2.nap(part 1)-One Less Lonley Girl

1.4K 47 26
                                    

Camila szemszöge

Hajnali kettő lehetett, amikor a lányokkal visszatántorogtunk a sátorhoz, Lauren és Ally egy igazán illuminati állapotban lévő Dinah-t támasztottak két oldalról, én pedig Normani-ba karolva sétáltam mögöttük.

"Nagyon élveztem a ma estét." ugrált mellettem Mani boldogan, de egy kicsit instabilan.

"Én is." mondtam egy idióta mosollyal, és megszorítottam a tartásom Mani karján.

"Te és Lauren nagyon közel voltatok egymáshoz." nézett fel rám szemöldökeit húzogatva, a mosolyomat tükrözve.

"Hát," kezdtem vigyorogva. "Lehet, hogy holnap megkérem, hogy legyen a barátnőm." suttogtam, már amennyire tudtam a nagy hangzavarban.

"MI?" kiáltott fel Normani, amitől a másik három lány hátrakapta a fejét.

"Mani ne üvöltözz kérlek." néztem rá tágra nyílt szemekkel és egy aprót bólintottam a többiek felé.

"Jó, oké, de mesélj már." bökött oldalba a könyökével.

"Istenem," kezdtem hatalmasat sóhajtva. "Lauren egyszerűen olyan csodálatos lány. Elvarázsol. Teljesen más világba kerülök ha vele vagyok. Boldognak érzem magam mellette." mondtam álmodozva.

"Jólvan csipkerózsika, köszi a novellát." nézett rám szemforgatva. "Szóval akkor nemsokára hivatalos?" kérdezte izgatottan.

"Szeretném remélni." válaszoltam remegő hangon. Amióta megfordult az ötlet a fejemben, egyszerűen kikészítenek a gondolataim.

Mi van, ha visszautasít? Ha nem akar még kapcsolatot. Ha velem nem akar kapcsolatot. Csak a negatív dolgokon kattogok. De akkor eszembe jut, hogy akkor nem csókolt volna meg. Nem fogná a kezem. De egyszerűen félek.

"Neeeeem vagyok réééészeeeg!" rángatott ki Dinah éneke, pontosabban üvöltése a gondolataimból.

"És nem vagy Beyonce se, szóval az üvöltözést hagyd abba, mert a fejem is szétmegy." monda neki Normani szemforgatva, amire mi röhögéssel kontráztunk.

Elértük az ideiglenes lakhelyeinket, és elindultam volna a mi sátrunk felé, de Mani visszahúzott a felkaromnál fogva.

"Mila, komolyra fordítva a szót." kezdte. "Ha ezt az egészet," rajzolt egy kört a levegőbe a tenyerével, "Komolyan gondolod, akkor kérlek figyeljetek egymásra. Látszik hogy imádjátok egymást, és én drukkolok nektek." kacsintott rám egy kuncogással, én pedig szemforgatva visszamosolyogtam.

"De csak hogy megtartsam a best friend imidzsem: Ha megbántod Lauren-t, azt a szép kis arcod bánja meg." csapott rá bal kezével az ökölbe szorított jobbra és komoly tekintettel próbált nézni, de a szeme sarkában láttam a mosolyt.

"Persze Mani, persze." bólógattam felhúzott szemöldökökkel, majd nevetve egy szoros ölelésbe húztam. "Csak vigyázz, nem ám rádküldöm Ally-t." motyogtam nevetve a nyakába.

"Camz?" hallottam Lauren rekedt hangját magam mögül.

"Igen?" kaptam oda a fejem, amitől egy kicsit megszédültem, de szerencsére Normani megtartott.

"Dinah-t beraktuk a sátorba, és amit leért a feje a párnára, elaludt." kuncogott fel. "De odabennt," mutatott a sátor fele, "Van vagy 40 fok." kezdte el magát legyezni.

"Akarsz csillagokat nézni?" kérdeztem hirtelen, a véremben lévő alkohol sokkal bátrabbá tett.

"Persze." nézett rám meglepődötten Lauren.

Tomorrowland (Camren) || HUWhere stories live. Discover now