16.) søket..

15 4 1
                                    

Samira pov.

"Stopp bak lintar og sett meg av også setter du deg øverst på brua og ser etter niradaer oki?" Spørr jeg santer og kjenner den store kroppen under meg spenner seg for landing "ja samira!" Sier han før han treffer bakken og lar meg stige av før han er oppe i lufta og setter seg på toppen av brua for og spane "vær på vakt!" Sier jeg til lintar før jeg går forbi han og mot første bil, jeg ser bak meg og ser et lite nikk former seg ved hode hans, jeg smiler før jeg ser mot de i bilen "ikke vær redde vi er her for og hjelpe!" Roper jeg ut og legger merke til at folk stirrer på dargene "dette er mine venner! De skader dere ikke, vis de gjør dem straffer jeg dem!" Roper jeg ut på nytt og gir dragene et tøysete blikk og smiler.

"Har noen sett en dame ca. I 40 år og langt brunt hår og ca. 1,60 høy, grønne øyer og lyder etter navnet Ellinor? Noen sett henne?" Roper jeg, noen rister på hode og andre ser forvirret ut hvor er du? Slenger jeg ut i lufta og ser et ansikt reagere til ordene hun ligner på moren min, jeg går bort til henne "mamma?" Spørr jeg og smiler svakt til henne "hæ, nei jeg har ikke barn..."Sier henne og ser skremt ut, faen! Roper jeg inni meg og knytter nevene hun må ha vært hær allerede! Roper jeg til de andre.

Jeg slår ut vingene mine og flyr oppover, folk strømmer ut av bilene for og se og ta bilde, en person sitter igjen i bilen, personen i bilen ser ned og virker lei seg, jeg synker ned til henne og ser på henne "hva er galt?" Spørr jeg og løfter opp haken hennes "det er ikke mulig!!" Roper jeg nesten ut "hva?!" Spørr jenta "har du sett såret du har i ansikte?" Spørr jeg og ser i øya hennes "nei men jeg har vondt her" sier jenta og peker på hele høyre side, "hvem har du med deg?" Spørr jeg for denne jente ligner på henne som ble kidnappet for ca. 1 år siden "hvem er du egentlig?" Svarer jenta med i stede for det jeg forventet "jeg er samira glosubs, nå hvem er du?" Spørr jeg før jeg ser på folka som står og filmer "hvem er med henne?" Roper jeg ut før jeg stirrer forbanna mot folke mengden, en redd mann rekker nervøst opp hånda, sikkert redd for at jeg skal gjøre noe mot han "kom hit!" Sier jeg strengt til og ser føtta hans bevege seg sakte mot meg "hv...hva.. Er... D...d...det?" Spørr han forsiktig når han kommer frem til bilen "ikke vær redd! Hvem er det? Og hva skjedde med henne?" Spør jeg før jeg tar tak i skjorte kragen hans og drar han bort til bilen "det er kira lastrim og henne har vært i nærheten av en av de fire armet beiste, og nå trur jeg at de er etter henne!" Sier han og små smiler men nervøst "og du er?" Spørr jeg og gransker han med blikket "pappaen hennes" svarer han nervøst "løgner!" Roper jeg opp i ansikte hans og ser på jenta "faren din er i himmelen og moren din er borte..." Sier jeg før henne rekker og si at han er faren hennes, hvordan jeg viste at hun skulle si det? fordi hun ble kidnappet og tvunget, eller så er hun hjernevasket...

Hvem er jeg?Where stories live. Discover now