10

3.5K 160 4
                                    

Musela som... Tá pesnička je MEGA!!! Sorry už idem pracovať na kapitole :D

Dal som na Benove slová a užíval si ako pred tým. O hodinu som už bol natrieskaný a nejaká baba mi vzdychala do ucha. Ani som nevnímal čo robím. Ako náhle sa však objavila v dverách klubu, moja nálada bola na druhej strane zemegule. Uprostred tanca s blondínou sa zo mňa stala socha neschopná pohybu. Sledoval som ju. Ju a jej doprovod. Nechýbal tam ani ten magor, ktorého meno stále neviem. Aby som bol presnejší. Boli s ňou dve kočky a jeden chalan spolu s Magorom. Oblečený do čiernej, ako ona. Jedna hnedo vláska a druhá čierno vláska s ružovým melírom. Vážne! Ružový! Ale rozhodne to bolo sexy.

 Vážne! Ružový! Ale rozhodne to bolo sexy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kráčali za ňou, ako za bohyňou. Ona tou bohyňou síce bola, ale nepáčilo sa mi, ako na ňu hľadeli. Hlavne ten chalan s červenými vlasmi. Neviem čo je to za magora, ale asi je dobre mimo.

Blondína odo mňa odišla. Ja som si ju ale nevšímal. Snažil som sa nájsť v dave Bena. Nakoniec som ho našiel v jednej chodbe smerujúcej na WC. Olizoval sa s nejakou babou. Ja som ho od nej odtiahol a ťahal ku baru.

"Čo blbneš kámo! Mám rozrobenú nejakú prácu."snažil sa vymotať s môjho zovrenia.

"Po tomto na ňu asi nebudeš mať chuť."ukázal som ku baru, kde sedeli. Mia stála za barom s fľašami Jacka Danielsa. Každému dala dve fľaše do ruky a aj ona si zobrala dve.

"Wau."zapískal. "Tá má ale krásny doprovod."

"Ktorého pohlavia?"

"Oboje."sledoval ich ako mieria do výťahu. "Asi si to idú rozdať všetci spolu, alebo spraviť riadnu párty, na ktorú nie sme pozvaný."výťah sa zatvoril a Ben sa ku nemu vybral.

"čo más v pláne?"kráčal som za ním ako poslušný psíček.

"Idem na párty."mykol plecom.

"Tak veľa šťastia."uchechtol som sa. Ben sa otočil a nechápavo na mňa pozeral. "Nie je to také jednoduché, ako si myslíš."zodvihol obočie a naznačil, aby som pokračoval. "Aby si sa ku nej dostal. Hore. Musíš vedieť päť miestny kód. Ktorý mimochodom nevieš."

"A ty ho vieš?"spýtal sa.

"Keby som ho vedel, tak tu nestojím ako idiot."

***

Tie výrazy. Vždy ma to prinúti sa smiať. A nie som jediná. Kristína je na tom ešte horšie ako ja. Ledva sa udržala dole, ale ako sme vkročili do výťahu. Ach. Moje ušné bubienky. Začala sa rehotať ako naťahaná a dobre, že sa neváľala po zemi ale iba po Maťovy. Ja som sa snažila smiech prekryť kašľom, ale potom som sa začala smiať na nej a ostatný na nás. Ako závisláci na drogách sme vstúpili do môjho strešného bytu a zvalili sa na gauče. Po nejakej dobe -30minút- sme sa ako tak ukľudnili. Neobťažovala som sa ísť pre poháriky. Skončili by rozbité, ako vždy. Každý sme si otvorili fľašu a pripili sme si na rýchle autá. Neviem prečo, vždy to tak robíme a vraj som to vymyslela ja, keď som bola nafetovaná.

"Inak Martin."začal Michal rýpať. "Dlhuješ my nejaké prachy."

"A to prečo?"zasmial sa Martin. "Sorry kámo ale ešte opitý nie som."

"Keby nebolo teba, tak by som sa s ním musela vyspať."povedala som ľahostajným hlasom. Martinovy zabehlo a začal sa dusiť. Chudák chlapec. Skoro mi ho prišlo ľúto. My sme sa však začali smiať.

"Robíš si prdel?"spýtal sa ma, keď to predýchal ale aj tak bol červený ako paprika. Ja som sa iba uškrnula.

"Všetci vieme, že by to nebolo prvý krát."zasmiala sa Miranda.

"Hele. Przdi Mir."ukázala som na ňu prstom. "Všetci vieme kto ťa odpanil." Kris sa začala rehotať ako blbá a Mir s Majkom očerveneli.

"Je to normálne?"spýtal sa Martin. "To všetci o sebe viete všetko?"

"Nie ale ona mi to povedala." postavila som sa a napodobnila Mirandu keď za mnou v tedy prišla. "Mia!Mia! Ja som sa s ním vyspala! Ja som to nechcela! Bola som opitá!"začala som tam vyvádzať a Kris to už nezvládla. Chudinka skončila na zemi. Ja som sa rozhodla pokračovať. "Čo mám robiť? Čo mu mám povedať?"pochodovala som tam a ťahala sa za vlasy. Už aj Martin s Majkom sa smiali. Iba Kristíne vychádzala z uší para. "Prepáč mi Majk, ale mne sa to kurevsky páčilo a chcem si to zopakovať, keď som pri zmysloch? To nejde. Vysmial by ma."ďalej som nevedela. Prehýnala som sa od toho smiechu.

"To som nepovedala!"zakričala Miranda ale aj jej už šklbalo s kútikmi.

"My vieme Mir."zasmial sa Majk a chytil ju okolo pliec. "To vraví z vlastnej skúsenosti." v tedy som sa začala ešte viacej smiať.

"Prepáč Majk."pozrela som na neho. "V posteli si fakt dobrý." nasadil úškrn majstra sveta. "Ale Martin je lepší."žmurkla som na neho a zobrala si naspäť fľašu a zvalila sa na gauč vedľa Martina.

Po niekoľkých hodinách rehotania, pitia, fajčenia trávy a hraní fľaši sme sa odobrali s Martinom do izby

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po niekoľkých hodinách rehotania, pitia, fajčenia trávy a hraní fľaši sme sa odobrali s Martinom do izby. Ich sme tam nechali spať na gauči.

***

Keď som o pol jednej v noci odchádzal, hore sa ešte svietilo. S kapucňou na hlave som išiel domov a snažil sa ísť rovno. Bolo to ťažké a tak som sa iba sústredil na výmenu nôh. Po nekonečne dlhej dobe som sa dotrepal domov. Potichu som sa chcel vyzuť, ale to by som nebol ja, keby som nezhodil maminu vázu na botníku. S nárazom prišlo aj trieštenie skla a mamine kroky smerujúce z kuchyne. Bola už v pyžame. So založenými rukami stála vo dverách kuchyne. Pozrela na zem a povzdychla si. Vrátila sa do kuchyne a potom prišla ku mne. V ruke držala tabletku.

"Na ráno."pripomenula mi a ja som sa ako slušne vychovaný poďakoval. "Neďakuj. Hlavne ráno stihni dôjsť na vécko." s tým odišla do spálne. Ja som sa pobral do svojej izby.

Zhodil som zo seba oblečenie a iba v boxerkách sa hodil na posteľ. Ako moja hlava dopadla na vankúš tak som aj zaspal.

Sooo...ďalšia časť trochu bláznivá. Vaše názory pls do komentov.

Pustili ste si pesničku? Je fakt úžasná. Ja som na nej závislá už niekoľko dní. Dúfam, že nedopadnete ako ja :D :D

BitchWhere stories live. Discover now