Tankekaos ~ Alt du trenger å vite

882 43 7
                                    

Jeg fikk denne fantastiske ideen om å skrive en novelle til en konkurranse, og i tillegg poste den som et bidrag til Wattys 2016 her inne på Wattpad! Det kommer til å bli en veldig kort novelle på ikke mer enn seks deler (maks), i og med at konkurransen som denne novellen egentlig var ment for ikke tillater mer enn 6000 ord i novellen.

Boka kan inneholde visse skrivefeil siden jeg ikke er noen profesjonell forfatter og ikke har gått gjennom arbeidet flere ganger enn en. Dette vil bli endret på senere, etter at jeg er ferdig med å publisere. Inntil videre beklager jeg disse feilene og håper dere kan overse dem. Hvis dere ser noen skrivefeil blir jeg også veldig takknemlig hvis dere kan legge igjen en kommentar og si ifra hvis dere finner skrivefeil

Jeg vil også gjøre det klart at hele novellen er fiksjon, det er altså funnet på. Ingen hendelser fra boka er tatt ut fra mitt, eller noen jeg kjenner, sitt liv.

Det kan også hende at jeg senere utvider dette til en ordentlig bok med mer detaljering kanskje legger til en ny ting eller to.

Med det sagt, ser jeg veldig frem til å poste denne novellen så snart den er ferdigskrevet, og håper alle dere der ute også gleder dere til å se det ferdige resultatet av dette prosjektet. :))

Enjoy. :*

Alle rettigheter forbeholdt, TirilAndersen 2016 ©

TankekaosWhere stories live. Discover now