EMORY BİEBER

312 15 0
                                    

Justin'den mesaj geldi
Kralım:n'aber
Kralicem:justin ayni evdeyiz fark ettiysen
Kralım:ama ben seni goremiyorum
Kraliçem:cunku tuvaletteyim
Kralım:ne yapiyorsun tuvalette
Kralicem:Tanri askina tuvalette ne yapilir justin?
Kralım:tamam benim de tuvaletim geldim cabuk çik. Hem televizyonda victoria fashion show var hadi
Kralicem:tamam cikiyorum. O show'a bayiliyorum
Kralım:aman tanrim ben de bayiliyorum(bi de yanina portlek goz isareti koymus)
Kralicem:senin o gozlerini oyarim Drew!
Kralim:kizma sadece saka yaptim

Derken tuvaletten çiktim. Salak kapida dikilmis benimle yazisiyor.
S: justin mal misin?para bol geldi heralde
J:yok aşkim neden mal oliyim? Seni ozledim. Ve lanet olasica tuvaletten cikmiyorsun. Ayrica yemek hazirladim
Yemegi duyan ben dururmuyum? Justin'in yanindan bir hisimla gecip mutfaga kostum. Oyle heycanliydim ki kalbim yerinden cikiyordu adeta. Ama mutfaga veldigimde yemegi goremedim. Resmen hayal kirikligi yasiyordum. Arkamdan gelen seslere bakilirsa justin arkamdan gelmisti.
S:hani yemek?
Deyip arkama dondum
Kollarimi belime koydum ve surat astim. Justin'de kollarimi belimden indirip bana sarildi.
Tam agzimi acmistim kii!
Justin elini elime koyup "ssshhh" isareti yapti. Bende sustum.
J:2 yıl once bugun ne oldu?
S:bilmem! türklerin zafer bayrami var
Deyince resmen bana 'safmisin kizim sen?" bakisi atti
S:justin bana neden oyle bakiyorsun?
J:tamam anlasildi sen hatirlamiyorsun. 2 yıl once bugun bebegimiz dogdu
Deyince dondum. Gozumden yas gelmeye basladi
J:aglama lutfen,dedi. Ama kendiside agliyordu.
Sonra konusmaya devam etti
J:bebegimiz dogdu ve onu kucagimiza aldik. Çok guzel bir kizdi. Tipki annesi gibi.. Onu uzen erkekleri dovecektim ve onu yanimdan ayirmayacaktim. Erkek arkadasinin olmasina izin vermiyecektim. Onu kiskanacaktim. Bir hata yaptiginda ondan cok uzulecektim. Ama o melek oldu. Şimdi cok guzel bir yerde bizi bekliyor. Bugun onun dogum gunu ve ben onun dogum gununu kutlamak istiyorum. Mutlu olmasini istiyorum. 1. Yas gununde seninle ayriydik. Ve ben evimde oturup icmistim. O gece ruyamda gordum. Bana cok kizdi. 'Neden dogum gunumu kutlamadin baba' diye. Ben ona hicbir sey diyemedim. Sadece susabildim. Gercekten cok uzulmustu. Simdi onun dogum gununu kutlayacagiz ve yarin yasimizi tutacagiz anladin mi? Simdi aglamayi birakmaliyiz. Emory icin
Justin boyle diyince aglamam durdu. Geçen yıl bütün gece aglamistim. Demek Emory bana da darilmisti. Justin'in gozundeki yasi basparmagimla sildim. O da aynisini bana yapti. Birbirimize gulumsedik. Sonra elimi tuttu ve beni terasa cikardi. Orada gordugum manzaraya karsi cok duygulanmistim. Justin heryeri mor yapmisti. Yerlerede mor güller atmisti. Kizimiz hayati boyunca mor giymisti. Çok samimi bir masa kurmustu. İki sandalye ve bir mama sandelyesi vardi. Ortaya Emory'nin fotografinin oldugu bir pasta koymustu. Yemeklerde sahane gozukuyordu.
J:nasil hayatim! Begendin mi? Her şeyi ben hazirladim
Gozumu masadan aldim ve justin'e baktim. Ona cok siki bir sekilde sarildim. Aglamayacaktim. Oda beni sikica kollarina sardi . Kokumu icine cekti. Ben de aynisini yaptim.
