'' YAĞMUR ''

999 596 34
                                    


Kız olmak zor iş Can'lar. Aşık olsa orospu,terk etse orospu,verse orospu,vermese gizli orospu,öpse orospu,hiç birini yapmasa lezbiyen,bakımlı olsa orospu,gece çıksa orospu,çıkmasa fark etmiyor yine bir şekilde orospu. İnsan yerine koyup sohbet etse fingirdek etmese nazlı,telefon numarasını versen ala kaşar ,vermese uğraştırmayı seven kaşar.

Haklısınız beyler.... Pezevenge herkes orospu.

Toprak

İki gündür bahçeden çıkmıyordum . Kendimi işime vermiştim. Ve baya da yol katetmiştim. Durmadan dinlenmeden çalışıyordum. Bir şeylerle uğraşmak bana yaşadıklarımı hatırlatmıyordu. Tabi o korkunç günler bir kenarda durmuş hatırlanmak için bekleseler de ben uzaklaştırmaya çalışıyordum. Ve hatırlamamak içinde kimseyle görüşmüyor konuşmuyordum. Konuşsam da kısa kesiyordum. Düşünün derya teyzeyle bile konuşmamaya çalışıyordum.Özellikle Durukan beyle yan yana gelmemeye özen gösteriyorum, onun eve gelme saatlerinde ortalıktan yok olup, bir yerlere kaçıyordum.. Onla yüz yüze gelmeye cesaretim yoktu elbet başımdan geçenleri soracaktı, ama anlatamam ki inanmazdı. Kızsın kuyruk sallamışın dır derdi içinden ve  ben de bunu kaldıramazdım. Yaşadıklarım kolay bir şey değil.Hem de hiç değildi. Düzenli doktora gidiyorum ama halen atlatamadım.Ama bu kabusla yaşamayı öğrendim. Ama halen içimde bir korku var. Sanki o bir anda gelecekmiş gibi tekrardan hayatımı karartacak mahvedecek diye çok korkuyorum.. Of gene kafamda deli düşünceler. Düşünceleri bir kenara atıp düzenlediğim bahçeye baktım gerçekten bu bahçe baharda çok güzel olacak. Hemen hemen her şey bitmişti. Burası bir ay sonra rengarenk olacak. her yere farklı çiçekler diktim. Bahçenin bir tarafını çiçeklerden bir şelale yaptım. Mavi ortancalar sayesinde. Diğer taraflarında ahşap ürünleri çok kullandım.Beyaz taşlardan yol düzenledik. Ufak çam ağaçları kullandık. Bahçedeki her ağacın üstüne renkli kuş evleri koydum. Ufak heykeller alıp bahçeye yerleştirdim. Ve gerçekten de çok yoruldum şu 2 gün boyunca. Bu geceyi kendime ayıracağım her olan biten den sonra dağıtacağım kafamı.Beni Kimsenin üzmesine izin vermeyeceğim artık.

Ah bu gazla markete gidip geçenin iyi geçmesini sağlayacak şeyler alayım. Markete geldiğimde kendimi kaybetmiş bir manyak gibi hissediyordum. Reyonlarda gördüğüm cipsleri çikolataları enerji içeceklerinden birer ikişer elime ne kadar geldiyse alıyordum.. İçki reyonunun önüne geldiğimde durakladım.

Alsam mı ? Almasam mı ?

Şeytana uysam mı ? Uymasam mı?.

Aman bu gece hani benimdi alayım ne olacak. Bütün her şeyi aldıktan sonra poşetlerle eve geldim. Kollarım koptu aldıklarımı taşıyana kadar . Biz kadınlar neden her alışverişte böyleyiz. Bu kadar şey aldığımı poşetleri taşırken anladım. Neyse hemen poşetlerde kini yerine yerleştirip kendime güzel bir tepsi hazırladım. Bir tanede film izleyeyim  be. Ama ne izlesem ne izlesemmm. Buldum bir hint filmi hiç fena olmaz dı hem uzunlar, hem eğlenceli, hem de güzeller. Özellikle amir khaan nın filmleri çok iyidir. Hemen leptobumu açıp filmlerine göz attım. İzlemediğim ve dikkatimi çeken Fanaa isimli filmini izlemeye karar verdim. Bende o sıra yanıma cipsimi çikolatamı ve vişne votkamı alıp güzelce koltuğa serildim.. Bu arada dışarıda da yağmur yağmaya başladı .Pencereye vuran yağmur sesleri eşliğinde filmimi izleyecektim. Ne kadar şanslıyım bee.

2 Saat 48 Dakika Sonra

Lan bu nasıl film lan böle öldüm lan ağlamaktan içim dışıma çıktı. Votkanın verdiği bir salaklık ta var ağladıkça daha çok ağlıyorum,

Lan kızın gözü açılırken çocuk ölür mü hiç?.

Allah'ım hayat neden bu kadar acımasız.!!!

KAYBEDİLENLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin