son

154 12 8
                                    

Dün yaşanan olaydan sonra kendimi yataga atıp oylece aglayarak uyumustum. Yasamaktan biktim ve yarin kalkar kalkmaz justin'e bosanma davasi açmayi planliyordum. Bunu bana nasıl yaptığına dair hiçbir fikrim olmasa da kendimi ölü gibi hissediyorum. Pesimden gelip açıklamaya bile çalışmamıştı.
Sabah uyandigimda başındaki ağrı inanılmaz derecede canimi yakıyordu ve bu da yetmezmiş gibi aynadaki goruntum  korku kapanindaki canavarları korkutacak derecede kotuydu.
Bundan sadece kurtulmak istiyordum. Keşke gelse her şeyi yanlış anladigimi soyleseydi. Bana bagirsaydi suclasaydi onun boyle bisey yaptigini dusundugum için. Ama o o surtukle kalmaya devam etmişti. Aslında hailey nin bana olan nefretinden tahmin etmeliydim.
Aslında şuan hiçbir şey dusunmeden duş alıp normal bi insan gibi, bunlar hiç yaşanmamış gibi hayatıma devam etmeliydim.her neyse şuan sıcak bir dusa ihtiyacım var. Justin benim gitmeme izin vermişti ve ben de onu bu yaptığından dolayı pişman edecektim.

Duştan sonra

Hala gelmemişti. Demek ki bu kadar onemsizmisim.
Onu düşünmeyi birakmaliydim cunku yapmam gereken tonlarca iş var ve ben hala burda kaybeden gibi ağlıyorum. Ben selena Gomez'im. Asla kaybetmem. Çünkü her şey bi yerden baslar ve bi yer bazen hiçlik olabilir. Justin in şarkı sözü. Onun hayatıma işlemiş olması delirmeme sebep oluyor.

3.kisi:
Selena kafasındaki düşüncelerle birlikte ustunu giyinmiş evden hızla çıkıp arabasına binmisti. Yarım saatlik bir surusun sonunda kendini arabadan attı ve binaya doğru hızlı adımlarla ilerledi. Bi dakika bile dusunmeden kapıdan girip aynı kararlılıkla evrakları imzalamış justin e boşanma davası açmıştı. Justin ise hala hailey nin yanında hiçbir şeyden habersiz kafasındaki ağrıyla film izliyordu. Selena nin arkasından gidecekti ama hailey ısrarla onu geri eve sokmuştu. Bi sure sonra o da eve geri geldi. Selena ile yaşadığı aşk yuvalarına gelmişti. Bütün odaları tek tek bağıra bağıra gezdi ama ne yazık ki selena hiç bir yerde yoktu.endiselenmeye başlamıştı bir çok kez selena yi aramış ama telesekreterin insanı sinirlendiren sesi ile karşılaşmıştı. Stüdyoda felan olduğunu dusunup kendini sakinleştirdi. Bir sure küçük bebeğiyle oyunlar oynamaya daldı ama onu bu güzel dakikalardan alacaklı gibi çalan kapının zili ayırdı. Selena nin geldiğini düşünerek koşarak alt kata indi ve kapıyı açtı. Ne yazık ki gelen selena değil selena nin kişisel avukatının ta kendisiydi. Fazla konuşma yapmadan justin in eline bi dosya tutuşturdu. Ve ardından şu sözleri ekledi

" Selena Marie Bieber ,kendisini aldattiginiz için sizden boşanmak istiyor. Hiç bir tazminat beklentisi yok ve cocugun velayetini istiyor. "

Justin beyninden vurulmuslara donmuştu. Avukatın ne söylediğini anlamiyor ya da anlamamazliktan geliyordu. Avukat çoktan arkasını dönmüş ve bahçe kapısına ilerlemişti . Justin eline tutuşturulan dosyayı bilinçsiz bi şekilde yere fırlatıp kapıyı ve duvarları yumruklamaya başladı.
Selena elinden kayıp gitmişti. Bi sonlarının olacağını biliyordu. Ama sadece ölümün onları ayrılabileceğini düşünmüştü. Ama kendisi her şeyi mahvedip mutsuz bir sonu kendi elleriyle hazırlamış ve şimdi en ön sıradan izliyordu.
Justin bu acıya dayanamayan tek kişi değildi . Selena da evrakları imzalayıp avukatınin yanından çıktığından beri aci çekiyordu . Kalbini sanki az önce justin in kalbi ile mezarlığa gommustu . Öylesine guzel bir ask böyle bi sona layık değildi . Justin onu sevmişti ama şuan sevmiyordu . Hakkını yememek lazım vakti zamanında dünyanın en mutlu kadınıydı . Ama şimdi tek hissi acı ,tarif edilemez bir acı. Ve bu acı herhangi bir ilaçla da geçmiyordu .
Tek dusunebildigi eve gidip küçük bebeğini alıp arkadaşlarından birinde kalmaya gitmekti.
Arbayi eve surmeye başladı . Bu sırada bir zamanlar ünlü bir soz yazarının selena nin söylemesi için yazdığı şarkıyı dinliyordu . Hiç bir zaman justin in ona böyle bisey yapmayacağını dusundugu için herkese "perfect" justin hakkında değil justin asla bana böyle bisey yapmadi yapmaz da demişti . Ne yazıkki justin selena yi hayal kırıklığına uğratmisti. Şimdi ikisi de permeperişanlardi. Değer miydi? Hayır .
Ama ikisi de aşklarının gücünü bir daha goreceklerdi. Çünkü jelena her zaman küllerinden doğmaya hazırdı .
Justin in bir sözü vardı
" Birini bu denli çok sevdiginde araya ne girerse girsin bu Aşk hiç bitmeyecek,ölmeyecek türden bir aşktır"
Şimdi araya hailey girmişti ama hailey nin gücü onları ayırmaya yetmeyecekti. Selena bu oyuna gelmeyecek ,justin buna izin vermeyecekti.

Yazar notu: kısa bir bölüm oldu . Bundan sonra onlar barisana kadar texting veya telefon konuşması olacak bi süreliğine .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 02, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

UNCONDİTİONAL//JelenaWhere stories live. Discover now