S:hadi gel kutlayalim
Dedim ve radyonun yabina gectim. Justin beni izliyordu. Radyoyu actim. Katy perry'nin birthday sarkisini actim. Yemeklerimizi yedik. Justin,Emory icinde yemek koymustu. Ben de onunla kavga edip . "Kucucuk cocuk onlari yermi?'' dedim. Oda mutfaga kosup mama getirdi. Ve masaya koydu.gercekten duygusal anlar yasiyorduk. Sonra justin ayaga kalkip isiklari kapadi. Ben de pastayi alip mumlari yaktim. Sonra justin'le birlikte soylemeye basladik
"happy birthday Emory,happy birthday Emory,happy birthday happy birthday,happy birthday my sweet"
Sonra isiklari yaktik. Ve mumun uflenmesini bekledik. Justin cami acti. Ruzgar mumlari sondurmustu. Biz de sanki Emory uflemis gibi sevindik. Sonra sarki acip dans ettik. Daha sonra Emory icin hazirladigimiz odaya gittik. Onu yatagina yatirdik ve isigi kapattik. Kendi odamiza ciktik.
S:justin çok tesekkur ederim
J:benim icin zevkti.
Dedi ve ustunu degisti
S:hey! Tisortunle uyu. Hasta olacaksin. Neredeyse ciplak yatiyorsun. Ben sana ozenle sort almistim. Onu da giy!
J:of tamam yaa.
Dedi ve ustunu tekrar degisti. Bede degistim ve odanin tavanina bakarak uyuduk. Ertesi gun siyah giyinmistik. Cunku bugun bebegimin olum yildonumuydu. Sabahin erken saatlerinde Taylor,alfredo,ryan,ashley ve scooter ile birlikte mezarliga gittik. Bebegimin mezarini gorunce icim acodi ve aglamaya basladim. Resmen hickirarak agliyordum. Justin'in yizune baktigimda onunda agladogini gordum.. Emory çok kucuktu. O topragin altinda korkardi. Belki de acikmistir ve susamistir. Bize ihtiyaci vardir . Bizimle birlikte herkes agliyordu. Sanki dunta durmustu. Justin'in yaninagittim ve kolundan tuttum
S:justin! Kizimizi ordan cikaralim. Orasi cok karanlik. O orada cok korkar. Hadi soyleyelim yetkililere cikarsinlar kizimizi. Justinnn!
Diye bagirdim. Elimle gogsune vurmaya basladim. Oda beni durdurdu ve kollarinin arasina aldi. Ben ise hickiriklarla aglamaya devam ediyordum. Sonra cocuklar gelip justin ve bana sarildilar.
Scooter:hadi gidelim buradan
Dedi scoot. Bende justin'den ayrildim ve Emory'nin mezar tasina sarilip optum.
S:geri gelecegim bebegim. Tamam mi?
Tekrar sarildiktan sonra justin'in bana uzattigi elini tuttum. Hep birlikte arabaya bindik ve eve gittik. Bu aksam vidyo muzik odullerine gidecektik. Herkes hazirlanmaya basladi.jusyin ve ben siyah giyinmeye izen gostermistik. Justin tamamen siyah olmasada siyah giyinmeye ozen gostermisti. Ama sahnede tamamen siyah olacakti. Bu gece sarkilari Emory icin soyleyecekti.
Wma
Herkes kirmizi hali pozunu vermisti. Yerlerimize yerlesmistik. Demi'nin performansini izliyorduk. Demi'den sonra justin cikacakti. O performans sergilerken Taylor ile sahne arkasina gidecektik . Cilunku dayanamayip aglayacaktim. Justin sarkilarini kizimiz icin soyleyecekti. Ve justi anons edilmeden once kulise gectik. Justin'e iyi sanslar opucugu verdim.
J:konserden sonra gidecegim. Sende cok bekleme gel hemen
Kafami salladim. Justin asiri gergindi
S:sakon ol. Yillardir yaptigin isi yapacaksin. Ve sen bu iste cok iyisin. Bir hata yapsan kimse seni elestirmez. Seni bekliyor olacagim
J:tamam ,deyip yanagimdan optu ve sahneye dogru yol aldi
Justin'in anlatimindan
Sarkilari Emory icin soyluyordum. Tanrim! Onu cok ozledim. Kucucuk ellerini,ayaklarini. Gulunce yuzunde beliren gamzesini. O cok guzeldi. Ve annesine benziyordu ama gilozlerini benden almisti. Bal rengiydi gozleri ve ben bu gozleri sadece bir gun gorebilmistim. Ama hergun gorebilmek icin neleri feda etmezdim? Dusuncelere dalmisken sozleri unuttum. Kahretsin! Kaldigim yerden alip devam ettim. Ama onu dusunemeden edemiyordum. İnsanlarin cigliklari yerine selena'nin aglama sesini duyuyordum. Muhtemelen,hatta kesinlikle,şuan agliyordu. Sonra sarkilarim bitince bende dayanamadim ve aglamaya basladim. Gozumu kapadim ve onu dusledim. Bana gulumsedigini gordum. Aglamam durmuyordu. Sonra kulagima gur bir ses geldi ve o sese kulagimi veddim. Miley benimle dalga geciyordu. Ben de sahneyi terk ettim. Hizli adimlarla kulise gidiyordum. Scrappy arkamdan beni tutmaya calisti ama izin vermedim. Odama girip kapiyi sertce kapattim. İceriye baktigimda bir adet aglayarak bana bakan selena gordum. Kapinin sesinden korkmustu sanirim. Kapiya yaslanip bir sure ona baktim. O da bana bakiyordu. İkimizde ayni anda hareketlenip sıkıca sarildik. An itibariyle sakinlesmistim. Selena da aglamayi birakip yuzume bakti. Gozunde kendimi gordum.
