#10

48 2 8
                                    

#10

Lucas: Dostala ma do úzkych ulíc. Pozrel som sa naňu a ona čakala na odpoveď mala pohľad akoby čakala ,že jej odpoviem a začnem rozprávať o ďalšej babe ,s ktorou som chodil a ktorú som miloval, pravda však bola inde.

"Ty," usmial som sa a ďalej naňu hľadel.

"Ja?" nechápala.

"Áno, Ann keď som vtedy do teba vrazil v chodbe vedel som ,že si úplne niečo iné. Niečo čo do môjho života vnesie radosť, lásku... A keď som stál na pódiu nehľadel som na nikoho iného hľadal som len na teba a spieval len tebe." povedal som a už som sa na ňu nepozeral nevedel som čo cíti ona a bál som sa ,že ma vysmeje. Nikdy som k dievčaťu nebol tak úprimný v tom som ale zacítil jej vôňu, jej dych a jej pery boli jemné ako snežienky ,ktoré v jari zobúdzaju zem. Vedel som ,že toto je dievča ,ktoré milujem a nechcem o neho prísť.

"Chutíš tak sladko," povedala mi.

"To aj ty. Spomínaš piješ to isté cappuccino čo ja," zasmial som sa.

"Lukas," skríkla namňa," ale ty tam máš o balíček viac cukru!" a spolu sme sa rozosmiali a každí kto išiel okolo nás, na nás pozeral a tváril sa pohoršene. Len tak sme tam sedeli ďalšiu hodinu, rozprávali sa a voda rieky ,ktorá pretekala okolo nás šumela a západ slnka tomu celému dotváral romantickú idilku prvého rande. Keď slnko zapadlo začala nám byť obom zima a tak už bol čas ísť domov.

Pred ich vchodom som ju vysadil ako svoju novú princeznu a dostal pusu so slovami:"Dobrú noc,princ."

-------------

Sarah: Po schodoch som vybehla tak ako asi nikdy pred tým, dvere doslova vyrazila, okolo oca som prebehla a letmo mu zakričala na pozdrav,vzala mobil a napísala SMS svojej najlepšej kamarátke:

-Bolo caffe teda cappuccino,potom sme si šli sadnúť k vode kde sme sa rozprávali a on ma proste pobozkal ááá idem si dať sprchu:)

lebo ešte stále tomu nemožem uveriť

Keď som vyšla zo sprchy počula som pípnúť správu letela som k telefónu lebo som si myslela ,že mi konečne odpísala Karin. Nie, písal mi Lukas:

-ďakujem za dnešné rande;) dobrú noc princezná

V tom mi pípla SMS od Karin:

-tak to teda gratulujem je načase aby si mi ho predstavila!

Obidvom som odpísala na dobrú noc a šla spať

Viem ,že som dlho nepísala a ,že táto časť nieje dlhá chcela som to ale vydať a zakončila som to tak ako to je. Dajte mi ale prosím vedieť či sa vám to páči a či má zmysel v tejto story pokračovať:) 

Mladá fotografkaWhere stories live. Discover now