#004

91 4 0
                                    

Lieve readers ,

Sorry voor de oponthoud maar hier weer een nieuw stukje!! Hopelijk vinden jullie het nog steeds leuk!! Er komen nog drama's enzo aan. Vanaf nu zullen de jongens te weten komen wat ze missen in een relatie bij hun toenmalige vriendinnen.. Veel lees plezier en blijf Voten en commenten!!

Liefs ,

Joor

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De volgende morgen in Londen brak aan. Liam lag nog op bed en draaide zich om in bed en zag een lege plek. Chantal was niet naast hem komen liggen die nacht. Liam zuchtte vermoeiend. Dan ging opeens zijn telefoon. ‘Hoiii ‘Zei hij slaperig in de telefoon. ‘Liam waarom doe je niet open? ‘Vroeg een koude stem aan de andere kant van de lijn. Het was Chantal. ‘Oh shit sta je nu voor de voordeur? ‘Vroeg Liam meteen en sprong uit bed en liep met z’n telefoon naar beneden. ‘JA! Al een half uur ik wil je zien! ‘Zei Chantal beslist. Aan haar stem was ze niet blij. ‘Ik kom eraan moment ‘ Zei Liam en hing op zijn telefoon en liep naar beneden naar de voordeur toe. Pakte de sleutels van tafel en liep naar de deur toe en opende de deur en Chantal stond in haar zwart / paars jurkje en haar Gucci tas in haar ene hand boos te wachten op Liam. ‘Eikel! Hoe kon je! Een half uur laten wachten voor de deur ? ‘Blaast ze en stapte naar binnen en duwde Liam opzij. ‘Chantal doe eens rustig ‘  Begon Liam en schudde zijn hoofd. Maar Chantal was al in de woonkamer en had haar tas op de tafel gegooid en sprong op een van de stoelen van Liam. ‘Liam ik wil weten waar we staan aangezien ‘Begon Chantal en keek naar Liam die weer in de woonkamer kwam lopen. ‘Ehm Chantal ik weet niet misschien… ‘Begon Liam en stopt met praten en keek naar de grond. ‘Li!!! Nee we gaan nooit uit elkaar echt niet beslist niet!! ‘Zei Chantal meteen en kwam naar hem toe en sloeg haar armen om hem heen maar Liam sloeg haar armen weg. ‘Chantal doe normaal eerst boos op me zijn en nu poeslief ? ‘Zei Liam nu op een boze toon. Chantal keek verrast naar hem. Dan ging opeens uit het niks Liam zijn telefoon. ‘Oh ik moet even opnemen ‘ Zei Liam snel en pakte zijn telefoon en liep weg. Chantal sprong op de bank en zette de tv aan. Na 10 minuten kwam hij terug met een grijns op zijn gezicht. ‘Chantal je moet nu weg ik ga zo mijn spullen pakken ‘ Zei Liam tegen haar. ‘Wat ? Waarom ? ‘Vroeg Chantal verbaast en keek naar hem. ‘Gewoon omdat ik het zeg ‘Zei Liam en liep naar de tv en deed hem uit. ‘NOU LIAM!! DOE NIET ZO FLAUW! ‘Riep Chantal en keek boos naar hem. ‘Chantal alsjeblieft ga weg oké ik moet pakken en ik kan jou niet hier hebben oké ? ‘ Snauwde nu Liam naar haar. ‘Waar gaan jullie heen ? Mag ik niet mee ? ‘Vroeg Chantal koel en keek naar hem. ‘Nee jullie mogen niet mee wij gaan alleen als jongens naar buitenland voor de tour ‘ Vertelde Liam alleen. ‘AAAG ik wil mee!!! ‘Zei Chantal beslist. ‘Buitenland is zo mooi! ‘Zei Chantal. ‘Nee je mag niet mee en nu mag je gaan alsjeblieft! ‘Smeekte Liam opnieuw en wees naar de voordeur. ‘PFFF nou vooruit Liam als je terug bent heb ik nog wat te praten met je! ‘Zei Chantal boos en pakte haar spullen en verliet het huis. Liam deed de deur achter haar dicht en zuchtte. Hij leunde tegen de voordeur aan.

‘Harry!!! Waarom mag ik niet mee ? ‘Vroeg Giny verbaast terwijl ze op het bed lag van Harry en naar hem keek hoe hij zijn tas in pakte. ‘Sorry deze keer geen vriendinnen zei Paul dus  ‘Antwoordde Harry alleen. ‘Nou flauw hoor ik wou wel mee op zo’n tripje ‘  Zei Giny terug en zuchtte. ‘Sorry het is werk dus jullie blijven mooi thuis we zien jullie wel weer als we terug komen ‘Zei Harry terug en pakte nog een stapeltje broeken en zwembroeken uit de kast en propte het in zijn koffer. ‘Zo even kijken wat heb ik nog meer nodig … ‘Zei Harry hardop en keek in zijn kast en zijn ogen gleden over zijn shirts , truien en lange broeken. ‘Oh wacht ik moet deze meenemen ‘Zei Harry en pakte een shirt van de stapel en deed het in zijn koffer. ‘Vergeet je mij niet ? ‘Zei Giny met een glimlach op haar gezicht. ‘Giny ik vergeet je niet maar je mag niet mee wat ik net al heb gezegd! ‘Zei Harry en zuchtte. Hij draaide zich om en keek naar haar. ‘Je weet dat ik graag mee wil ‘ Begon Giny opnieuw. ‘Ja alleen omdat het buitenland is zeker ? ‘Zei Harry en keek geïrriteerd naar haar. Giny schudde meteen haar hoofd.  ‘ Nee helemaal niet hoe kom je er bij! ‘Zei Giny meteen en sprong op van het bed en liep naar hem toe. ‘ Gewoon omdat ik bij je wil zijn ‘Zei Giny en sloeg haar armen om hem heen. Harry zuchtte opnieuw. ‘Oh oké nou we gaan eind van de middag vertrekken dus we hebben nog even wat tijd samen ‘ Zei Harry mompelend. ‘Jaaa samen ‘ Zei Giny en kwam naar voren en zoende Harry op zijn lippen. Ze vielen uiteindelijk naast de koffer op het bed samen.

I wish  ||  Dutch 1D fictionOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz