Up all night

2.3K 71 21
                                    

Forfatter note : Hej, ville bare lige påpege, at Zayn altså ikke har nogle søskende I denne ff.. Udover Cat self. Men hans andre søskende eksistere ikke.. 😅

Cat's synsvinkel.

Cirka en halv time går, og et bank på døren høres.
Mit hjerte begynder at hamre derud af som en hest i galop.
Jeg fryser på stedet og kan ikke andet end bare at stirre på døren, ber i stilhed om at en af de andre vil åbne den for mig.
Ingen af dem gør noget. Kigger alle stille på hinanden eller ned i gulvet. Som var de ligeså nervøse som mig. Måske er de? Harry fortalte at Zayn var et gammelt medlem af bandet..
Tænk, min bror.. Han tog afsted, tog til X-Factor, tjente kassen, blev fucking berømt.. Alt imens jeg bare var fanget i det mørke lille rum, voldtaget igen og igen af den samme modbydelige mand. Mine tanke flyver afsted, jeg bemærker knap nok at Niall har rejst sig for at åbne døren. Døren går op og ind træder en høj ung mand, let karamelbrunet hud, mørkt hår med en anelse lyst i toppen, og så hans øjne, der er den samme brune dybe farve som mine. Jeg rejser mig stille fra sofaen. Indser hvor meget højere min storebror er end mig. Det har han jo altid været.. Hverken mig eller Zayn siger noget. Stirre bare dybt ind i hindandens øjne, som kiggede vi os selv i spejlet, eftersom vores øjne er ens. Jeg har lyst til at være sur på ham. Jeg burde være sur på ham. Men ved du hvad? Når man ikke har set sin bror i så mange år, har savnet hans kram, har savnet hans overbeskyttende personlighed, så er man ligeglad. Det er også derfor, at jeg løber ind i hans åbne favn. Borre mit hoved imod hans bryst mens han  krammer mig hårdt. Som han altid har gjort. Han krammede altid næsten livet ud af mig, fordi han er så stærk, og jeg er så lille. Men jeg elskede hans kram alligevel.

"Cat.." Sukker han med sorg og længsel i stemmen.
Jeg svarer med et ynkeligt hulk.
Efter hvad der føles som evigheder, bryder vi begge endelig grebet. Vi kigger os om i rummet, og lægger mærke til at alles øjne er plantet på os.
"Guys," Zayn kigger på dem alle.
"Mate," sukker Louis.
"Hvorfor fanden har du aldrig fortalt at du havde en fucking søster!" udbryder Harry. Han knytter sin næve og hamre den ned i stuebordet. Det store brag for os alle til at hoppe forskrækket. "Vi.. Har kendt hindanden i fucking 6 år!" Forsætter Harry vredt. "Vi var bedste venner! Vi havde ingen hemmeligheder for hindanden og da slet ikke så store nogle?"
Harry kigger på alle i rummet, som forbliver stille. Zayn står ved siden af mig. Hans åndedræt kan høres..

