'' ZOR GÜNLER ''

690 321 49
                                    


Merhaba Canlarım.

Kusura bakmayın malum olaylardan dolayı buraya bakamadım.

Nasılsınız diye sormak isterdim ama ülkemizin başına gelen bu büyük olaydan sonra herkesin nasıl olduğu büyük çoğunlukla bellidir. Çok zor günlerden geçiyoruz. Bir darbe girişiminde bulunurdu ama şanlı Türk halkımız bu darbeyi geri püskürttü. Yaşadığımız bu 15 temmuz gecesini yemin ederim ki hiç mi hiç unutmayacağım. Gecenin bir yarısında televizyondaki trt spikerini de evimizin tepesinden geçen F16 'ları da, camilerden verilen sela seslerini de. Askeri polise, halkı askere kırdırdılar. TSK'nın haysiyetini onurunu ayaklar altına alan kendi ülkesine , toprağına ,insanına bomba atabilecek kadar gözü dönen bu hainlerin ve destekçilerin elbet hesabı sorulacaktır. Rabbim böylelerinde bin belasını versin. Bu hainler Türk vatandaşı değillerdir benim gözümde. Sadece T.C kimliği taşıyan birer it sürüleridir.

İçim acıyor masum hiçbir şeyden haberi olmadan getirilen erleri görünce, içim acıyor halkının üstüne yaylım ateşi tutulup da can veren vatandaşlarımı görünce.

Arkadaşlar şu zaman birlik olma zamanı bu ne parti meselesi ne türk , kürt nede başka bir mesele. Bu mesele Vatan, Millet , Ülke meselesi. Hep beraber olma zamanı. Birlik zamanı.

Askerimize de sırt dönmeyelim. Unutmayalım ki onların içlerinden her şeyden habersiz masum olanlar var. Onlar bu milletin göz bebeğidir. Maalesef ki bir sepet elmada elbet böyle çürükler çıkıyor. Bu zaman da o çürükleri ayırma zamanı.

Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Yaralı olan tüm vatandaşlarıma, polisime , askerime şifalar diliyorum.

Rabbim ülkemizi , askerimizi , polisimizi hainlerden korusun.

Sizleri seviyorum...

------------------------------------------------------------

Elini uzatıp '' Hoş geldiniz '' dedi.

Bana uzattığı elini sert bir şekilde sıktım , daha sonra toprağa uzattı fakat toprak o eli havada bırakıp kenarından geçip masaya oturmayı tercih etti. Aferin işte toprak hanım böyle ol. Hepimiz masaya oturunca yiyeceğimiz yemeklerin siparişlerini verdik.

- Toprak hanım bu ne güzellik göz kamaştırıyorsunuz resmen. Bu güzelliğin sebebini neye borçluyuz. dedi

- Kocama.

-Demek kocanıza .Hımm. Durukan bey sizin gibi bir eşe sahip olmak için ne yaptı böyle.

Bu sorduğu soruda çok fazla kinaye vardı. Toprak ise gözlerime baktı önce . Sonra enese dönüp oda kinayeli bir şekilde ''koşulsuz bir şekilde kalbini bana verdi '' dedi. Sonra tekrardan bana bakıp gülümsedi ve masadaki elimi sıkıca tuttu. Bende eğilip omzuna bir öpücük bıraktım. Bu durumun Enes'i ne kadar sinirlendirdiğini görebiliyordum. Ve bu benim sinirimi yavaştan alıyordu.

-İş konuşacaktık Enes bey bizim ilişkimizi değildi hatırlatırım dedim.

-Evet öyleydi fakat masada bu kadar güzel bir kadın varken iş konuşmak çok ayıp olur ona dimi Durukan bey . Hem toprak hanım ne ara ziraat bölümünü bıraktı da sizinle çalışmaya başladı .

Şerefsiz konuşurken gözlerini topraktan çekmiyordu. Toprakta bildiğinden bakmamaya çalışıyordu. Ama bu ipne böyle bakmaya devam ederse bu gece gözlerini misket yerine eline vereceğim.

-Benimle tanıştığı günden itibaren. dedim otoriter bir ses tonuyla.

-Demek öyle. Durukan bey toprak hanımla biz eski yakın dosttuk. Dimi toprak hanım.Belki size bu dostluk dan bahsetmiştir.

KAYBEDİLENLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin