#014

56 3 1
                                    

Lieve readers ,

Hier weer een nieuw stukje!! Sorry dat het lang duurde weer maar ik had weekend en was best wel moe. Ik heb gewerkt en daarnaast ook nog mijn vriend gezien. Maar hier weer een gloed nieuw stukje!! Veel plezier met lezen en .... Ik ben helemaal weg van de nieuwe single van One Direction !!! Jullie ook ?

Laat gerust stemmen en berichtjes achter!!

Liefs ,

Joor

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

‘AAG ik kan het nog steeds niet geloven ‘ Zei Sanne tegen Cecile die naast haar zat in de cel bij het politie bureau. ‘Ik ook niet we hebben niks gedaan ‘ Zei Cecile alleen terug en zuchtte. ‘Die meiden hebben ons terug gepakt ‘Zei Sanne toen en zuchtte. Ze staarde naar de koude grond. Er stond alleen een bankje in hun cel. Dan opeens kwam er een politie agent voor hun cel deur staan. ‘Dames jullie mogen gaan ‘ Vertelde de politie agent tegen hen. En draaide de deur open. Sanne en Cecile sprongen meteen op. ‘Oh echt ? Maar hoe ? ‘Vroegen Sanne en Cecile meteen. ‘Dankzij jullie vrienden ‘ Vertelde hij alleen terug en meteen sprongen Sanne en Cecile uit de cel en liepen achter de agent aan naar de hal toe. Daar stonden Vera Joor en Noa op hen te wachten. ‘OMG SANNE EN CECILE! ‘Riepen hun vriendinnen en rende naar hen toe en gaven elkaar een groepsknuffel. Het was avond en na het werk gingen de andere 3 meiden naar het politie bureau . ‘Jullie mogen gaan en lekker genieten van jullie vrijheid! ‘Zei de politie man tegen Sanne en Cecile. Beide knikte. ‘Kom laten we naar huis gaan en proosten ‘Stelde Noa voor . Iedereen knikte en liepen met z’n allen uit het politie bureau en gingen naar hun eigen huisje toe. Onderweg kletsten ze bij over de dag en natuurlijk over de jongens. Toen ze thuis kwamen plofte Sanne en Cecile op de bank terwijl Joor en Vera zochten naar een fles champagne en glazen in de keuken en Noa naar de wc ging. ‘Eindelijk thuis!!! Gelukkig hebben we niet overnacht in het politie bureau ‘ Zei Sanne en zuchtte. ‘Nee inderdaad ik heb liever mijn eigen bed ‘ Zei Cecile ook en zuchtte. ‘Maar ik snap nog niet wie willen jullie nou inluizen ? ‘Vroeg Vera als ze verscheen in de woonkamer met glazen en zette het op de tafel. ‘Geen idee maar ik krijg het gevoel dat die leuke vriendinnen van One Direction iets mee te maken hebben ‘ Zei Sanne beslist. ‘Inderdaad ze zijn echt niet leuk en geen leuke vriendinnen voor hen ‘ Zei Joor als ze met de fles aan kwam zetten. Ze schonk de vijf glazen vol en plofte later op de bank. Dan opeens ging de voordeur. ‘Wie zou dat nou zijn? ‘Vroeg Joor verbaast en sprong op en rende naar de voordeur toe. Later kwam Noa terug . ‘Is er iemand aan de voordeur ? ‘Vroeg Noa verbaast als ze naast Vera op de bank zat. ‘Ja denk het of mensen die iets willen kopen aan de deur ‘Antwoordde Vera terug. Wanneer Joor de deur open trok stonden de vijf jongens voor haar neus. ‘Hey we moeten praten met jullie! ‘ Zei Liam met een ernstig gezicht. ‘Oh oké kom maar ‘Zei Joor alleen en liet de jongens binnen. Wanneer de jongens in de woonkamer verschenen stonden Noa Sanne Cecile en Vera meteen op. ‘Jongens leuk komen jullie hier chillen ? ‘Vroeg Cecile meteen. ‘Nou we moeten praten en ga zitten ‘Beval Harry. ‘Wat is er? Iets ernstig ? ‘Vroeg Vera verbaast. ‘Ga zitten en luister naar ons ‘  Zei Niall ook. ‘Oké dan ‘ Zei Joor en wilde gaan zitten maar zat net als ze opeens misselijk was en naar de wc rende.