S:agladin dimi?
Dedi masum bir sekilde
Bende kafami salladim.
J:agladim
S:uzulme , o bizi yukaridan izliyor ve eninde sonunda onun yanina gidecegiz
J:onun yaninda olacagiz dimi?
Dedim sakince. O da kafasini salladi
S:evet onunla olacagiz. Simdi yuzunu yika . Gozlerin kizarmis. Cirkin duruyorsun
Selena ortami yumusatmaya calisiyordu. Ben de ona uydum
J:bana diyene bak. Asıl sen cirkin duruyorsun
Kahakaha atmaya basladik. Telefonuma mesaj geldi
Acip baktim
Scooter:seslere bakilirsa selena ile konusmussunuz
Mesaji okuyunca gulumsedim. Yuzumuzu yikadiktan sonraki halimizi cekip scooter'a gonderdim.
Geri mesaj geldi
Scooter:aferin! Herzaman birbirinize destek olun
Yazmisti ben de gulen yuz emojisi gonderdim. Sonra selena'ya dondum. Tanrim! Kulusteki cikolatalari bulmus. Ve hepsini yemisti. Dudaginin kenarindaki cikolata lejesini gorunce yanina yaklastim ve dudagindan opup ;cikolatayi emdim.
J:simdi daha iyi
Selena da bana gulumsedi. Onun gulumsemesi bana hayat veriyordu. Gulusune asik oldugum kadin.
S:simdi git ve dinlen Bieber aksam after partide gorusuruz
Ben de ona gorusuruz dedim ve yanagini optum. Araba anahtarlarimi aldim. Ve kapudan disariya ciktim. Hizli adimlarla arabama atladim. Hizlica arabami calistirdim. Bir gurup insan bana sesleniyordu. Ben de arabadan kafami cikarip selam verdim. Yavasca arabayi surmeye basladim. Zaten ehliyetimi daha yeni almistim. Hiz sinirini astigim icin ehliyetime el konulmustu. Genelde sofor arabayi surerdi. Selena ile bas basa gitmek istedigimizde selena surerdi arabayi. Malesef! Soylemis gibi olmiyim berbat bir surucu . Neyse ben bunlari dusunurken bir yandan da partinin yapilacagi mekana yaklasmistim. Arabami uygun bir yere park ettim. Valelere vermiyordum cunku ozel esya deposu gibi bir aabaya sahibim. Arabadan inmeden yüzügumu cikardim ve torpidoya selena'ninkinin yanina koydum. Arabadan inip kayipi kitledim. Partinin baslamasina dha cok vardi ben de odalardan birine gecip uyudum. Ruyamda Emory'i gordum. Bana gulumsuyordu. Bende ona gulumsuyordum
Aniden konustu:tesekkur ederim babacim! Hediyen cok guzeldi.
Ona gulumsedim ve gozumu actim yanima baktigimda selena'nin yanima uzandigini gordum. Kolumu ona sardim ve yanagina opucuk kondurdum. Partinin baslamasina az kalmisti. Selena anca hazirlanirdi. Ne kadar dusunceli bir mustakbel kocayim. Diye dusunurken sel kalkmis ustunu basini duzeltiyordu.onu izledim. 15 dakika sonra hazir oldugunu isaret etti . Ben de elinden tuttum ve elini partinin olacagi yere kadar birakmadim. Vardigimizda uzulerek elini biraktim. Baya bi eglenmistik. Ben wdym yi yeniden soyledim. Costuk resmen. Sol tarafima dondugumde jonas lar ve selena'nin konustugunu gordum. Selena'ya guveniyordum ama jonaslara guvenmiyordum. Aslinda one direction'in steal my girl sarkisini ben yazmaliydim. Cunku herkes benim kizimi calmaya calisiyorlar. Su anda kiskanclik damarlarima dolmus boynumdaki damarim belirmeye baslamis gozlerim kirmizilamisti. Selena ile goz goze geldik. Once gozlerime sonra boynuma bakti ve jonaslara veda edip yanlarindan ayrildi. Kiz resmen gozlerimden okudu beni ya. Neyse geceye devam edelimmm....
Devam edecektir

UNCONDİTİONAL//JelenaWhere stories live. Discover now