Back For You

3K 75 8
                                    

Cat's synsvinkel.

Jeg synker sammen nede på gulvet i tårer efter min stedfar er 'færdig' med mig. Mens jeg ligger ved siden af min seng på det hårde trægulv, kun iført en sort bh, åbner han lydløst døren og går ud. Jeg høre ham gå ned af trappen og er sikker på han er væk før jeg rejser mig op for at tage mine g-strenge på. Da jeg kigger mig i spejlet er mine kinder røde af lussinger og mine øjne våde af tårer.
Jeg begiver mig straks til at duppe hudfarvet pudder på mine kinder mens jeg sidder og hulker. Min makeup bliver slet ikke pæn eller realistisk og jeg bliver ved at ødelægge den med tårer der kører ned af mine kinder. Til sidst opgiver jeg og kyler makeup penslen helt hen i den anden ende af værelset mens jeg bryder ud i store hulk og snøft med hovedet ned mod mit sminkebord. Det kan alligevel være lige meget med det makeup. Det kan være ligemeget med facaden. Nu er der alligevel en idiot udover min mor og stedfar der har set mig sådan her. Da jeg kigger op igen kommer jeg i tanke om brevet i min natbordsskuffe. Jeg rejser mig stille op og går hen til det lille hvide natbord ved siden af sengen. Jeg åbner den miderste skuffe og hiver den lille krøllede seddel ud.

'Hey.. Kender dig ikke, men du er smuk. Hører du fylder år i dag så ville lige sige tillykke.. KH drengen der bor ved siden af, som du aldrig har talt til,'

Jeg skimter hen mod vinduet hvor små striber af lys falder ind på gulvet hvor gardinet ikke dækker. Derefter kigger jeg ned på den røde snor jeg har om håndleddet. Pludselig hører jeg en lyd ude fra ruden af. Det lyder som en sten der rammer glasset. Lyden kommer igen og jeg begynder at blive nysgerrig. Jeg trækker et lille stykke af gardinet fra og kigger skjult ud. Der står ingen nede på jorden. Nogle kaster sten på ruden igen og jeg bemærker at stenen ikke kommer fra en person på jorden af. Den kommer ovre fra drengens gamle værelse som nu tilhører den lille pige med barbiedukkerne. Mine øjne spærres op da jeg ser Harry og Niall stå i vinduet.

De mimer til mig at jeg skal åbne vinduet og det gør jeg, men sørge for stadig kun at stikke hovedet ud så de ikke ser jeg kun er iført undertøj. Eller.. Harry har jo set alt alligevel, og den nar har sikkert også fortalt alle de andre drenge det.

"Cat," sukker Harry da jeg har hovedet ud af det åbne vindue.
"Er du okay?"
"Oh, jeg har det skam fint nok udover at personen som kiggede mine dybt private ting igennem og afslørede min største hemmelighed til alle hans dumme venner pludselig er dukket op," smiler jeg sarkastisk.
"Hvad?! Jeg har ikke fortalt dem noget.. Troede du seriøst det om mig?" Hans øjne bliver fyldt med sorg pludselig og en trist grimasse overtager hans kønne ansigt.
"i betragtning af at jeg ikke kender dig... Så ja?"
"Hvad er det?" bryder Niall ind, men mig og Harry ignorer ham som vi fortsætter vores lille diskution fra vindue til vindue.

"Okay, men det kunne du komme til?" sukker han. Selv fra lidt over 5 meters afstand borre hans grønne øjne sig ind i mine. Så meget, at det næsten gør ondt. Jeg sværger, jeg er sikker på at de ville lyse op som stjerner på himlen hvis det var bælg mørkt.
"Harry, hvordan er du overhovedet kommer her til?" spørger jeg.
"Halloooo? Hvad er det for en hemmelighed?" sukker Niall.
"En hemmelighed er ikke hemmelighed hvis man fortæller den, vel?" vrisser Harry af Niall.
"Nej.. Det er typisk.. Som man tror man har en hemmelighed, kommer der en og opdager den... Så nu er det vel ikke en hemmelighed mere," snapper jeg og kigger vredt på Harry.
"Men hvis ikke det er hemmeligt mere, kan jeg så ikke få det at vide?" jeg sværger.. Den pistol begynder jeg at ønske mig mere og mere. Indtil videre har jeg 5 personer på min dødsliste : Den irriterende paparazzi, min stedfar, Harry, mig selv, og nu.. Niall og hans opførsel som om han var 6 år!

