zavřela oči a po chvíli ucítila jak jí líbá krk. Ana potichu vzdychla a naklonila hlavu.

"C-Calume." Pošeptala. Calum se ušklíbl a přemístil se z krku na hruď. Sundal jí tričko, takže tam Ana ležela jenom v černé krajkované podprsence.

"Krajkovaná jo? Koho by napadlo, že Luke nechá svojí malou sestřičku nosit krajky." Zamumlal a něžně stiskl její prsa. Ana potichu zasténala a Calum jí líbal dál po celém těle až k břichu těsně nad její kalhotky. Pomalu jí sundal kalhotky ke kolenům.

"Řekni daddymu co chceš babygirl." Řekl nežně a Ana polkla.

"P-prosím. Udělej abych křičela!" Prosila. Calum se naklonil a Ana si sedla celá mokrá od potu. V pokoji byla sama.

"Kurva." Pošeptala si sama pro sebe. Byla pořád tma a když se podívala na hodiny bylo 3:42am. Přišlo jí, že na sobě pořád cítí Calumovo teplý dech. Na jejím krku, na její hrudi, na jejím klitorisu. Zavrtěla hlavou, aby to už neměla v hlavě, což jí moc nepomohlo. Pořád myslela jenom na Caluma. Jeho teplý dech, jeho velké ruce, jeho hluboký hlas a to, že chce aby mu říkala daddy.

Baby Girl // CH ✔ Where stories live. Discover now