Şans.

873K 19K 3.6K
                                    

Ve tabi ki taş bebelacın gelmesiyle olay bitmedi. Hani tipli biri yanında tipsiz birini getirirmiş, öyle bir şey varmış -tamam yok vurmayın ben uydurdum- bu çocuk tipsizin de tipsizi bi teyze getirdi yanında. Hem de burnunda ve çenesinde et beni olan. Ayrıca o et benin üstünde kıl olan bir teyze.

Neyse işte en sonunda kalkış saatimiz geldiğinde "Kemerlerinizi takın" anonsundan sonra uçuşa geçtik.

Ben böyle sıkıntıdan patlarken irem silkin ve kendine gel dedim.
Yani yanımda tas bi bebelac oturuyo ve ben amele gibi sıkılıyorum. Mallığa bak ya.

Çocuga döndüm, tam ağzımı açıp konuşacakken yandaki teyze:

"Yavrıım sen ne bakıyon çocuğa öyle kötü kötü? Napçan ha, söyle bana, napçan?" demez mi?

Önce bi bana mi bakıyor diye kendimi kontrol ettim, sonra çocuga baktım, sonra da:

"Pardon teyze bana mi dedin?" dedim.

"He sana dedim tabi zilli. Şuna bak ya sen maviş gözlüyü ayartmaya mi çalışıyon ,ha? O şort ne yavrum? Giymeseydin. Bizim zamanımızda böyle miydi.."

Bir an apışıp kaldım. "Oha amk bu bana mi dedi" pozisyonundaydım. Bir şortuma, siyah çoraplarıma ve botlarıma baktım. Sonra dönüp tekrar çocuğa baktım. O da şok olmuştu.

"Bak hala bakıyo ya. Bu ne böyle? Seni gidi küçük zilli. Anan baban kızmıyor mu böyle giyinmene?  Gel bakiyim buraya. Ortaya ben oturacam."  dedi gözlerini kısarak.

Oradan bana iki boks eldiveni lütfen, şu teyzenin gözünü morartabilirim de.

"Teyze olur mu öyle şey ya bu benim biletim noluyo sana ha noluyo, what the fok?!" deyince yanımdakı çocuk gülmeye başladı. Bende sırıttım tabi hemen.

"Bak bak şunlara bak, gözümün önünde nasıl oynaşıyolar. Aa terbiyesizler. Fok ne kizim , fok neee? Sensin fook." dedi ve beni zorla kaldırarak yerimi işgal etti.

"Heh otur bakayım sen de şuraya. Oooh içim rahat etti be. Yumun gözünüzü bakıyim. Zıbarın biraz." dedi ve ellerini ikimizin de gözlerine değdirdi.

Allah'ım çattık zırdeliye ya. Manyağa bak hele. Oynaşıyormuşuz. Sana ne knk sana ne ya?? Neyse ki kadın bizim gözümüzü kapattıktan iki dakika sonra kamyon misali horultularıyla uykuya geçti. Kadın horlar horlamaz koydum kahkahayı. Cam kenarındaki bebelacta gulmeye basladi. Sonra bana döndü ve:

"Teyze beni öldürdü ya ahahhahahah bu arada ben Can" dedi.

İç sesim: Senin adını yerim yavruuuum, diye kroya bağlarken dış sesim:

"Bende İrem. Memnun oldum" dedi.

KUZEN.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin