'' SİNİR KRİZİ ''

1.2K 656 49
                                    



                                                             '' Tecavüz bir ruhun KATLEDİLİŞİDİR ''

Hayır ya ben yanlış duyuyorum. Olamaz böyle bir şey. Kulaklarım yanıltıyor beni. Bu kadar ileri gidemez

Bu pisliği Betül'e yapamazdı. Onu kirletemezdi kendi pisliğiyle. Kendi çukuruna çekemezdi.

- Nasıl ya.? Ben yanlış duymuyorum dimi?

-Bana cevap ver Betül susma. Yanlış söyledim , yanlış duydun de, ama bunun olmadığını söyle!!!!

Bana cevap vermiyordu. Tam tersi bunları söylediğimde Betül'ün ağlaması daha çok kötüleşiyordu ve ben maalesef ki böylece cevabımı almıştım.

Şu anda bütün dünyam yıkıldı.Ve ben o enkazın altında bir kere daha kaldım. O melek gibi masum birisiydi, ona nasıl yapar böyle bir kötülüğü. Şu anki sinirimle yerimde duramıyordum. Sağa sola dönüp duruyordum. Aklımda ise bir sürü şey vardı.

-O şerefsizi geberteceğim Betül. Onun o şeyini kopartıp ağzına vereceğim. Nasıl dokunur sana ya.? Benim yaşadıklarımı sana yaşatmasına izin vermeyeceğim o orospu çocuğunun!!!

Arkadan gelen sesle o tarafa doğru yöneldim ve gördüğüm şeye bir anlığına sevindim. Çünkü aradığım it tam karşımdaydı. İti an çomağı hazırla misali.

-Yavaş gel toprak

- Lan orospu çocuğu ne demek yavaş gel lan.

- Nasıl kıydın lan Betül'e , hani onu canından çok seviyordun pezevenk. Onun bedenine zorla sahip olarak mı seviyorsun piç herif. Adamısın lan sen; diyerek üstüne doğru yürüyüp ittirdim. Ve tahmin edin verdiği cevap ne oldu.

-Toprak aynı şey başına gelsin istemiyorsan defol buradan. Yoksa sikerim belanı.

-Sen kimi sikiyon lan!! Sikin var diye adam mı sandın lan sen kendini ?. Senin gibi bu mal kafalılar ne kadar çok bu dünyada .Eminim ki senle beni bir tartıya koysalar ben senden daha adamımdır en azından sevdiğim kızı bu hale getirmem diyerek Betül'ü gösterdim

Ve üstüne doğru yürüdüm bir an Betül'e baktığında kasıklarına doğru bir tekme attım. Hiç beklemediğinden baya sallamış oldu bu tekme ve şeyini tutarak yere doğru düştü ve bende üstüne atladım . Gözüne doğru bir yumruk salladım tabii ne kadar denk geldiyse kollarımı tutmaya çalışırken bütün kolunu çizdim tırnaklarımla. Biz boğuşurken Betül daha çok hıçkırmaya başladı . Bir an dikkatimi ona doğru yönelttiğimde kendimi altta buldum. Şerefsiz dikkatsizliğimden yararlanıp beni altına almıştı ve ellerimi tutup göğsümün üstünde birleştirdi. Elini havaya kaldırıp tam bana tokat atacakken biri bileğini tutu o tarafa dönmemle şok oldum nasıl ya onun burada ne işi vardı.?

DURUKAN

Toprak evden çıktık dan sonra onu arabamla takip etmeye başladım neden böyle peşinden gidiyorum bilmiyorum ama masadan ayrılırken suratı kireç gibi beyazdı bir şey olmuş belli .Acaba geçen telefonda görüştüğü kişiye mi gidiyordu?

Taksi bir barın önünde durdu ve toprak inip aceleyle içeri girdi. Artık kesinlikle emindim bir şey dönüyordu çünkü ben insan sarrafıyımdır. Bir çok insan gördüm ve toprak kesinlikle bara eğlenmek için gelen bir kız tipi değildi. Biraz beklemeye başladım daha sonra kapıdan bizimkiyle yanında bir kız çıktı. Kızın şaftı kaymış gibi duruyordu. Arabadan inip yavaş bir şekilde onları takip etmeye başladım sonra toprak kızı banka oturtturdu. Ama kendisi hapishanenin avlusundaki adamlar gibi sağa sola volta atarak dolaşıp duruyordu.. Kız toprağa bir şey söyledi ve Toprağın gözü döndü bağırmaya başladı. Konuştuklarını duyabilmek için daha yaklaştım ve duyduğum şeyle yerime sabitlendim kıza tecavüz etmişler.

KAYBEDİLENLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin