9

237 8 3
                                    

Brigitte

Ik voelde iets heen en weer gaan over mijn rug waardoor ik met een glimlach wakker werd. Ik draaide mijn hoofd en zag Eric mij met een glimlach aanstaren. 'Goedemorgen.' Zei hij blij. 'Goedemorgend.' Geeuwde ik. Hij lachte en drukte zijn lippen op mijn voorhoofd. 'Ik zou mij eigenlijk wel moeten gaan klaarmaken.' Zuchte hij. 'Hmm...nee.' Ik nam hem steviger vast zodat hij niet weg kon. 'Sorry, maar ik moet binnen 45 minuten vertrekken naar het vliegveld.' Zei hij. Ik keek hem met grote ogen aan. Het schiet me opeens te binnen dat ik vandaag moet werken. 'Hoe laat is het?' Vroeg ik hem. '7 uur.' Ik zuchtte van opluchting. 'Ik moet dan ook vertrekken.' Zei ik nuchter. 'En moet je u niet omkleden thuis?' Vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. 'Ik ben voor de komende weken half inspecteur half rechercheur. Er zijn er een paar ziek dus.. dat wilt zeggen dat ik een uniform moet aandoen.' Zuchtte ik. Ik haat uniformen dragen. 'Jij staat daar echt sexy mee.' Zei hij met een grijns op zijn gezicht. 'Nee, ik voel me daar echt een sloddervos in. En hoe kan jij dat nu weten?' Vroeg ik hem verbaasd. 'Eh omdat je hier toen bent geweest.' Ik lachte en legde beschamend mijn hoofd in mijn kussen. 'Ale komaan sebiet komen we beiden nog te laat.' Zei hij en stond voorzichtig recht. Ik keek hem aan en glimlachte. Het was echt wel de beste nacht ooit met de beste persoon ooit. 'Kom.' Eric trok me aan mijn arm naar de badkamer. 'Anders komen we helemaal te laat.' Lachte hij. We kropen samen in de douche en waste ons. 'Ik heb geen goesting om te gaan werken.' Zuchtte ik. Eric lachte en nam mij vast. 'Denk aan mij dan gaat de dag sneller voorbij.' Hij lachte. Ik gaf hem een kus onder de lekker warme stralen van de douche. 'Ik ga sowieso aan u denken maar dan gaat het nog trager voorbij gaan, omdat ik dan bij u wil zijn en ik nog 3 dagen moet wachten.' Zei ik en zette een pruillip op. 'Ooh ocharme.'

Als we beiden klaar waren liepen we samen de deur uit en gingen elks naar onze eigen auto. Niet dat ik ver geraakte door Eric, want hij trok mij terug tot bij zich. Zelf leunde hij tegen de auto en hij trok mij dicht tegen zich. Hij legde zijn ene hand op mijn onderrug en zijn andere in mijn hals. 'Wees voorzichtig alstublieft. Als er iets is bel je maar.' Zei hij en terwijl wreef hij met zijn duim over mijn wang. Ik glimlachte en legde mijn handen op zijn borst. 'Ik zal heel voorzichtig zijn. Stuur jij mij maar als je daar veilig bent aangekomen, want tegenwoordig met die vliegtuigen.' Zei ik bang. 'Dat zal ik doen.' Hij kwam dichter met zijn hoofd en drukte zijn lippen op de mijne. 'Ale hup vertrek maar, sebiet kom je nog te laat.' Zei hij en sloeg zacht op mijn achterwerk. Ik keek hem glimlachend aan en stapte mijn auto in.
Na 10 minuten kwam ik op kantoor aan. Ik parkeerde mijn auto en liep naar binnen. 'Goedemorgend Patrick.' Zei ik vrolijk als ik het onthaal passeerde. 'Goedemorgen Brigitte.' Hoorde ik hem nog zeggen. Ik liep door naar de kleedkamer en kwam onderwegen Floor tegen. 'Goedemorgend.' Zei ik weer zo vrolijk. Floor draaide zich om en keek me vrolijk aan. Ik negeerde haar blik en ging de kleedkamer binnen. Niet veel later kwam Floor ook binnen. 'Je hebt nog steeds hetzelfde kleedje aan als gisterenavond voor u date. Wilt dat zeggen dat je goed nieuws hebt?' Vroeg ze enthousiast. Ik keek haar glimlachend aan en haalde mijn schouders op. 'Komaan Brigitte vertel het.' Beval ze me. Ik kleedde me volledig om. 'Er valt niets te vertellen.' Ik keek haar met een lach aan en liep terug naar buiten. 'Kom op Brigitte vertel het mij.' Zei ze ongeduldig. 'Ik draaide me om. Het is goed Floor. Ik hoef u niets te zeggen, want je zult het al wel weten.' Lachte ik. 'Omg nee...Brigitte meen je dit? Omg.' Ik lachte en knikte mijn hoofd. 'Ik meen het.' Zei ik plechtig. Aangezien we al wisten wat we moesten doen zette ik me aan mijn bureau en begon met werken.


Hallowa,
Ik weet dat dit een saai deeltje is maar ik ga proberen het volgende leuker/spannender te maken.

Greetz me.

De buurtpolitie:~perfect carrière~Where stories live. Discover now