"Cat, min bil holder henne om hjørnet,"
"Og? Du burde sidde i den lige nu, på vej til London?" snerper jeg flabet af Harry.
"Cat-"
"Hold op med at 'Catte' mig hele tiden!" afbryder jeg ham.
"Undskyld, men vi er faktisk kommet for at rede dig,"
"Oh, som om du er prinsen og jeg er Rapunzel fanget i tårnet? Beklager, men så lang er mit hår ikke.. Det er lige før dit er længere!" jeg joker med hans lange brune flotte hår, og vil inderst ikke indrømme hvor meget jeg elsker det.
"Ha-Ha.. Det her er så bare ikke et eventyr, det her er Real life! Så let din røv og sæt dig ind i min bil!"
"Oh, hvis det var så nemt troede du så ikke jeg havde været fri for mange år siden?!"
"Du var da fri indtil i dag?"
"Harry, han finder mig,"
"Hvem finder dig?" Niall kigger nysgerrigt hen mod mig.
"Shut the fuck op Nigel !!" Vrisser Harry. Han er fandme pissed.
"Sry.." Mumler Niall og kigger ned på hans mobil igen.

"Harry, jeg kan ikke.." jeg kan mærke tårerne presse sig på bag øjet men jeg nægter at græde lige nu.
"Er du okay?" spørger han til min overraskelse.
"Er du ikke lige glad?"
"Hvad?! Nej.. What the hell?!" udbryder han.
"Det er bare underligt.. Du kender mig ikke., Harry vi mødtes i går så hvorfor fuck skulle du være en skid bekymret over mig?"
"Det.. Cat please kom nu bare.." Hans øjne er som magneter og jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg ikke inderst inde havde lyst til at tage med ham. Men jeg ved bedre.. Så nemt er det ikke. Hvad regner han med? At jeg bare kan gå neden under og ud af døren? Hah.. Det har været min drøm i flere år.

"Fuck!" udbryder Niall pludselig.
"Hvad?" Både mig og Harry kigger afventende på ham. Niall tager hans sorte Samsung og holder den op foran Harrys urimeligt smukke ansigt. "Fuck!" gentager Harry.
"Hvad?" spørger jeg.
"Paparazzierne har fundet os.. De har fundet min bil.. De er lige rundt om hjørnet!!"
"Cat, du er nød til at lukke os ind!" Siger Niall ivrigt.
"Hvad?! Nej! Det-"
"Cat!!!" Harry afbryder mig men jeg står fast ved min vilje.
"Harry i kan ikke komme ind !" protestere jeg, men på det tidspukt er Harry allerede kravlet ud af den lille piges vindue og op i et træ der står imellem de to huse. Niall følger efter som en eller anden lille hund.
"Harry du kan ik-"
"Vi er nød til at gemme os!" vrisser han og tager fat om min vindueskarm.
"Men Harry, jeg har kun under-"
"Stop med at 'Harry' mig hele tiden, Cat!" Snapper han, og alligevel med en strejf af humor.
"Men du forstår ikke! Jeg har ikke noget tø-"
Han kravler op i vinduet og jeg træder væk fra gardinet da han hopper ind og hans støvler siger et 'klik' på mit trægulv da han lander.
Hans øjne spærres op som han ser min næsten nøgne krop.
Få sekunder efter kommer Niall bumlende ind af mit vindue og jeg skynder mig at vende mig om, så jeg har ryggen til dem, men indser hurtigt at det ikke hjælper en skid pga. den dumme g-streng.

"Æh,.." Harry klør sig akavet i nakken og vender ryggen til mig som den gentleman han selv mener han er, mens jeg trækker en hvid tanktop over mig og nogle løse natshorts.

Niall skal lige til at åbne munden og sige noget da jeg hører trin på trappen. Hans trin.

"Fuck!! Gem jer!" Hviske-råber jeg og skubber dem ind i mit skab. I sammen øjeblik som jeg lukker skabslågen bliver min værelses dør flået op af min stedfar.

Hillu! Hvordan går det?🌚 jeg er pisse træt (spurgt) jeg har mega mange fluer på mit værelse og de vågner så snart solen vågner (hvilket er ved halv 5 tiden om morgen) og så begynder de at summe og jeg er meget følsom og sart Overfor lyde når jeg sover så når fluerne begynder at summe kl 4:30 om morgen vækker de mig altså og jeg kan ikke falde i søvn igen... Meeeeeeen jeg har fundet en løsning!! 😱👌🏻😂 hvis du har det samme problem som mig, så inden du går i seng om aftnen, så rul gardinerne ned på dit værelse og sluk alt lyset så der er helt mørkt i dit rum, og lad så døren til dit værelse stå på klem og i det rum der så er ud til dit værelse skal der være lys.. Fluer tiltrækkes af lys fordi de tror det er solen og så flyver de ud af din dør ud i rummet der er ved siden af dit værelse og så er de ikke inde i dit værelse.. Alle fluer vil hellere være i et lyst rum end et mørkt.. Lol håber i fattede det.. Og det her er blevet virkeligt langt Sry 😅💖 Har lige prøvet at sætte et billede ind af hvordan mit rum ligesom er mørkt og der så er lys på gangen ude ved siden af mit værelse så fluerne flyver derud istedet.. Lol

Ved ikke om i kan se det, men der er i hvertfald mørkt på mit værelse og så lys i det næste rum og så døren på klem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ved ikke om i kan se det, men der er i hvertfald mørkt på mit værelse og så lys i det næste rum og så døren på klem..

Story Of My Life - H.SWhere stories live. Discover now