Capitolul 4 Cartea II

623 20 8
                                    

Ochii mi-au strălucit la vederea perfecțiunii ce stătea perfect. Peste opt ore va începe balul, unde îmi voi întîlni părinții pe care nu i-am văzut de când am părăsit LA și în general acest continent, ducîndu-mă peste ocean spre o viață nouă. Vor fi și oameni de afaceri, foarte vestiți și de aceea va fi și presa. Niciodată nu mi-a plăcut să răspund la întrebările lor stupide sau prea curioase, de aceea de aceasta se ocupă Jordan, bodyguardul meu, care e jos la ușă.

Hope avea o rochie roșie și lungă la fel de splendidă. Și citez cuvintele șatenei care m-au făcut să râd cu poftă " Toți masculii de orice vîrstă vor avea de mai multe dușuri reci, ca să se calmeze, dar până atunci vor trebui să își ascundă prietenul care s-au sculat prea rapid și gata să explodeze în spațiul ăla mic".

În timp ce eu făceam un duș cald și rapid, șatena a pornit muzica la un nivel extrem de mare, de se auzea și în baie. Când am ieșit, aceasta dansa pe pat, doar cu ștergarul ce o acoperea. Se pare că făcuse baie în camera oaspeților. Am îmbrăcat rochiile noastre splendide și eram gata pentru următorul pas.

- Așeazăte să îți fac machiajul. Îmi spune aceasta, eu ascultîndu-i ordinele m-am așezat pe scaunul înalt ca la bar. Aceasta începe să muncească la opera sa. Și îi citez cuvintele: " Draga mea, trebuie să arătăm perfect, nu uita va fi presa acolo și încă mulți bărbați cu un corp de excepție, niște Adoniși ce vor saliva de măcar un dans cu noi.

După ce ne-am machiat, a venit și timpul de ieșire. Limuzina de culoare neagră ne aștepta afară. Mi-am luat un plic de culoare neagră în care am pus banii, telefoanele și un revolver micuț, în caz de ceva.
Am încălțat pantofii mei negri cu un toc de vreo zece centimetri, iar Hope cu unii roșii de aceeași înălțime.

Drumul spre restaurantul în care va avea loc a fost destul de tăcut, Hope cântînd când auzea vreo melodie cunoscută, eu amuzîndu-mă pe seama ei. În apropierea restaurantului deja se vedea si auzea larma paparazzilor. Camere, microfoane și o mulțime de întrebări puse invitaților numai ce sosiți.
Limuzina opri, iar Jacob, ce era îmbrăcat în costum, a ieșit primul. Am răsuflat și am ieșit în larma de afară, desigur după ce Jacob mi-a oferit o mână, ce să fac trebuie să mă comport ca atare. După mine a venit și Hope.

- Domnișoară Scott, cum este să vii la o sărbătoare a companiei Loncaster pentru prima dată?

- Domnișoară Scott, când priconizați să reveniți în Londra?

- Domnișoara Scott, veți ține un discurs în această seară, așa cum filiala condusă de dumneavoastră în Londra, este cea mai bună?

Mă enervau, însă întrebările nu au mai fost adresate mie și lui Hope, de odată ce o altă doamnă a ieșit afară.

- Doamna Jessica Black, cum ține căsnicia cu Domnul Alexander Black? Afacerile nu încurcă vieții personale?- Întrebă o domnișoară cu ochelari și cu un palton de culoare cafelei.

- Oh, desigur că nu, Alexander găsește timp pentru a fi cu mine. - Răspunde blonda, pe care nu am văzut-o de la ultimul meu Crăciun în LA. Deci totuși s-au căsătorit.

Jacob a dat la o partea marea de paparazzi, și a deschis ușa restaurantului. Interiorul avea la bază culoarea crem. În fața mea l-am văzut pe Ethan care mă sorbea din priviri. I-am zâmbit drăguț, după care i-am rânjit lui Hope. Da poate buzele de culoarea roșu aprins, mă făceau mult mai seducătoare decât eram fără. Era îmbrăcat într-un costum ce îi stătea perfect și cu o cămașă de culoarea albă. Uh.. ce bărbat.

- Bună seara, domnișoarelor. Arătați splendid. - Nu a uitat să ne facă un compliment frumosul din fața mea.

- Nici tu nu ești mai prejos. Arăți foarte sexy, dar lasă-mă să fac și asta, m-am apropiat și i-am deschis încă un nasture la cămașa.

Bad girl and bad boy!Where stories live. Discover now