you lost me

130 9 1
                                    

Bebegimizin dogumundan 1-2 hafta gecmisti. Baslarda gayet mutluyduk ama son gunlerde justin eve gec geliyor ve bana bakarken yuzunu hep bir huzun kapliyordu. Yine o dakikalarin icindeydik. Bana huzunlu huzunlu sanki özur diliyomus gibi bakiyordu.
Bu bakislardan kurtulmak icin heyecanla yanina atlayip snapchatten fotografimizi cekip attim. (He loves me)
Diye de baslik eklemistim. Bu yaptigimin uzerine yuzunu bi endise kapladi. Ve artik baska bir kadin oldugunu dusunmeye baslamistim. Konuyu acmak istemedigimden chris i kontrol edip odama gectim. Uyuyor numarasi yapmaya baslamistim. Justin de benden 20 dk falan sonra odaya geldi. Ustunu degistirmek icin dolaba yoneldi ama gecelik yerine kot pantolon ve ceketini giydi. Evet beni aldatiyordu. Ve goz gore gore buna izin veremezdim. O ciktiktan hemen sonra onu takip etmeye basladim. O porche sine bende audi me atladim. Bu arabayi yeni almistim. Yani justin beni taniyamazdi.
Uzun yoldan sonra hic tanimadigim bir yazligin onune geldik. Justin hemen kapinin onune eglemisti arabasini ben ise evden uzak bir yerde park edip yuruyerek gelmistim. Agacin arkasindan onu izliyordum. Kapiyi calip beklemeye basladi. Çok gecmeden kapiyi yuzu belli olmayan sarisin bir kiz acti. Birbirlerine sarilmaya basladilar. Kalbim yerinden cikiyordu sanki. Tahminlerimde yanilmak istemistim ama dogruydu. Beni aldatiyordu. Onlar iceriye gecince agacin yanina çoktum ve hıckira hickira aglamaya basladim. Artik beni sevmiyordu. Tanrim! Bunu hakedecek ne yapmistim ben!
Ama ben selena Gomez im. Bunun altinda kalmayacaktim elbette. Daha da emin olmak istedigimden eve girmek istiyordum. Aklima bir fikir geldi. Arabama kosup perugumu takip yuz degistirici maskemi yaptim. Pratik yapilan bir maskeydi. Sonra tekrar eve kosup kapiyi caldim. Bi sure sonra Justin kapiyi acti.

J: buyrun hanimefendi! Kime bakmistiniz?

S: afedersiniz! Rahatsiz ediyorum ama arabam bozuldu. Çekici cagirdim. Hava cok soguk . Cekici gelene kadar burada kalabilir miyim?
Oyuncu oldugum icin ses degistirmek benim icin kolay oldu. Justin beni tanimamisti. Once biraz kaygilandi beni iceri alip almama konusunda ama sonra gecmem icin yana cekildi.

S: tek misiniz? Bu arada adiniz neydi?
Onu tanimadigimi anlamis olacak ki şasirdi biraz.

J:drew. Bana drew diyebilirsiniz. Hayir tek degilim.
Der demez iceriye "kim gelmis justin" diye cırlayarak bir kiz girdi. Yani sarisin kiz. Arkami donup yuzune baktigimda bunun Hailey oldugunu anlamam uzun surmedi. Hailey bunu bana nasil yapmisti. Saci basi daginikti biraz. Bende olayi desmek icin konu actim.
S: selam ben Alexia. Kusura bakmayin sanirim sex yapiyordunuz. Uzgunum disarisi cok soguk ve arabam bozuldu. Çekici gelene kadar buraya sığindim bende.

Bana sahte bi gulumseme yollayip justin e dondu. Her ikisi de sex yaptiklarini inkar etmemisti. Aslinda justin tam agzini acmisken hailey onu susturmustu. Her ne kadar şuan bitik bir durumda olursam oluyum bu yaptiklarini en agir sekilde odetecektim.
Koltuklardan birine oturup bacak bacak üstune attim.

S: sevgiliniz herhalde?
Sorumu direk justin e yonelttim. O da duraksadı.
Hayır diyecek saniyordum ama o 'evet' demeyi tercih etmisti. O sirada kafam dağildi. Bu inanılmaz bir şeydi. Ve benim başıma gelmisti. Zaten korktuğum seyler hep basima geliyordu. Cevabimi aldiktan sonra çenemi kapayip oturmaya basladim.
Hailey sıkılmış olacak ki televizyonu acti. Magazin kanallarından birini buldu ve izlemeye basladi. Bi kaç haberi izlerken justin bana bi soru sordu
J: sen yabanci misin? Yani ünluleri tanimiyor musun?

Kucuk bi gulumseme gonderdim.
S: sosyal medya,televizyon gibi seylerle aram iyi degildir. Sadece bi tanesini taniyorum.

Diye yanitladim. Kafasini salladı.
J: yaa hangisi?

S; selena Gomez! O cok guzel ve iyi birisi. Gecenlerde çocugu oldugunu duydum. O sadece mutlu olmayi hakediyor.
Diye soyledigimde yuzunde vicdan azabı cektigini belli eden bir mizaç oluştu. Sonra hailey durumu anlamis olacak ki gelip hemen justin e sokuldu.
Karsimda sarmaş dolaş duruyorlardi ama ben tek bir kelime bile edemiyordum. Yalandan telefonumdan mesaj gelmis gibi yaptim. Sonra justin e baktim
S: ahh şey ben artik kalkiyim. Çekici gelmis beni bekliyormuş.
Bana gulumseyerek kafa salladı.
Kapiya kadar beni gecirmek icin yanimda geldi. Hailey iceride oturmaya devam ediyordu. Veda amacli elini sıktım.
J:şey sen adini söylemedin.?

Histerik bir kahkaha atip peruğumu cikardim ve maskemi bir hamlede soydum. Tabi bunlari arkam donukken yapmistim. Geri önume donduğumde justin şok olmustu. Yuzunde bir endiseylr bana bakiyordu.
S: tanistigima memnun oldum. Ben de selena Gomez. Yeni iliskinde başarilar dilerim.
Arkami donup yurumeye basladim. Kolumdan tutup benimle konusmaya calismisti. Ama onu reddedip daha hizli adimlarla arabama ulastim. Binip kapilarimi kapattim. Justin camlari yumruklayip bana aciklama yapmaya calisiyordu. Camimi actim ama onu dinlemeden ben son sözü soyledim.
" hayırlı olsun beni kaybettin Justin Drew Bieber"

UNCONDİTİONAL//JelenaWhere stories live. Discover now