"Harry-" advarer han med en truende stemme der beviser at han er tirret.
"Nej.." mumler Harry.
"Du er en fucking idiot Zayn!" Råber Harry.
"Det eneste du kan finde ud af, er at forlade folk!" griner han, mens hans blik lander på mig. "Er det ikke rigtigt, Cat? Han.. Skrider bare... Det er nemlig hvad Zayn gør bedst.. Forlader dem der betyder noget for ham!" vrisser Harry.
Vreden stiger i både mig og Zayn.
"Et ord mere, Harry og jeg-"
"Og du hvad? Skrider ? Forlader os alle en gang til?" Afbryder Harry modigt. Hans stemme pirrende og vred.
Mere skulle der ikke til før at Zayn springer frem af. Knytter næven og rammer Harrys jawline med stor kræft.
Harry var klar til at slås, for han kæmper igen og får sparket Zayn i kæben. Jeg panikker, råber de skal stoppe, blot for at de forsætter.
Liam trækker Harry væk fra Zayn, hvilket resultere i at Liam også får et par slag. Zayn løber hen mod Harry og skal til at slå ud efter ham, indtil jeg stiller mig lige foran Harry og Zayn der med det samme sænker hans knyttede næve.
"Flyt dig," siger Zayn, hans stemme blid og rolig.
Jeg ryster på hovedet. Ved ikke hvem jeg skal være mere sur på.. Min kæreste eller min bror, men de er begge barnlige og fuldkommen latterlige.
"Cat, flyt dig, så jeg kan tæske den idiot!" Forsætter Zayn, denne gang lidt hårdere. Jeg ryster blidt på hovedet igen, og krydser mine arme over mit bryst.
En stemme bag mig bryder pludselig ind.
"Babe, bare lad ham. Flyt dig, så han kan få sin hævn for den sande sviner jeg gav ham," Harry står med et smørret smil på læben. Prøver at kæmpe sig ud af Liam's greb, men tak lov at Liam har nogle gode biceps.. Det har de alle.. Både Zayn og Harry.. De kunne begge komme alvorligt til skade af den anden.
"Cat, jeg siger det ikke igen, fly dig!" denne gang snerre Zayn direkte vredt af mig.
"Tal sådan til hende og jeg kaster dig ud fra bygningens tag!" vrisser Harry bag mig. Hans stemme dybt seriøs.
"Du bestemmer ikke hvordan jeg taler til min søster!"
"Jeg bestemmer hvordan du behandler min pige!"
"Drenge stop!" Skriger jeg og vender mig om mod Harry, for at opdage at han har alvorligt næseblod. Det bløder så meget, at blodet er løbet ned over hans læber, og strømmet videre ned over Liam's arm.
"Zayn, jeg vil ikke have min savnede bror til at kværke min kæres-"
"Årh c'mon! Som om han ville kunne kværke mig.. Vi ved begge at jeg ville have vundet!" Afbryder Harry mig. Jeg ignorere det, kigger surt på Harry og taler videre : "men jeg ville så heller ikke have dig til at smadre mit eneste familie medlem jeg har tilbage!" Harrys grønne øjne ligger flovt ned mod gulvet. Både Zayn og Harry slapper mere af nu. Liam lader Harry gå fra hans greb. Harry sender Zayn et ondt blik mens han går forbi ham, ind på badeværelset, nok for at tørre næseblodet væk. Jeg har næsten lyst til at følge efter ham og hjælpe med at skylle blodet væk, men istedet sætter jeg mig ned i sofaen ved siden af Louis.

"Nåeh.." Mumler Niall der står akavet i hjørnet af rummet.
"Yeah.." Siger Liam efterfulgt af Louis der mumler : "mmm.."
"Er.. Du okay?" spørger jeg Zayn som placere et selvfedt smil på læben af mit spørgmsål. "Self... Din kæreste har måske farlige tattoos og et dybt seriøst ansigt, men han slår ikke så hårdt," klukker han. Jeg får næsten lyst til at grine af Zayn som der næsten beskriver Harry som en BadBoy... Det er han også, nogle gange, men han kan altså også være en mega cute kæreste der køber hans pige en fucking stjerne.

"Jeg har opkaldt en stjerne efter dig," smiler jeg til Zayn.
"En stjerne ?" Klukker han.
"Jeg købte hende en fucking stjerne for at bevise hvor meget jeg elskede hende, og så opkalder hun den efter en idiot som dig!" Vrisser Harrys stemme inde fra badeværelset af.
"Det er dårlig stil at smugelytte !" råber jeg til ham, men Harry ignorere mig.
"Klokken er 3 am," fortæller Niall der står med hans sorte Samsung i hånden.
"Jeg.. Tror jeg smutter i seng nu," fortæller jeg og begynder at gå ind i Harrys værelse for at lægge mig til at sove.
Efterlader de andre med Zayn.

Håber det okay, for skal jeg være ærlig, var jeg ikke Directioner før December 2015, hvilket betyder at jeg aldrig har været fan mens Zayn var i bandet 😳 Jeg elsker Zayn virkelig meget, men det er svært for mig at skrive om ham, eftersom jeg ikke var fan mens han var i bandet, but I'll try 😅 og så skal jeg sige tusind tak for alle de søde fødselsdags-hilsner i gav mig i går! 💖 Tusind tak, i er sådan nogle søde læsere ! 🌈🙃

Hej Scott jeg ved du læser det her fordi du altid stalker mig og du har glemt din ene strømpe over hos mig just sayin..

Story Of My Life - H.SWhere stories live. Discover now