#6

90 10 4
                                    

Dohrala posledná pieseň, spolu sa chytili okolo pliec a poklonili sa. Každý im tlieskal a ja som fotila ich úsmevy ,ktoré každému rozdávali. Boli fakt vynikajúci. Zas a znova sa zasadlo za stôl a hodnotili čo bolo dobré a čo zase treba doladiť.

"Nikolaj, že ty si si zas vybral nejaké dievča a ideš ju poprosiť o číslo?" fľasol po ňom Dalibor lebo ako jediný si obliekal bundu a ponáhľal sa niekam.

"Dalo? Ako to vieš?" nechápal.

"Nikolaj, už by si si konečne mohol vybrať tú pravú a nie behať za každou po koncerte. Sľúb mi ,že ak ti to číslo dá aj jej zavoláš," dohováral mu.

Nikolaj na neho pozrel a pretočil očami:"Sľubujem!"

"Boli ste fakt super chalani! Fotky vám do týždňa upravím a donesiem na usb," povedala som hneď aby sme nemuseli ďalej rozeberať Nikolaja.

"Ann, si strašne zlatá čakám ,že nejakú ochutnávku mi poslaš na facebook," usmial a žmurkol namňa Boris.

"Ďakujem za všetkích!" usmial sa namňa aj Lucas.

Po hodine presedenej s chalanmi som začala byť unavená bolo mi s nimi fajn dokonca Nikolajovi to dievča dalo číslo a ten sľúbil ,že Lívii zavolá. Vraj bola dosť prekvapená keď si od nej číslo pýtal ale nakoniec mu ho dala.

"Lucas, neodviedol by si ma domov?" zašepkala som Lucasovi po chvíli.

"Jasné, mohla si povedať aj skôr keď ťa nudíme," odpovedal mi.

"Nie,nie nenudíte len som už dosť unavená," pozrela som naňho. Rozlúčila som sa s chalanmi Lucas im sľúbil ,že sa ešte vráti chytil ma za ruku a odišli sme. Cestou v aute som sa už nepozerala von oknom ale naňho vedela som ,že v tom bare som sa doňho zamilovala do jeho spevu,do toho ako vedel ľudí baviť. Sem-tam namňa zazrel keď šoféroval a ja som sa naňho usmiala aj on mi úsmev opetoval. Navigovala som ho k mojmu domu a keď sme už konečne priňom boli povedala som mu:"Lucas, bol to krásny večer aj keď premňa a preteba skôr pracovný,"

"Ja tiež ďakujem ,že si tam bola. Dala by si mi tvoje číslo? Aby som ti mohol zavolať a aby to nabudúce už nebolo pracovne?" opýtal sa.

Dala som mu svoje číslo,on mi chytil ruku a pobozkal ma naňu vyšla som z auta a on odišiel. Doma som sa už len odlíčila,umyla si zuby a ľahla si do postele keď som už už zaspávala došla mi sms:

dúfam ,že ešte nespíš aby si si túto sms prečítala chcem ti len skôr než zaspíš zaželať dobrú noc a sladké sny:)

odpísala som mu:

ešte nie, ale už skoro áno tak dobrú aj tebe pozdravuj chalanov a neťahajte to tam do rána:)

odpísal:

Neboj sa len to tu už balíme. ale už fak spi! ;)

A tak som zaspala...

--------------------

Je tu nová časť. Nehorázne vám ďakujem za ten počet čitateľov a za #268 miesto v Romance :3 veľmi ma to teší. Prosím ešte hlasujte a komentujte v ďalšej časti už to konečne bude z pohľadu Lucasa

Mladá fotografkaWhere stories live. Discover now