15. časť

341 15 1
                                    

O tri mesiace neskôr

Dnes som chcela ísť za bratom ale vonku strašne praží slnko a keďže býva v púšti. Ostala som doma. Iba tak som leňošila. Keď v tom mi zazvonil telefón. Na displeji bolo riaditeľ. Prečo mi volá.

Yes.

Ahoj Erika.

Čo chcete.

Potrebujem pomoc.

Ale čo moju.

Áno. Sú v Iraku vojaci. A misia je vážna. Prosím pomôž im. Viem dobre že to nezvládnu. Potrebujú ťa. Prosím Erika. Pomôž im.

Dobre pomôžem im. Kde a kedy.

Dnes tam kde si zastrelila toho debila tvojho bývalého.

Dobre.

Ďakujem

Musím im pomôcť. Nenechám zabiť nevinných vojakov. Vyrazila som na miesto.

Keď som dorazila oni tam už boli. Nejaký vojak na mňa začal hovoriť.

Hey Miss depart here can not be.

Iba som sa usmiala. Boli sme pri Denisovom dome. Zazvonila som a otvoril mi. Dal mi zbraň. Potom som odišla. Alex na mňa pozeral vražedný pohľadom. Bolo to fajn ho zase vidieť. Bola som na bojisku skôr ako oni. Keď sa tam dostali začali to. No vojaci po mne začali strieľať. Mysleli si že nie som s nimi. Zastrelila som niekoľko ľudí. Potom som sa nejako odcitla pri Alexovi. Pozrel sa na mňa tými jeho krásnym očami. Bolo vidieť že má nenávidí.

Vypadnú odtiaľto.

Nie.

Okamžite.

Nie

Zastrelila ťa.

Tak budem zastrelená.

Keď sme sa rozprávali úplne som stratila pojem o tom koľko je ešte zlích. Chcela som prejsť na druhú stranu no zastavili má. Bola som sama. Stála som v strede a všetci na mňa mierili. Alex prišiel oproti mne. Mierili sme na seba. Ten blbý pocit že by som ho mala zastreliť som nechcela už nikdy zažiť.

Alex zastreľ ju.

Ozvalo sa zo zadu. Vedela som že to nemá význam a tak som zložila zbraň. Alex vystrelil. Zasiahol má a mňa odhodilo na zem. Vojaci odišli. Ležala som tam. Bola som ešte pri vedomí. Držala som si ranu. Stratila som pojem o čase.

Keď sa začali stmievať niekoho som počula utekať. Snažila som sa postaviť no nedarilo sa mi to. Tak som si iba sadla. Pribehol Alex. On prišiel. Nenechal má tam samú.

Už som si myslela že si na mňa zabudol.

Na teba nikdy.

Usmiala som sa a pomohol sa mi dostať na nohy. Odviedol má k autu. Nasadla som. Odviedol má k ubytovni pre armádu. Sedeli sme vonku. Tam mi to ošetril. Dosť to bolelo. Keď mi začal vyberať guľku strašne to zabolelo a tak som mu chytila ruku. Usmial sa na mňa a rýchlo to vybral. Prišiel za nami nejaký vojak.

Alex zbláznil si sa čo tu robí tá posratá dílerka. Okamžite ju odveď kým o tom nevedia ostatný. Ja ich tam udržím odveď ju.

Ten vojak má chcel zabiť pohľadom. Nevedel pravdu a výš etľovali by sme mu to dlho. Odviezol má na byt. Potom odišiel. Poďakovala som sa mu.
Na ďalší deň som išla naspäť. Potrebovala som sa porozprávať s riaditeľom. Keď som bola na chodbe videli ma tam vojaci ktorý boli na misii. Pozerali sa na mňa s otvorenými ústami. Vošla som do kancelárie riaditeľa.

Vojak A VojačkaOnde as histórias ganham vida. Descobre agora