‘Dus we willen niks meer met jullie te maken hebben en we gaan vanaf morgen naar een ander hotel toe zodat jullie niet met ons in contact kan komen ‘Zei Louis toen uiteindelijk. ‘WAAAAAAAAAAT ? Waarom en hoe ? ‘Vroegen Vera Noa Cecile en Sanne tegelijk. Joor was nog op de wc. ‘ Komt omdat jullie onze vriendinnen belachelijk hebben gemaakt en de meiden toe gedwongen hebben om vreemd te gaan  ‘ Antwoordde Zayn en keek naar zijn maten. Die knikte naar hen. ‘NO ***** WAY! Dat is niet waar zoiets doen wij niet!! ‘ Schreeuwde Sanne wanhopig en keek naar haar vriendinnen. ‘We dachten dat jullie anders waren maar dat is dus niet zo ‘Zei Harry teleurgesteld en sprong op van de stoel. ‘Kom jongens we gaan! ‘Zei Zayn toen. De rest knikte en sprongen op. ‘Wacht nou we hebben dit echt niet gedaan !!!  Wie geloven jullie die bitches van vriendinnen van jullie die jullie gewoon misbruiken of ons ? ‘Zei Noa toen . De jongens keken haar aan. ‘Toevallig geloven we hen en jullie moeten maar eens ophouden met dat jaloerse gedrag en we zijn er klaar mee en als jullie nog eens onze vriendinnen lastig vallen dan… ‘ Zei Zayn en keek naar Noa. ‘Wat en dan? Wij zijn niet bang voor jullie en trouwens we weten zelf beter dat we niet zo zijn als jullie nep vriendinnen ‘Beet Noa toe. ‘JULLIE KOMEN ZELF WEL ACHTER HOE JULLIE VRIENDINNEN ECHT ZIJN! WIJ HEBBEN JULLIE ALLEEN MAAR GEWAARSCHUWD! ‘Schreeuwde Vera ook en kneep in Noa haar hand. Samen stonden ze sterk. ‘We hebben jullie niet meer nodig ondankbare …. ‘Mompelde Liam als opeens Joor in de woonkamer verscheen met een rood hoofd. Iedereen keek haar kant op. ‘HOU OP MET RUZIE! ‘Zei Joor hardop en wees met haar wijsvinger naar de deur. ‘ERUIT! Jullie we dachten dat jullie leuk waren maar blijkbaar niet dus rot maar op! ‘Zei Joor boos. De jongens hoefde dit niet nog een keer te zeggen en waren binnen vijf minuten uit het appartement van de dames.  Wanneer de voordeur dicht sloeg keken de meiden elkaar stom verbaast aan. ‘Wat was dat ? ‘Vroeg Cecile verbaast. ‘Iemand drinken? ‘Vroeg Vera die de stilte verbrak. ‘JA lekker een vol glas heb ik nu nodig ‘ Zei Sanne en Vera lachte. Ze schonk de vijf glazen vol in en gaf iedereen een glas. Joor weigerde. ‘Ik hoef niet ‘Zei Joor beslist. ‘Wat is er met jou ? ‘Vroeg Vera verbaast. ‘Ehm ik ben niet zo lekker en ik slik op het moment pijnstillers tegen de pijn dus ik mag geen alcohol ‘Zei Joor gauw. ‘Oh oké wist ik niet nou ja dan drinkt iemand anders het op ‘Zei Vera en zette Joor haar glas op tafel.

Giny Shirly Stefanie Eva en Chantal hadden hun spullen gepakt en met de jongens gingen ze naar een ander hotel. ‘Ik ben blij dat alles goed is gekomen en als je echt zwanger bent schat dan kan ik niet wachten ‘Zei Niall blij tegen Shirly en sloeg zijn arm om haar heen. ‘Dank je wel Niall ik ook niet op de kleine Nialler ‘Zei Shirly giechelend. ‘Sorry hoor Giny ‘Zei Harry zachtjes in de oor van zijn vriendin. ‘Geen sorry we zaten met hen heel erg in de knoop ‘Zei Giny terug. ‘Ik weet het maar nu komt alles goed ‘Beloofde Harry haar. Giny grijnsde. ‘Gelukkig maar ‘Zei ze gauw terug en pakte haar tijger print koffer en sleepte het mee naar de auto. Wanneer iedereen zijn spullen in de auto had gestopt sprongen ze in de auto en gingen de hele groep naar het andere hotel in Melbourne. Eva zat lekker knus tegen Zayn aan met  Louis en Stefanie op de achterbank. ‘ Ik ga het goedmaken vanavond ‘Fluisterde Louis in de oor van Eva. ‘Aww dank je wordt leuk ‘Zei ze terug en gaf Louis een kus op zijn wang. Na een kwartier kwamen de jongens en meiden aan bij het andere hotel. De jongens sprongen als eerste de auto uit en gevolgd daarna de meiden. Wanneer de jongens al binnen waren stonden de meiden nog buiten. ‘Yes het is gelukt !! Nu geen gezeik meer met die meiden en kunnen we rustig de jongens laten doen wat we willen ‘Zei Giny met een grote grijns op haar gezicht. ‘Inderdaad en lekker geld van ze jatten en andere dingen doen ‘ Zei Chantal ook. ‘En nog veel meer!!! ‘Zei Shirly enthousiast. ‘Zeker weten high five het is ons gelukt! Ons plannetje werkt!! ‘ Zei Eva blij en gaven elkaar een high five voordat ze het hotel in liepen en naar hun jongens liepen.

Sorry voor kort stukje  :( . Maar wat zal er gaan gebeuren? En wat heeft Joor ? Is het helemaal afgelopen het vriendschap of wat er afspeelde tussen de jongens en Cecile Vera Noa Sanne en Joor ? . En wat hebben de huidige vriendinnen nog in petto voor de meiden?

I wish  ||  Dutch 1D fictionWhere stories live. Discover now