4. časť

742 24 1
                                    

Alex má pozval von. Keď sme boli pri jeho dome povedal že mi chce niečo ukázať a zaviedol ma za dom. Bola tam garáž. Z vnútra to bola izba.

Sadli sme si na gauč. Boli sme rovno pri sebe. Keď v tom sa Alex otočil a chutil mi ruku. Nevedela som čo mám robiť. Na vojenskej škole nás neučili čo máme robiť v takejto situácii. Neboli sme normálni teenagery. Začal sa približovať. Chytil ma za bradu a otočil mi hlavu k nemu. Lišiacky sa usmial a naše pery sa spojili. Potom sa odtiahol. Hlavu som zase otočila. Na tváry som mala zarazený pohľad. Usmial sa. Potom sme vyšli von a chytil ma za ruku. Preplietol si so mnou prsty. Pristihla som sa pri tom ako sa mierne usmievam. Potom sme sa už iba prechádzali.

Keď sme sa dopréchadzali odprevadil ma domov. Pobozkal ma a ja som odišla.O pár minút na to mi prišla sms-ka. Bola od Alexa.

Alex: Chýbaš mi.😍😍😍

Ja: Alex veď sme sa pred paru minútami rozlúčili.

Alex: Ja viem ale Chýbaš mi strašne.

Ja: Alex.

Alex: Môžem ťa navštíviť??

Ja: Alex.

Alex: Prosím už som na ceste.

Zazvonil zvonček. Nevšímala som si to a začala som hrať hru na xboxe. Zaklopal. Otvoril dvere. Neotočila som sa. Vždy som sa sústredila na sto percent. Ľahol si vedľa mňa a začal mi bozkávať krk. Nevšímala som si ho no potom mi to začalo vadiť.

Alex.

Hmm

Alex prestaň.

Prečo. Veď sa ti to páči nie.

Nie. Alex Prosím prestaň.

Prestal. Sústredila som sa na hru. Nemala som chť sa nejako hrať sa s Alexom. A tak pri mne iba ležal. Po chvíľke sa má opýtal či nechcem niečo robiť. Bolo mi to divné že on prišiel na návštevu a ja hrám vojnové hry na xboxe. Vypla som hru a otočila som sa k nemu.

A čo by si chcel robiť.

Zamyslel sa a začal ma bozkávať. Začal mi vyhŕňať tričko. No potom sme sa obidvaja odtiahli. Obydvaja sme nemohli. A tak sme sa iba bozkávali. Vedela som že robím chybu ale citom sa zabrániť nedalo. Po nejakej tej pol hodinke odišiel.

Na ďalší deň som si našla sms-ku. Bola od Alexa chcel sa stretnúť. No však ja som nemala čas. Stále mi písal smsky. Nevideli sme sa asi týždeň. Celý ten čas som riešila jednu vec. Mala som ísť na misiu. Bola veľmi dôležitá a tak som si vybavovala veci. Keď sme sa konečne s Alexom stretli obidvaja sme boli divný.

Erika no ja ti musím niečo povedať. Vieš ja odchádzam povolali ma. Štát má potrebuje.

No vlastne aj ja som ti chcela niečo povedať. Musíme sa rozísť. Nemám čas na vzťah.

Takže kompromis.

No.

Jes. Nebudeš sa na mňa hnevať,že som sa s tebou rozišiel.

Páni si taký šťastný.

No vieš..........prepáč.

Po tomto som odišla. Neverila som že je taký šťastný. Prečo sa so mnou hral. Nemala som čas rozmýšlať nad rozchodom. Mala som veľa vybavovačiek. Celú misiu som mala na starosti ja. Bola veľmi dôležitá. Vyberali sme tých najlepších aj s mojímy parťakom Danielom. Bol môj pod vodca.

Vojak A VojačkaWhere stories live. Discover now